astra 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Pokowc, saj...mislim, da smo te čist dobro razumeli...ampak, če mački stopiš na rep...zacvili... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 hmmm astra....che shkorpjonu.....pa pich!!!!!!!!!! ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Še noben pameten moški ni upu izjavt, da so ženske po 25. letu stare. <_< :o :!!: x!x Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Ma ne vem.....jaz sem še vedno ful mlada:)))) Samo ne vem zakaj sem že nekajkrat morala ponoviti, da imam nekaj več kot 30 let....?????Celo brala sem? Ste stari manj kot 30 let? Mar še niso slišali, da glas z leti zori:)))Pa plemenitost.....(plemenita plesen...recimo,...na plemenitem vinu, siru:))) ne vem, zakaj mi zdaj to roji po glavi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 "Ce macki na rep, zacvili, ce skorpijonu, pa pich'"... Tako nekako... Vseeno pa nisem vzela osebno, ko je Pokowc tam napisal - samo nekaj se mi je pac potrdilo - rabi starsevsko izkusnjo, kajti potem na cajt in na lajf in na zivljenjska obdobja in kar na vse drugace gledas in po mojem zagotovo ne reces, da so stari ljudje 'grdi'..Po mojem termin ni ustrezen - po mojem imamo mi, mladi, ki smo pac se v tej kozhi, nekaksen predsodek...Saj nekomu pa je itak 'grdo' tudi nekaj, kar nekomu ni...In zdaj - ali ti je ljubsa povesena in utrujena, ali pac zabuhla in mozoljasta kozha - je stvar posameznika - obe obdobji pa imata seveda svoje ekstreme in to niso pravila, so pa pogosti znaki.Ali imas raje zrelo cesnjo ali nezrelo in kislo - tudi to je stvar okusa... Prav tako je stvar okusa, ali ti je vsec (stara) Catherine Deneuve, ali (mlada) Ricky Lake. Hecno, a zelo in najbolj resnicno pa je to - VSAK bo to dozivljal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Catherine,še zmeraj žari,.... Leta so pa itak samo v glavi,res pa, da je odvisno, kako ta leta preneseš na zunanji videz oziroma kako te je življenje izklesalo.Menim pa ,da če se počutiš mladega ne glede na "realna"leta,ki jih imaš,boš tudi vizuelno "atraktivneje"zgledal.Poznam ljudi pri 25-30 letih, kateri vizuelno zgledajo prek 40 in obratno,sem zadnjič spoznal parček in ženski ne bi dal več kot 30 let, v resnici jih nosi 10 več.Definitivno nas naš odnos do let oblikuje tako notranje kot zunanje. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Še noben pameten moški ni upu izjavt, da so ženske po 25. letu stare. Ja, pa vidiš, da si je upal... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 če mački stopiš na rep...zacvili...Ja, mislila sem nase... Zato, ker mi je zadnjič "moj" rekel, da sem estetsko nepopolna.Ker so moje gubice okrog oči od starosti , njegove pa seveda od življenja na svežem zraku.Ker je moj trebušček od starosti , njegov pa samo prehodnega značaja in seveda samo v okras. Na živce mi gre ta kult mladosti in napete kože. Ih, seveda, samo EMŠOsi pogledam...pa že vem, zakaj me to moti.... Saj se tudi sama vedno pogosteje pogledujem v ogledalu in opažam...Samo, MENE to ne moti.Živim, uživam življenje, kot ga nisem znala pri 25-tih... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 pa poglejmo na zadevo skozi shtevilke: do 25ega leta 75% dol za dat,25 - 40 hmmm20% dol za dat,40 in dalje........5 (pa ne procentou) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Nisem vedela, da je sex privilegij mladih in lepih... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 mladi in lepi so privilegij sicer pa tko al tko pashesh med unih 5 ma vas (pa astro) rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Hm, hm...pa si prepričan, da TI tut pašeš med unih 5.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 hmmmm....astrapr men vrsta....................... pa selekcija......................... ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Ah, zdej razumem... U vrsto se moram postavit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 bemu astra.... jst pa mislu des taprva u nej ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Prva al tazadna, nbena vrsta me ne zanima...grem raj tja...kjer sem TAKOJ na vrsti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 hmmm.... glede na temo (forum).... na zhalah si prec na vrsti ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Šla tja...pa so rekli... ŠE NISI NA VRSTI Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Ne vem "pobčki" koliko jih štejete...vendar imam ČAST in MOŽNOST pri svojih letih (tam nekje spadam med tiste, kjer jih je 20% za "dol dat" si izbirati... (no, če bi želela!). Brez problema bi se našel 10, 13 let mlajši... in tudi 10, 13 let starejši...In izbrala bi tega druega. Ne zaradi pivskega trebuha. Ne zaradi mlahave kože. Ne zaradi razredčenih las. Ne zaradi proteze ki mu leti iz ust. Ne zaradi očal, ki jih ima v žepu. Ne zaradi bančnega računa. Ne zaradi avta...Ampak zato in SAMO zato, ker bi pri mladcih pričakovala prav takšno razmišljanje...stara, uvela koža, nič kaj manekenke...ker ste dejansko mladi obsedeni s kultom "lepote" katero so vam vsilili mediji...Domača ženska pa je topla in ljubeča... Tudi če jih ima 30, 35, 40 ali celo 45... Domača je in domače diši! Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 ˝˝Živim, uživam življenje, kot ga nisem znala pri 25-tih...˝˝ JA TO ASTRA ZVEZDA, BODI HVALEŽNA ZA TAKO OS.SPOZNANJE .....NAJ TI HEDONIZEM NE POPIJE VSE ENERGIJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 ASTRAna zhalah kurijo vse dni, vchacih she ponoch....danes so na vrsti oni, jutri smo pa mi... POKOVCvabljen na prvo hedomasho ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Sanjalica, hm, ne vem...moja izkušnja z veliko (12) let mlajšim moškimje bila kuuul... Bi bilo za ponovit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2003 Avtor Prijavi Deli 2. april 2003 Hoj, res je, Sanjalica...Prav o tem sem mislila podebatirati - o tem kultu lepote, ki je zdaj in ki so nam ga zares vsilili mediji. Manekenke so anoreksicne, zdaj je moderno imeti kovino na zobeh (vcasih takega cloveka niti pogledali ne bi, ce bi ga pa ze, bi ga pa definitivno izrugivali nenehno)...Moderno je, da imajo 15-letne punce v popkih (in drugje!) uhane etc...Ko pa jo bo pogledal 5 let starejsi tipcek - bodo vpile: zloraba!¨Itd. Sama sem imela mlajse tipe v glavnem zato, ker so, ce so bili starejsi od mene, vedno in prec in nenehno (po)mislili in hoteli le eno - sex - kakorkoli so pac obrnili vse skupaj. Drugo pa je, da so vedno bili starejsi pretirano pokroviteljski - kar me ful moti.Z mlajsimi pa sem ga zurala dosti, bili smo kompa, ni bilo njihovih 'odraslih' ambicij, ni jih zanimal 'resen' lajf - kar pomeni v bistvu konec zura, zdaj bomo resno zastavili, grebada za nekaj statusnih simbolov... To je mene najbolj motilo pri 'staranju'.Ne povesena kozha, ne izkusnje...Ampak zdolgocasenost in vkalupljenost in konec obdobja entuzijazma.To je moj edini predsodek proti starosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2003 Avtor Prijavi Deli 2. april 2003 Na vpogled in v razmislek... Tale zenska je MLADA. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Marsa, Se podpišem pod tvoj post. Gledam starejše moške okoli sebe.Večina je postala takoooo dolgočasna. Kr naprej gledajo, kaj je primerno, pa kako se je treba obnašat, pa ... Sem zadnjič vprašala, kako je bilo na žuru, pa je bil odgovor, super, a veš kako dobra hrana je bila... Halooo? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.