umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 moški z leti pridobivajo šarm (srebro v laseh),ženske pa gube Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Starca ne razumeš, dokler sam ne ostariš. Armenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 pa tudi gube se da ukanit... preprosto misliš da še ni čas zanje in so tko redke in ker jih ne pričakuješ niti ne vidiš tistih prvih, majhnih... samo upam, da potem ne bo šok, haha... se ne staram zaenkrat še ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 otožna, sej končno so tud gube del nas. pa če imamo sebe radi, pol bi po pravilu moral imet tud naše gubice radi. če so od smeha, so še simpatičen dodatek obrazku Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 ja sej mogoče je pa to, da so del mene, pa so neopazne, so pa itak od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 sej pol se pa itaq nimaš kej sekirat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 sej se ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 pol pa ................. ŽIVELE GUBICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Celo Sonce se stara. Burmanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 umetnica - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 umetnica - veselica Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 pa tudi gube se da ukanit... preprosto misliš da še ni čas zanje in so tko redke in ker jih ne pričakuješ niti ne vidiš tistih prvih, majhnih... samo upam, da potem ne bo šok, haha... se ne staram zaenkrat še ne A ti tudi ne sam sem vedno mlajši - a veš kako to vem! Vedno bolj otročji sem Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 sva že dva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Revno ognjišče brez starega panja. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 otožna, Vojko - trije Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Ko se bik postara, ga dajo k teletom. Etiopski Da ne bo pomote, ker to je le afriški živalski pogovor. x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Vsak človek si želi dolgo živeti, nihče pa se noče starati. (Swift) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 kdor noče ostareti, mora mlad umreti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kdor bi rad bil dolgo star, mora zgodaj začeti. Španski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Ljubljena ženska se ne stara. Gorki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 Kmalu bom 40. Slisi se hecno... pocutje pa je tudi tam nekje. Pol se staramo, pravmo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Kakšno je počutje pri teh letih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2004 Boris - pravzaprav je izvrstno - v polnem zagonu, na visku moci... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 No vidiš Marsa, da veš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Zadnjic (natanko po 40. r.d. - kot, zdaj pa rapidno dogaja staranje ) - sem si izpahnila nekaj kolkov in zapestij, kaksno ramo in tko...Nekaj utrujena, ob pol desetih padem dol, se zbudim ob dveh, sem do petih budna... ne da se mi nikamor...EMŠO - mi povsod ponudijo... in me Mitja konstantno zafrkava (mlajsi kao )...Jaz pa pravim - ne 'kupim te razlage'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.