Skoči na vsebino

Staranje in spremljevalni pojavi

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

Kaj bi pa ti želela Astra?

Koliko so popili (obrača se mi od tega, kako se hvalijo spili smo to in to to in to...)?

Kdo je s kom šel po zabavi "ven"...kdo je koga?

Ogovarjenje drugih?

Meni je zabava to...da naredim odklop, da se znorim, da si dam duška s plesom, s pogovorom... da govorim s tistimi, s katerimi ponavadi ne komuniciram... Da poslušam...

Ne hrana, ne pijača... Kaj pa je VAM "DOBER ŽUR" ???

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Razumela, razumela...

Je pa od človeka do človeka različno, kako UŽIVA in ŽIVI življenje...

Eni pri 20 so bolj resni kot jaz...

Je pa res, da imam "POLN KUFER" tistega... Ti si še mlada, ti lahko...Pa to poslušam že 20 let, in to zato, ker imam energijo, ker skočim, ker ne jokcam da me boli to in ono, ker ne poznam bolniškega...

Poznam le močna nihanja razpoloženja.

In ko bom to uspela zbrzdati...bom na konju.

Guest sanjalica
:vragec:

tjah marsa...

k bosh ti tok pokasirala kokr una....hehe

:vragec:  ma vas rad

Ob takem nadaljevanju se bo prej stegnla,kot pa uspela potrošit en sam dinarček marčevskega honorarja. :mezik:

Ni tako enostavno bit anoreksičen...

Verjemite mi; najhujša duševna stiska je, ko bi, ko se zavedaš kakšen si in ne moreš iz tega...

Kot debelost; veš da si debel...pa še ješ in ješ in ješ in ješ... (baje...)

Prepričana sem, da je anoreksija (tudi bulimija) bolezen, ki jo prinaša ta naš "medijski" svet... In dokler boste možakarji "ploskali" takšnim pojavam (tistega, ki mu je ta slika seksipilna bi pa tudi rada spoznala!!!!) bo te bolezni vedno več.

(moške očke...dajte, izjasnite se, kaj vas prešine, ko zagledate to "žensko")

Se vidjamo...

:vragec:

glede na to, de sm kr neki modnih revij v zhivljenju delou....

sm precej vajen tega

drgach je pa precej nagrauzhno

:vragec: ma vas rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Starost, gibice in gube... Super je to, da takrat, ko imaš že malo več gubic, se malo poslabša tudi vid, potem pa je čisto enostavno, saj ni treba nositi očal pred ogledalo. x;)x :8): Jaz nimam nobenih gubic, čeprav mi let ne manjka! Zame je moja koža gladka, kot ritka od dojenčka x:Dx x:Dx x:Dx

Guest sanjalica

Vsi se tolažimo s tem...da smo dosti bolj mladostni, kot so bili pred leti "mladostni" v naših letih...

Nedolgo tega smo se pogovarjali o novem članu v družini...bi ali nebi, in 9-letni otrok ves zgrožen pravi: PA KAJ SI NORA, SAJ SI ŽE STARA!

Jah, pa zaman se počutim kot srnica :V:

Pa pridejo hčerkini sošolci in mi vsi pravijo "teta", jaz pa imam občutek, da nisem daleč pred njimi...

Nekje nekaj ne funkcionira, a ne?

Čudno življenje :o|o:

Se vidjamo...

Jaz pa se po eni strani skoraj veselim, ko pomislim, kaksna bom, ko bom stara.

Mislim, da ce imas polno zivljenje,.te ni strahj staranja in o tem sploh ne razmisljas na tak nacin...

Gre tudi za drugo percepcijo...

Dojencki pa so recimo vsem lustni, meni pa so nekoliko groteskni. Zdaj pa so mi stari ljudje lustni, ker jih znam videti bolj celostno...

Ko si mlajsi, imas nekaksen predsodek, kot da gre za ljudi iz drugega sveta, s popolnoma drugega planeta.

Ti si tu in oni so tam...

Potem pa se temu pocasi priblizujes sam, pa gledas to nekako sirsega pogleda...

Aja - poleg tega pa mislim, da se da tu tudi nekoliko po svoje carati oz. se da tega nekoliko nauciti, pa je potem fino delati preizkuse - boljse kot da jih drugi na meni (kreme proti gubam, npr.).

Nekateri pa imajo ze po defaultu 'star' obraz... Nekateri so tako 'zreli', nekateri pa so prav zares malo starikavi...

In to sploh ni odvisno od njihovih let.

x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Marsha

ti pošljem fotko...povej, sem cart x:)x ali grda stara :V:

In potem mi nobena kremca več ne bo pomagala x:Dx bom pršparala...če sem grda stara :sori:

Hmmm...

A veste kaj pravim za stare ljudi, da obstaja samo dvoje vrst...

ali so žleht kot sam hudič

ali

pa so dobri kot topel kruh

(če za trenutek pozabimo zunanjost)

Vmesnih pri starih ni.

Se strinjate?

Se vidjamo...

• 8 months later...

Zanimiva tale tema. Meni se zdi prav zabavno, kako res prestavljamo meje kaj pomeni biti star. Pri 7-ih letih so se mi 30 letniki zdeli tik pred smrtjo, danes, ko mi je 29 let (še zadnje leto sedim na dvojki), ne gledam več na ljudi kot na mlade in stare,ampak na ljudi polne energije in na drugačne.

Gubice, trebuhi, lasje gor ali dol, meni je pomembno, da si človek v vsakem obdobju življenja xwizardx najlepše.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hi, hi, mam kar srečo s temi temami, marsikaj zanimivega ste že obdelovali. Aja, sem vesela, da so une sanje pri duhovnosti zaživele, pa se mi zdi, da je tudi Marsa tega vesela x;)x x:)x :inocent:

Malo za šalo, malo zares,

Se počutite stari?

• Ljudje, ki  so se lansko leto vpisali na fakulteto, so

rojeni leta 1984.

• Za njih je Tito samo še ena zgodovinska osebnost.

• Dan republike - 29.11. ??????

• Zelo verjetno ne vedo, kaj je štafeta mladosti;

• Nikoli niso bili sprejeti med pionirje;

• Ivo Lola Ribar - neki novi pjevač?

• Ne vedo kdo so Tihi in Prle. Za Boška Buho tudi niso nikoli

slišali:

• Ali je bila v Sarajevu res olimpiada?

• Irak in Iran v vojni - a res, kdaj?

• Dve Nemciji - Halo!??1

• V njihovem 3/4ivljenju je AIDS vedno obstajal;

• Izraz: "zveni kot pokvarjena plošča" jim ne pomeni nič

• Nikoli niso imeli gramofona

• CD je bil na tržišču leto pred njihovim rojstvom;

• Ali so res obstajali črno-beli TV?

• Vedno je obstajal video;

• Večina si ne more zamisliti, kako je sploh obstajal TV brez

daljinca.

• Rojeni so, ko je izumljen walkman

• Parne in neparne tablice - stara matematika???

• Najden je Titanik! A je bil kdaj izgubljen?

• Michael Jackson je od nekdaj bel!

• Ti ljudje so lansko leto dobili volilno pravico, pa si vi

mislite!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

No ja, jaz se ne počutim še tako grozno stara.  Sem se pa malo zamislila.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

metja

No, ni tko hudo.... Ceprav je vse to res, pa nismo mi krivi, da smo se pozno rodili?

Zalosti me, da teh stvari nisem dojemala in dozivljala kot vi.... Toliko stvari je, ki se jih moram se nauciti.... O Titu vem premalo (moje mnenje), dan republike... x?x :V: Stafeta mladosti se je se omenjala, ko sem bila v OS, tako da vem, kaj to je (po pricevanju drugih seveda, torej ali sploh vem?). Pionirje sem sfalila za eno leto.... :V: Ne vem kdo je Ivo Lola Ribar, ceprav poznam veliko glasbenikov...Tihi in Prle....B...Za Boska Buho sem slisala :vio: No, sigurno vem, da je bila v Sarajevu olimpijada, za vojno med Irakom in Iranom tudi, dve Nemciji itaq (nemscina za maturo in smo mogli poznat njihovo politicno zgodovino). Aids res obstaja odkar se zavedam (Freddy Mercury), gramofon pa imamo se zmeraj in je ful fajn :palec: x:Dx CD je mogoce res bil na trzicsu, ampak koliko ljudi ga je dejansko takrat imelo? Tv brez daljinca me je spravljal ob zivce, ko se ni dalo nobenemu vstajat in zamenjat program x:Dx Za parne in neparne tablice tudi vem, seveda spet po pricevanju drugih (moje mame in profesorjev na faksu). Bila ful fanica Michaela Jacksona, torej poznam njegov ten....

Glede volilne pravice: hmmm.... Na zalost se zavedam, da vem premalo o politiki in o Sloveniji in njenem nastanku.... Tako da se niti ne maram opredeljevat.... Ali naj se zato pocutim krivo? :sori:

Metja, s tem nisem mislila napasti tvoj post ali karkoli osebnega..... Tako da oprosti, ker sem ga izrabila.... :8):

Sicer pa je Marsa napisala, da zeli mnenje malo mlajsih.... x:Dx x:Dx x:Dx

Lep dan vsem!!!!!! xrosex xrainbowx xsrcbumx

xgoldfishx Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

xrolleyesx ljubčki moji tistega ki to skrbi se že staaaara...duša nima let in jih nikoli ne bo imela le mi štejemo..ampak pomembno je kako čutimo.jaz sem včasih stara 4 leta in se upam spustiti po toboganu in uživam na gugalnici ali delam prevale -DOBESEDNO ,VČASIH PA IMAM OBČUTEK DA MI JE 333 LET...ampak se v svoji koži dobro počutim čeprav jih imam že 50...mislim da so moje ideje sveže in da je otrok v meni še vedno igriv ...ni me strah gub ker će sem sebi všeč me ne briga dosti mnenje drugih ..strinjam se z metjo in mislim da bom še pri 100 delala neumnosti če se mi bo zahotelo.če nisi zadovoljen z notranjostjo iščeš na zunanjosti..če me bo nekdo imel rad bo pač moral vzeti oboje ...ne gledam nazaj in ne preveč naprej važno mi je sedaj in družba veselih ljudi ,ki si upajo biti odprti in inovativni... :inocent: :vio: :2src:

Lepo Sfinga, lepo in pomembno se mi zdi, da znamo iz sebe priklicati otroka, ko si to želimo. To jaz pogosto počnem, uživam v sproščenosti in zganjanju letom neprimernih kozlarij. Tako da z leti nisem obremenjena, pa tudi upam, da nikoli ne bom.

:onfire: :hepko: xokx

Guest sstane

STAROST

Od živali živi najdalj galapaška želva, preko sto in več let.

Tudi človek ima podoben domet.

Očitno je, da želvi pomaga do dolgega življenja njen oklep in ni člen prehranjevalne verige.

Za človeka, ki je imel srečo in ga ni nihče ubil, velja isto.

Toda še eno pravilo mora veljati za oba, tudi bolezen ju ni ubila.

Za želvo to ni nič posebnega, saj živi v idealnem okolju zdrave soli in ji bacili niso niti potrebni.

Tudi človek bi ne preživel toliko let, če ne imel bi zdrave soli večino življenja na razpolago, kajti trinajsti organ mu konec le trenutno odmakne.

In Vikingi so pomrli zato, ker jim je zima zamrznila morje in sol, ne pa zato, ker bi zboleli in zmrznili sami.

Ustvari si torej morsko okolje z zdravo soljo in sto let bo postalo pravilo in ne izjema.

Malo verjetno pa je, da bi genetika to mejo še dvigovala, kajti vse ima meje in konec.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...