lia 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 butasto to čist, sam da sem med starci, mi je postalo jasno šele, ko sem ujela na ušesa tale pogovor: Tvoja ta stara je pa res faca *** ko se pa to zgodi, pa niaš tu kaj, te si pa ziher že star Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 No, men se to še ni zgodl..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Kdaj si star... Ena definicija, sicer je za moške, ampak lahko bi veljala tudi za ženske... Star si ko pomežikneš ženski pa te ona vpraša - gospod, a vam je kaj v oko padlo? Ali pa tista - star si ko svečke na torti za rojstni dan stanejo več kot torta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Men je že kozmetičarka svetovala, da naj počasi začnem uporabljati določene kreme Za ohranitev mlade kože, al kako se je izrazila Pa sploh stara nisem! Niti mal Pa kožo mam kul.Kva nam že vse forsirajo :xx!: Kaksno je vase mnenje o staranju. Ste kaj razmisljali o tem. Se bojite; zgubane koze, sklojene hoje, bolecin...itd. Kaksno starost sploh pricakujete in ali kaj naredite za vaso boljso starost? Ne, drugače se pa ne obremenjujem lih...nočem zgledat starejša kot sem, edino to Sem bila nekaj časa prepričana, da zdravo živim, ampak če že pogledam strest in živciranje in obsedenosti..ni lih tko.Športam pa, pa poskušam zdrav jest. Žvela bi pa čim dlje ... aktivnoo. Pokojnina? Lepo te prosim Ne bomo mel mi pokojnin Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 Men je že kozmetičarka svetovala, da naj počasi začnem uporabljati določene kremesaj to ti pravim! x!xcist narobe!!! pr men je blo cist drugac, ko sem bla zlo mlada, pac mladostnica, glih obratno je blo, v bistvu. sva z mat prisli v drogerijo, ker sme jaz ze hotla katere blazne *kolekcije* (ces ne vem kaksne super kreme in mleka in tonike in vse), pa me je prodajalka pogledala, pa je predlagala becutan. jaz pa kar uzaljena, saj nisem nekaksno detece. zdaj pa vidm, kok je dobr vedla zame. bila sem pa edinic pred kakim letom ali dvema pri kozmeticarki na ornk tretmanu (ki sem ga dobila za darilo) v habakuku (sem bla blazno navdusena nad uslugo sicer), pa je ona me podprla v tem, da se dalje po svoje prckam in mi zacuda (in svaka ji cast za to, da mi ni sam pac skusala necesa prodat) ni svetovala raznih krem proti gubam in vsega mogocega, pac pa je rekla, da super, da naj kar tko furam kot do zdaj: kar pomeni v lajfu se ne probala kreme proti gubam. dobila jo okol 35. rojstnega dne, bla uzaljena, lani mela probleme, kako in kje naj jo stran vrzem, neuporabljeno. sem pa gledala kaksne pubertetnice, zelo mlade zenske... pa sem vidla, da kljub vsemu temu stafu, ki ga furajo #preventivno#, da ne pomaga kaj dost. zal, da tko mnozicno se drvi v vse taksno......da plasticen hoce bit folk in da prezgodaj se zacne ta proces odstarjevanja. seveda bodo na konc ze kar dojenckom turiral preventivne kreme proti gubam, da noujo cez 35 let jih mel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Kva nam že vse forsirajo :xx!: blesavi nasveti našopane kozmetičarke :xx!: :xx!: Pokojnina? Lepo te prosim Ne bomo mel mi pokojnin tega se tudi jaz bojim, vprašanje je, če bom sploh dočakala pokojnino, hmm tam okoli 2050 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Bo pokojnina! Ne pustim državi kar sem ji dajal vsa ta leta v ta namen! Bom pa nehal kadit... Za stoti rojstni dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Kdo bi si bil mislil, da bom ravno jaz odprla tole temo! Pred nekaj dnevi sem dopolnila 39 let (saj mi je kar hecno vpisati tole cifro)...Ko je bil frend na obisku (70-letnik -1970-, poznamo se vsaj 15 let, torej ze zaradi sebe VE, da pac sem od njega toliko starejsa in - saj ve, koliko je star), me je vprasal, kateri rojstni dan da je, in ko sem povedala, mi je bilo kar nerodno, kako je reagiral!Sploh ni mogel verjeti in vse, kar zacepetal je... Prijateljica, ki je moj letnik, nenehno in vse pripisuje staranju.Ce sva utrujeni - ja, saj - to je zato, ker...Ko se nekoliko zredi.. ja, seveda - organizem zdaj tezje to obvladuje...Sama pa se ze vse zivljenje kot nekako delam norca... oz. cisto drugace gledam na vse..In moram priznati, da prav res - pri 39... ih letih - tako cutim:Imam dve gubi vec, to je res.. A - kakorkoli ze - NE menjam za 17. leta... Ko mi kdo rece - 17- - najsrecnejsa leta - ga samo pomilovalno pogledam.Kar se mene tice, sama veliko raje zivim zdaj - v tem trenutku in tudi v tem telesu.Aja - nikoli se nisem bila pri kozmeticarki in nikoli se se nisem namazala s kremo proti gubam."Odlasam"... pri 25-ih sem rekla - ko bom 30.. pri 30-ih sem rekla, ko bom 35.Pri 39-ih recem - bomo videli, morda pa tudi pri 40-ih ne bom. Kaj vi menite o tem oz. kako to sami (ce ze) dozivljate in spremljate? kolk te dajajo leta je kle videt,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trditomo 22. november 2010 Prijavi Deli 22. november 2010 Prodam VIAGRO original 2 tablici ( 8 tablet ) = 30 €1 tablica ( 4 tablete ) = 20 € 070 629 187trditomo@gmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jackie 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Očitno sem med mlajšimi (pa še nova) tukaj, sicer pa je mlad biti samo nek termin. Kje točno pa je meja med mladim in starim? Mene gube ne skrbijo preveč, tudi let se veselim. Upam samo da bom zdrava in sposobna bit fizično nadpovprečno aktivna v življenju, ki mi je dano. Že sedaj izgledam dosti bolje kot večina sovrstnic (ki so vse po vrsti večinoma vsaj pretežke), v kolikor bo tako v prihodnje se ne bom pritoževala. Bolj kot let se bojim nečesa drugega - tistega staranja, ko nehaš spremljati svet okrog sebe in ko pride domov tvoja pubertetniška hči in ti razlaga o Tokio Hotel ali Justinu Bieber-ju ali Ipod touch-u, ti pa imaš občutek, da govori v nekem drugem jeziku. Tistega, ko se zapreš v svoj majhen svet, takšnega staranja, kot ga lahko vidim na hitri blagajni v Mercatorju.Ko večina tistih 55+ ali pa starejših (že upokojencev) tečnari pred navadno blagajno s sedmimi izdelki v košarici in daje vtis da hitra blagajna ne pride v poštev ker "oni pa to ne znajo". Kot moj dedek, ki je ostal nekje v povojnem času, ki se računalnika niti pritakniti noče, zmrzne vsakič, ko ga vprašam če bi se kaj naučila, čeprav ima v resnici fakultetno izobrazbo in magisterij. In na drugi strani moja mami, v drugi polovici štiridesetih, ki je gladko na tekočem z vso tehnologijo, glasbo in mediji in ko ji je dolgčas rada vžge MTV. Včasih se celo zgodi, da kakšne stvari ve, še preden se jaz dokopljem do njih. Ona mi je inspiracija. Želim si, da je čas ne bi povozil, vsaj zaenkrat se z njim lepo spopada. Torej meni tisto staranje z gubicami ne predstavlja problema, želim si samo, da bodo moji otroci in vnuki lahko rekli da imajo KUL babico, ki je na tekočem z aktualnim dogajanjem v svetu. Si pa želim, da bi tam po 60. letu izgledala kot miks Sally Fields, Susan Sarandon in Hellen Mirren. 1 Citiraj Life is too short for long faces. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.