Skoči na vsebino

Staranje in spremljevalni pojavi

Marsa

Recommended Posts

... in me Mitja konstantno zafrkava (mlajsi kao x;)x x:px)...

Kva so vsi, ki jim je Mitja ime, taki? :V: Pa mlajši... :V:

Heh...med nama z Mitjo je 12 dni manj kot eno leto razlike...sam on jih ima dobrih 20...jaz pa slabih 40...let ...tko on prav... :o|o:

x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

ah.. leta... čist brezveze..

meni je to tak trapasto da bi se kdo s tem obremenjeval..... pa nekteri sploh, če je moški ko se ga vpraša kolk je star, pa oh,.. pa ne bi to povedu.. x:Dx xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

a ni to glupo?

Mislim gubica gor al dol, ja LOGIČNO, da nisi večno 15 let star! Pa sej hvala bogu! Kaj pa je takrat blo full boljše kot kasnej? A mozolji, pa mastni lasje, recimo.. pa to da smo bli odvisni od staršev glede dnarja in kdaj in s kom se lahko okrog španciramo?

Me zanima te kreme za gube, kok so zdrave? In zakaj se krema od Vichyja recimo, pravi sodelavka da jo lahko uporabiš le enkrat na dan?

Mushi

hehe, Majica, jaz pa sem del leta starejsa 5 let, del pa 6... zdaj sem 6... :D

Zvisala sem tistole mejo za kreme proti gubam - sem rekla pri 30., potem pri 35., potem pri 40. - zdaj se vedno nisem niti enkrat tega furnila...

ne za body ne za faco.....

Mislim, da bi bilo enako, ce bi furala kreme (ali kvecjemu slabse, ker bi navadila kozo na tole in bi mroala skoz to furat ali celo kaj 'mocnejsega')...

Meni pa je ljubse povedat... neumno mi je manj let povedat... raje imam, da so preseneceni, ce recem 40, kot da bi bili preseneceni, ce bi rekla 35. ;)

Las imam enako - kljub trditvi moje mame, da bom pri 30. plesasta... :sniky: :vragec: x8Dx

x^x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pismo.. jaz pa imam ze mejckeno manj las.. Samo to ni od starosti.. Itak se ne staram.. Vedno je ZDAJ! Sem pa ravno v obdobju, ko me neki zezajo.. ker bom cez par tednom preskocil iz 29 na 30. En kolega mi je rekel, da ko je njegova puncka imela 30 let.. jo tisto jutro vec ni spoznal.. taksna razlika je bila.. x:Dx x:Dx

Torej bo moja puncka novga tipa dobila.. x:)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

med 25. in 30. letom :

Navpične gube na čelu in tiste med obrvmi so že lahko rahlo vidne, prav tako pa je mogoče že slutiti nastajanje gubic v zunanjem kotu oči.

med 30. in 35. letom :

Gube se počasi poglobijo, globina je manjša od 0,5 mikrona (0,0005 milimetra)Te gubice povzročata upočasnitev celičnega obnavljanja in površinska izsušitev kože.

Okoli 40. leta :

Koža izgubi nekaj svoje gostote. Pojavijo se globoke in izrazite gube, globoke več kot 0,5 mikrona. Gubice v zunanjem kotu očesa, gubice okoli ust, gube med obrvmi in gubice okoli nosu postajajo globlje. Koža izgubi svojo elastičnost, obraz izgublja svojo čvrstost in pravilno obliko.

Okoli 50. leta :

Z menopavzo se ustavi izločanje hormonov, to pa povzroči pospešitev staranja.

20 let 30 let 40 let 50 let 60 let 70 let več

Z leti se relief površine kože spremeni: manjše in srednje gubice se nekako izbrišejo, poudarijo pa se glavne gube, ki postanejo globlje

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hja, zdej se mi pa vidi, da nimam več tiste kondicije, kot včasih, ko smo šli direktno iz diska zjutraj v službo in se ni prav nič poznalo :vio:

...zdej pa eno noč ne spim, pa sem tri dni čist mesečna. :xx!: ...

Ampak verjetno je to samo stvar v kondiciji in ne v staranju...a ne? x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Bu, ne bo držalo, najbolj zgubani so dojenčki :8):
vem,da so, pa tastari ljudje tudi, se pravi, da taki nimajo obraza (vidnega) :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Candy, po Abrahamu se leta odštevajo x:Dx  :palec:

:switz: :OO: xzobkox torej je pa 100 že cajt, da greš, od koder si pršu... x:Dx :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem v knjigi Moč je v tebi (Louise Hay) prebrala tezo, da ljudje svoje staranje nekako sprogramiramo. Da če si predstavljamo, da se začnemo starati npr. pri 30-ih, pa kakšne spremembe naj bi se dogajale, da se to začne pri 30-ih, če mislimo za 40, pri 40-ih,... Skratka naj se znebimo strahu pred staranjem, da je starost lahko krasna, če smo vitalni in da dajmo gojiti misli v to smer.

Mi je všeč in sprejemljiva ta razlaga x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pri meni je zanimivo,da sem se do 30 –ega leta počutila staro 90 let.starka.v teh treh letih pa se počutim vedno mlajša in pametnejša.moj obraz je mladosten,nikoli nisem uporabljala krem ,ne pudra.zdaj pa me kdaj kar piči pa se napudram ,mladostniško oblečem in najraje bi šla v disco,noret,izplesat svoje sanje.ha pa hecno je to,da imam tako otroški glas,pa se včas kar zavestno silim ,da bi zvenela odraslo.lasje pa so čist srebrno sivi,zdaj sicer pobarvani ampak hecna kombinacija.nisem pa dobila nobenega sivega lasu,ker sem siva,ha,ha.prednost s takim razmeram imam pa pri indijancih saj jih zelo razumem in še ne spravi me s tira kot neke mamce ki jih poznam. :8):

Sem v knjigi Moč je v tebi (Louise Hay) prebrala tezo, da ljudje svoje staranje nekako sprogramiramo. Da če si predstavljamo, da se začnemo starati npr. pri 30-ih, pa kakšne spremembe naj bi se dogajale, da se to začne pri 30-ih, če mislimo za 40, pri 40-ih,... Skratka naj se znebimo strahu pred staranjem, da je starost lahko krasna, če smo vitalni in da dajmo gojiti misli v to smer.

Mi je všeč in sprejemljiva ta razlaga  x8Dx .

Jaz bi se kar strinjala..

Je pa tudi ena dosti znanstvena razlaga za tole (samo je jaz ne znam podat, samo usedlo se mi je, ker se mi je zdelo smiselno in sem pac 'kupila' to razlago): da je odvisno tudi od tega, kdaj imas otroka - puberteta pripravlja, potem zenska, blablabla, no in potem je nekako z otrokom ta misija zakljucena in se proces staranja zacne...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Potem pa se je ta proces staranja pr men pozno začel.. x;)x

Astra

:vragec:

mogoche res....ampak drvi pa sto na uro x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...