Skoči na vsebino

Staranje in spremljevalni pojavi

Marsa

Recommended Posts

Majica - ata in mamka - sodec po odzivu - ni panike... x;)x

Sicer pa - kar naj gledajo - hierarhija - enkrat bodo njih gledali... ;~)))))))))

Kul - me veseli, da se takole razmislja in gleda na to tule...

;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

ma dej marsa....kaka tema....x:px

ma kaj vam je babam.....use neki z leti postajate zblojene x:px x:px x:Dx

:vragec: ek se pa z leti ne da kr tko x:px

ORA, LEGE, LEGE, RELEGE, LABORA ET INVENIES

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, Aakhut, tokrat pa se izjemoma s teboj strinjam x;)x

Res je zblojena tema, sam ena bl stara babnca kt druga

naklada, kako fajn zgleda, pa kolk let mlajša, pa...

Lastna hvala... ;)

Jest se kljub temu, da sem še hudo mlada in temu

primerno lepa seveda, danes počutim staaaroooo

sto let in več....po preboleli gripi naredim par

korakov...pa že počivam, pa par korakov...pa počitek..

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Ja, kao.. pa to... Saj stekam...

Samo - kaj?

A ostale ... teme raznorazne, ki se odpirajo, pa lahko gledamo? ??

Boste ze prenesli, da se govori tudi o tem...

Sicer pa - kot Ich v temah a' la "Moja prihodnost" ali "Horoskop" ali "...", "...", "...", ... .

Brezvezna tema?

Na svidenje in nic (vec) besedi...

Ko vprasamo - ali ste duhoviti? Ful dobra tema!

Ko vprasamo - ali se starate? Oh, brezvezna tema...

... ja, je pa res, da se da gledat na to duhovito: 5 bab, ki se med sabo pogovarjajo, kako mlade da zgledajo!!! x:Dx

Ampak vseeno - pac - ena od tisoc sedemsto in tolikih tem... x;)x

p.s. Poleg tega me tale tema bolj zanima (in se me tudi veliko bolj tice) kot npr. Uran, ki ga ima nekdo nekje ali Kiron, ki ga ima ta in ta neugodno postavljenega glede na Vertex. ... .. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jej, jej, Marsa, tako sem tudi mislila x;)x

mal se nasmej, ne pa kr špikat x;)x

Babe v letih, ki se hvalijo druga drugi, kako

oh in ah so še vedno x;)x

No, sicer se pa mene tale tema o staranju ne tiče

x:px

Astra

Per aspera ad astra

Ja, in ful bo mocna ko shus oz. je ze...

Pozabila sem na nespecnost etc... sem pa res blazno slabo spala danes in na papirni odpad sem odpeljala 360 kg papirja! :~))) Smo cistili en plac... Tako da sem sesuta...

aja, kul - saj smo v temi staranje, pol lohk jamram... x;)x xDDx

Picasso

Kva Astra... :vragec: mormo se mal tolažt... ti se boš tut v naših letih...če ti ne paše PRESKOČI! x:px x:px

Majic@

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Se bom pa še jaz priključila klubu malo starejših babnic, ki dobro, ali vsaj mlajše, zgledajo! Torej, letos bom 37, počutim se veliko mlajšo, pa zgledam tud x:)x In ko mi moja hči reče, mami kolk si ti otročja, mi je čisto fino! Bi se pa strinjala s tem, ko imaš majhne otroke, se tudi obašaš ali pa počutiš, kakor želite, mlajše. No, jaz delam v vrtcu, tako, da bom še kar nekaj časa mladostna :) Pa še malo pomaga asc v dvojčkih x;)x

strelka

strelka

O kakšnem klubu malce starejših babnic nekaj govorite x?x Drži, da smo babnice, drži, da smo babnice ko šus, da bi pa bile kot babnice po šusu - hej, to pa ne!!! Bom kar malce bolj prizanesljiva do kakšne smrklje, ker se bom zavedala, da mi še do podplatov ne seže... he-he

Malo za šalo, malo zares,

Se počutite stari?

• Ljudje, ki so se lansko leto vpisali na fakulteto, so

rojeni leta 1984.

• Za njih je Tito samo še ena zgodovinska osebnost.

• Dan republike - 29.11. ??????

• Zelo verjetno ne vedo, kaj je štafeta mladosti;

• Nikoli niso bili sprejeti med pionirje;

• Ivo Lola Ribar - neki novi pjevač?

• Ne vedo kdo so Tihi in Prle. Za Boška Buho tudi niso nikoli

slišali:

• Ali je bila v Sarajevu res olimpiada?

• Irak in Iran v vojni - a res, kdaj?

• Dve Nemciji - Halo!??1

• V njihovem 3/4ivljenju je AIDS vedno obstajal;

• Izraz: "zveni kot pokvarjena plošča" jim ne pomeni nič

• Nikoli niso imeli gramofona

• CD je bil na tržišču leto pred njihovim rojstvom;

• Ali so res obstajali črno-beli TV?

• Vedno je obstajal video;

• Večina si ne more zamisliti, kako je sploh obstajal TV brez

daljinca.

• Rojeni so, ko je izumljen walkman

• Parne in neparne tablice - stara matematika???

• Najden je Titanik! A je bil kdaj izgubljen?

• Michael Jackson je od nekdaj bel!

• Ti ljudje so lansko leto dobili volilno pravico, pa si vi

mislite! :vragec: x:)x

No ja, jaz se ne počutim še tako grozno stara. Sem se pa malo zamislila. x:)x x;)x

metja

Hvala vsem (starejsim in mlajsim) 'babnicam' (in seveda ostalim, kajti starajo se menda tudi moski, ali pac ne.., x;)x) za mnenja in komentarje...

Mislila sem, da se bo oglasilo vec razlicnih starostnih skupin...

Da bodo mladi tudi recimo katero rekli, kako pa oni to dozivljajo, kako se jim npr. zdi, ko se tule z nami takole pogovarjajo in hecajo, v bistvu pa smo stari recimo toliko kot njihovi starsi.

Sodim morda celo, da je bil kdo celo majckeno 'razocaran' - ces, aja, takole je to...

Zabica pravi: bala odraslih, zdaj pa mlajsih...

Morda je res nekaj resnice na tem - opazila sem namrec, da imajo cesto ravno mlajsi (ki naj bi bili naprednejsi) vec predsodkov kot pa npr. tisti malo starejsi...

Sama 'starost' dozivljam recimo nekako takole... v cem je razlika?

V bistvu niti ne v vseh teh letih ali pa v iztrosenosti (roko na srce, tudi kateri zelo mladi so zelo zgazeni - pa ne samo na videz, o cemer smo najvec razpravljali tukajle), pac pa razliko opazam edinole v razliki CASA, kolikor sem na svetu..

To ponavadi razlozimo in posplosimo z izkusnjami...

A ne gre samo za izkusnje kot take (kot si jih predstavljamo pod tem terminom), pac pa tudi za vidik gledanja - ko si odrasel, se lahko nekoliko oddaljis.

Bom dala simple primer: otrocek, recimo, najprej pozna 1X pomlad, potem poletje, jesen, zimo, potem pa sele DRUGIC vse to, ta krog, tretjic itd...

Mi TOCNO VEMO, da za jesenjo pride zima...

Otroci pa to sele sproti odkrivajo - in to je ta CAS, ki ga je vec, ki pa je nasa prednost.

Lazje strnes nekaksen pogled, ce gledas iz oddaljenejsega zornega kota.

Se en primer: ce gledamo zemljo od tu, kjer smo sedaj, bomo videli drugace, kot ce se bomo oddaljili in jo opazovali iz vesolja.

In sele tedaj bomo rekli - glej, pa je res okrogla.

No, in prav tako je s 'staranjem' oz. bolje - z zorenjem, zrelostjo...

Ne gre toliko za IZKUSNJE (ki da jih imamo vec, na kar so mlajsi seveda alergicni) - a dejansko - videli smo pac vec soncnih vzhodov in zahodov...

Ne vem, ce sem povedala svoj point, ker sem malce zabluzila... In ceprav je tole morda slisati precej nejasno, je moje mnenje o tem vendarle zelo jasno.

Poleg tega se - tiste kreme proti gubam, ki sem rekla, da jih ne furam - v bistvu gre tudi za nekaksno osebno tekmo..

Ne vdam se kar tako...

V koncni fazi pa lahko se vedno potem kaj na hitrico spedenam ;) - znanost gre hitro naprej in cisto povsem pa nocem izkljuciti kaksne druge moznosti ...

Kot s tavzentrozo in buskopanom pri boleci menstruaciji... ces - se vedno ga lahko vzamem (buskopan) - a ga nikoli ne. :~))) (ce je zelo hudo, pa vedno ze tavzentroza pomaga - caj - zelo ucinkovit)...

Picasso

Aja, hoj, Metja! :)

Spet sem z nekom istocasno odgovarjala! :>))

Ja - tale domislica, ki je nekako nisem hotela dati k salam, pa res sede prav tocno v tole temo.

Kuul. x8Dx

Picasso

• 2 weeks later...
Guest sanjalica

Groza, o čem govorite...o letih. Nedolgo sem objavila oglas, da podarim nekaj let...noben mulc (mula) se mi ni oglasila... pa bi jim včasih moje izkušnje prišle še kako prav x:)x .

Leta; vsako leto jih jih več, včasih si zaželim, da bi jih bilo manj, se mi zdi, da vse prehitro drvi...

Uspeva mi še maraton, smučanje, tenis, košarka...sicer vse na televiziji, v resnici pa samo kolesarjenje, plavanje in hoja.

Sprejeti leta, živeti z njimi, to je TO!

Se vidjamo...

Marsa pravi:
Hvala vsem (starejsim in mlajsim) 'babnicam' (in seveda ostalim, kajti starajo se menda tudi moski, ali pac ne..,

Marsa

Marsa!

Samo mali komentar. Moški se ne starajo, moški zorijo. x:Dx To pomeni, da z leti postajajo boljši, šarmantnejši, bolj moški. :palec: Ženske smo veliko bolj obremenjene z leti :cry:

Lp

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Guest sanjalica
  pokowc pravi:
.....nekje sem prebral, da je ženska ,ko je že zlo v letih, v bistvu grda :eek:

To samo zato, ker mene ne poznaš pokowc!

Ko spoznaš mene, boš pa videl, da z leti postanemo samo plemenitejše, lepše, inteligentnejše, seksipilnejše, skratka - vauvistične ;-)

Se vidjamo...

p.s. In slabo si bral pokowc...to je bilo mišljeno za kaj drugega, ne za dame :P (pregled pri okulistu bi bil vsekakor dobrodošel)

:blackeye: hmm na "uč" sem jih dobla :(

x:Ox - Pokowc - to pa je trditev stoletja, ce ne tisocletja! x:Dx x:Dx x:Dx

:huk: :madpro:

Astra! x8Dx

Picasso

hoh,nisem vedu,da bo taka spodtika; glejte: napisal sem to zato, ker pač se mi zdi res tk nepravokatorsko zbadljivo :palec:

Res je,da imam očala, ampak gre se tut zato, kaj je lepo, estetsko, ravno, simetrično.......

Vse je res, da so vsi starejši, plemeniti ,modrostni osebki sveta Izkušeni, a to pa ne pomeni met napeto, mladostno, sijočo Kožo!

Kaj je grdo? .......

Vsak si po svoje razlaga......vsak lahko napiše svojo teorijo....imel bo zihr svoje privržence....

Sej bit gospa pri 50,60 70..letih verjamem, da je lahko sexsepilna, sej zna obračat svojo energijo, ker se je že ničkolikokrat morda poigrala z ženskimi vetrovi¨......ampak ,kaj bi lahko še rekli, drugačno besedo Grda?..neprimerna, posušena, znakažena.....nevem...gledat pamet skozi napeto kožo?......Moški, velja že za šarmantnost zrelega, nabreklega filantropa, ni pa nuja za lepoto ustvarjenja....gledam skoz zgodovino, kaj vse kdo je cenil,opisoval,citiral , vedno in v večini so ble opevane le ženske, plodnost, bujnost, zaprašenost, ....vse zarad njihove asociacije videza, čutnosti je zrasla umetnost....ampak, ko je staro, potem to postane legenda, mit, memoarij nekeda Idola. Tut to ni grdo.

Grd je le videz....to ni notranjost!

sej ssstar človek je vedno ocenjen po materialnem okusu videza......nima časa se v sekundnem ocenjevalnem videnju prašat; koliko pameti je še od njega ostalo......vse je relativno...menim, da se gre za vprašat; koliko je človek še dojemljiv!...to pa nima nobene veze z videzom!

Sej dojenček ,ko je še v plenicah tut nima obraza razvidnega......torej zlo,zlo star človek je podoben istemu videzu, ane........no tk jest razmišljam.. :eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...