Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

x:Dx Abraham+3 :onfire: :hepko:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pol abrahama x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Meni se pa zdi prav to čudovito, da se neglede na leta lahko pogovarjamo. Pomembne so misli, ki jih izrazimo. to se mi zdi :palec:

Še veliko iskrivih misli vam želim xDDx

Lp. Myrjam

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

35

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

<{POST_SNAPBACK}>Uuu hudo. A folk se tud zdaj tolk mlad poroca?  :inocent:  x:Ix

Cestitke, vsekakor  :palec:  x^x

Jaz sem se vedno med tamladimi kle  x;)x

x:Dx x:Dx Mi je ravno dons eden pravu, da se je zapufal za ohcet in to za šest milijonov. Rekla sem, da bo čez par let, ko bo puf povrnu, nucau pet milijonov, da se bo loču. x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx Mi je ravno dons eden pravu, da se je zapufal za ohcet in to za šest milijonov. Rekla sem, da bo čez par let, ko bo puf povrnu, nucau pet milijonov, da se bo loču. x:Dx  :vragec:

x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prestara, da bi bla otročja in premlada, da bi bla resna. xnckrivx :frog:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hehe slik slak, vsi boste enkrat tu!! :madpro: x:Dx x:px

men je pa tolk vsec, ker se ne obremenjujem z leti. x8Dx x^x

prav nimam cajta za to, men so vsa moja obdobja vsec, bolj ta ki so kot ta ki so bila. xyesx

sam se pa zaves, da kok blazotno hitr laufa lajf! x!x

puf. pa gre mim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hehe slik slak, vsi boste enkrat tu!! :madpro: x:Dx x:px

men je pa tolk vsec, ker se ne obremenjujem z leti. x8Dx x^x

prav nimam cajta za to, men so vsa moja obdobja vsec, bolj ta ki so kot ta ki so bila. xyesx

sam se pa zaves, da kok blazotno hitr laufa lajf! x!x

puf. pa gre mim.

:palec: kok si to dobr napisala x:Xx če v sebi gojiš večnega otroka, si večno mlad xDDx saj je bistvo notranja mladost in veselost, ki se na koncu koncev kaže tudi navzven xDDx x:o)x x:)x v mišljenju in delovanju...leta so samo število, ki je nepomembno x:Dx

vsi gredo za nami in mi vsi gremo za njimi... xsrcx bistvo je živeti življenje...

:palec: x:Xx

... imamo eno temo, hmm, vecno mlad al nekaj tacga... pa mensezdi nisem se nic napisala, ker sem hotla bit cimkrajsa... pa nikol nisme prisla do tega, no ti pa zdaj to omenjas....

nekaj tacga, ja...

ne da si prizadevas za to, pac pa da ohranjas tega duha...

zato sem se pa vedno druzla z mlajsimi.

starejsi so prec... xscratchx... 'stari'. xrolleyesx dolgcas..

tolk blazno bit resen. xrolleyesx

zakaj?

a ni fajn se veselit in zabavat?

aja ne, mi smo zdaj resni,, *se je treba* ('bi morala' pa to, kaj vse bi kdo mroal, to od nekdaj sem sovrazila) zresnit, zdaj pa ne gre vec tko in taksne budalosti. x:o)x

jaz recem. tina turner. xyesx x^x glej njo. pa je 'vse jasno' oz. to je *argument*, da cist kul se lohk pa to... x:Xx xflirtx x;)x

Picasso

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...