skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 [Včeraj sem se v banjo zavalil in si potem še lase umijem. Niti enega laska nisem našel, tako da čez 39 let mi ostane precej več možnosti da se bom barva. Andres hej,zakaj pa bi se sploh barval?saj sivolas moški je šarmanten.npr.,richard gere.dečko,da mu ni para Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 [Včeraj sem se v banjo zavalil in si potem še lase umijem. Niti enega laska nisem našel, tako da čez 39 let mi ostane precej več možnosti da se bom barva. Andres hej,zakaj pa bi se sploh barval?saj sivolas moški je šarmanten.npr.,richard gere.dečko,da mu ni para dechkooooo.... khm...khm....khm 666 zlomkou....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 kaj pa ti veš no je pa dec.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ko zaslutim, da se ob človeku, s katerim se družim staram, ga zapustim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ta je brezvezna, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 aha, ti je bolj všeč tista iz refrena:...raje sem star, star in z njo sicer pa je odvisno iz kerga konteksta gledaš, lahko je tud čist ok, ker se ne nanaša na fizični vidik Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 mah nene, sloh ne vidm nekega smisla, zato sm pa tut tko napisau, sm jest že pomislu na vse kar je možn, sam res ne vidm...kaj .... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Prejle sem se bril in to, da ne bom tako poraščen, saj čez eno uro me čaka sestanek v šoli. Ok. Gledam lase in vidim spet enega sivega pri strani. No, nekako s težavo (mokre roke) ga izpulim ter pri tem ugotovim, da je las siv samo do polovice. Od korenine do polovice je normalne kostanjeve barve kakršni so moji lasje naprej do konca je bil pa siv. Kaj je to? Ali lasje sivijo od špice proti korenini? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Vceraj sem 'postekala' preprost 'dokaz' nedelovanja krem proti gubam: namrec, tipi v istih letih niso nic bolj gubasti (morda pa so celo manj).Pa nic ne zganjajo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Vceraj sem 'postekala' preprost 'dokaz' nedelovanja krem proti gubam: namrec, tipi v istih letih niso nic bolj gubasti (morda pa so celo manj).Pa nic ne zganjajo.... Kam si jih pa gledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ko zaslutim, da se ob človeku, s katerim se družim staram, ga zapustim. vem da te ni...ampak ko prideš enako Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ah tole z gubicami je standardna ženska skrb. Če bi živele brezskrbno življenje tudi teh seveda nebi bilo. Sonce ima seveda svoj vpliv na staranje kože, kozmetiki in farmacevti si pa roke manejo. S spermo se je baje dobro mazat ampak ne vem kaj ima tako čudežnega v sebi. No, kakšna se bo že našla in povedala če redno nanašanje sperme preprečuje starostni pojav na koži. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 S spermo se je baje dobro mazat ampak ne vem kaj ima tako čudežnega v sebi. spet ena čudna in moderno prepričanje...kot,da bi reku, da si z urinom tut glanimo gube lahko in svoje blato namilimo na obraz... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 S spermo se je baje dobro mazat ampak ne vem kaj ima tako čudežnega v sebi. spet ena čudna in moderno prepričanje...kot,da bi reku, da si z urinom tut glanimo gube lahko in svoje blato namilimo na obraz... 1budala! Moj prijatelj je rekel, da je imel žensko, ki se je vedno po obrazu mazala in je imela potem super kožo. Nekako namehča se. Bojda tudi farmacija to išče in pa predvsem košarice ki ostanejo ob otrokovem rojstvu. To ima ful maščobe in je zato zlata vredno. Verjemi da je res. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Kaksno je vase mnenje o staranju. Ste kaj razmisljali o tem. Se bojite; zgubane koze, sklojene hoje, bolecin...itd. Kaksno starost sploh pricakujete in ali kaj naredite za vaso boljso starost? Sam lahko recem, da se nisem aktiviral pokojninskega zavarovanja ( ja pa bo treba pocasi ). Sicer pa se probam zdravo prehranjevati, dovolj gibati in tudi raztegovati tako, da ne bodo kite prevec zakrknile Ja koza pa gube pa to, kar bo bo, upam le da bom mobilen Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jst se s tem trenutno ne obremenjujem, se bom takrat, ko se bo začelo...za gube me pa itak sploh ne skrbi, kot prvo mam dobre gene, kot drugo je pa to neizogibno dejstvo, tko da...pa kaj pol. Glede pokojnine...so mi napovedal, da bom kr premožna, tko da...ni panike...če zdej kumi žvim, bo pa na stara leta bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 pokojninsko zavarovanje, hmm ne bi bilo slabo, drgač pa tudi, če se sekiraš kolk gub boš imel, je vseeno, ker jih boš imel tako ali pa tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 drgač pa tudi, če se sekiraš kolk gub boš imel, je vseeno, ker jih boš imel tako ali pa tako No eni več, drugi manj. Seveda je vse odvisno kakšen je človek. Nekomu je pomembno vse drugo bolj, kot zunanji izgled, zato se vse to vidi lepo iz natalne karte. Najbolj mladostni ostajajo dvojčki in kozorogi. Ti drugi sicer zelo zgodaj zgledajo starejši, vendar z leti so kot vino, starejši so, boljši so. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 takoj, ko se clovk "rodi" telo poooooooooostaja "staro"! tud pri 1 letu staremu dojenceku... 1 leto "starosti je prodrlo v njegovo telo" pa je se vseen (pre)mlad, a, ko pa to pomozimo z 60, 70, 80 je pa ze kr staro? eh.. vse v casovnem prosecu postaja "staro". staranje je fajn, je edini nacin, da ne "umres" mlad Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Staranje? Ma ni mi krize, se ne bojim gub, tudi jaz imam zelo dobre gene, tako da ne bo niti panike. Sicer pa sprijaznit se je treba, druga ne preostane, no ja kaka operacija, ampak tudi pri teh začneš enkrat razpadat hehe. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 Sam lahko recem, da se nisem aktiviral pokojninskega zavarovanjajaz tud ne. Sicer pa sem tvojo novo odprto temo prikljucila k ze obstojeci. Hvala Tina! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Sicer pa sem tvojo novo odprto temo prikljucila k ze obstojeci. Odlicno Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 sam da si jo nasel (ker je pol vcas v drugem forumu, eni pa gledajo drugace teme: recimo ne osvezujejo 'novih objav', pac pa grejo v konkreten forum pogledat (recimo kamor so pac objavil temo). (*mas hecen nick ) * no v glavnem, VSI se bomo postaral. ker mladost tako vzviseno gleda vcas na starost.... pa krivicno tud. edino, kar 'priznam' je to, da mors pa res mal vec delat na seb, za regeneracijo recimo.drugac pa, kot receno, ne menjam za noben denar (da bi bla recimo 17, 20 nazaj! x!x). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 no v glavnem, VSI se bomo postaral. Govori zase. Jaz bom živel večno in bom večno mlad. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 saj jaz ne vem zase, govorim splosno, sebe pa ne vidim, da bi blazotno cajta gazila po zemljici tejle se.na live fast die young sem bla jaz bolj naravnana nekak vedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.