majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Na pogrebe hodit... :xx!: ...sem bla glih prejšen tork...me ne vleče...svečko pa grem mal atatu pa mami pržgt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ne, na pogrebe pa niti malo ne hodim rad. Se mi preveč zasmilijo........živi - žalostni. Zaenkrat.....tok tok tok......po lesu .......mi med res najbližjimi še nihče ni umrl. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 grobovi... nimam nekega hudega odpora. ampak je moteče, ker je toliko duhcev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 grobovi... nimam nekega hudega odpora. ampak je moteče, ker je toliko duhcev.... Kje so duhci ...Jest še nisem zasledila duhca na pokopališču ...samo mir... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jaz pa...verjetno je vse v moji domišljiji... čutim nekaj- mogoče žalost ki se je nabirala. ne vem kaj... pač ni mi prijetno. isto je v bolnišnicah- čeprav malo manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 V bolnici sem ležal ob ljudeh, ki so več ali manj samo vegetirali........nepokretni, bolečine, jad............čez 14 dni sem na svojo odgovornost zapustil bolnišnico......ker je bilo neznosno. Tolk hudega, tolk bede še nikoli nisem videl......in sem sklenil, da sem veliko raje na pokopališču.....v žari.....kot pa kdaj v takšni situaciji . Zelo sem bil žalosten, zelo........na pokopališču mi nikoli ni tako hudo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 V bolnici sem ležal ob ljudeh, ki so več ali manj samo vegetirali........nepokretni, bolečine, jad............čez 14 dni sem na svojo odgovornost zapustil bolnišnico......ker je bilo neznosno. Tolk hudega, tolk bede še nikoli nisem videl......in sem sklenil, da sem veliko raje na pokopališču.....v žari.....kot pa kdaj v takšni situaciji . Zelo sem bil žalosten, zelo........na pokopališču mi nikoli ni tako hudo.ubošček... saj te razumem... imaš pač luno v škorpiji- zajeban aspekt jaz pa luno v ovnu- pa kar butnem brez premisleka... in včasih koga prizadenem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jaz pa...verjetno je vse v moji domišljiji... čutim nekaj- mogoče žalost ki se je nabirala. ne vem kaj... pač ni mi prijetno. isto je v bolnišnicah- čeprav malo manj.Bolnišnice so pa tema...tam je toliko bolečin, solz, joka, stokov, ki se jih ne sliši...pa vseeno kar obvisijo v zraku... enako je v domu za ostarele... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jaz pa luno v ovnu- pa kar butnem brez premisleka... in včasih koga prizadenem Ne vem, če je to namenjeno meni.....če je......nič me nisi prizadela ........meni je pač v bolnišnici po tej izkušnji veliko bolj mučno kot na pokopališču......tako kot tebi obratno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jaz jih "baje" štejem še vedno 29..., novembra bom celih trideset. P.s.: Ja koliko pa je tukaj gor škorpijonov!? Hudo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ha ha ha invazija škorpijonov...........že lezemo, grozljivka ............lepo, da si v naši družbi rainbow Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja...iz vseh lukenj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...............točno tako Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Na grob grem vsak teden vsaj enkrat. Tam malo postojim, pa malo poklepetam Žalostno, pa je to, da nekatere sorodnike srečam samo 1. novembra. Mrtveci me ne ganejo prav posebej, toliko sem jih že oblekla za na "zadnjo pot", da sem postala "imuna". Saj je "samo" telo, duša je že zdavnaj šla, kamorkoli že ....Tako razmišljam Bolj me prizadenejo živi.... tako kot pravi Mick, tisti po bolnicah, ki so total razštelani Ne vem zakaj, ampak, ne smilijo se mi tisti, ki so prikljopljeni na aparate, zavesti pa že zdavnaj ni več, vegetirajo.. Muka! A ima smisel? Čeprav imajo vsi pravico, da se jih vzdržuje pri življenju kolikor dolgo se da. Spet me je malo zaneslo na drugo temo! Moram poiskati kakšno sorodno temo x!x A ste že kje pisali o evtanaziji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ja - Evtanazija in smrtna kazen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 KOK SMO ENI KOMOT Spet hvala Marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 *Ta podatek (2044) imam v glavi ravno zaradi vozniskega.ker sem ga delala po 35., mi je kar takoj notri pisalo, velja do - 2044. Mi je bilo cisto odstekano... Pol mi je bilo pa hecno v tejle temi, pa tako je naneslo, pa sem dala, ces, tocno tistega leta ali kaj... Hih, jaz imam pa do 2054 leta, če ne bomo prej zaradi česarkoli menjali dokumentov, kar je zelo verjetno, bom pri točno 80-ih letih s slikico 25 letnice... Me prav zanima, če bo policaj ziher, da je moja slikca . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ko smo se ravno malo razpisali o smrti, pogrebih in grobovih, tako malo by the way, ker je argument hard; Hodim na pogrebe. Tudi, kadar umrejo npr.starsi ali ljudje, ki so bili blizu mojim prijateljem. Hudo mi je, ko clovek umre, vendar bolj zaradi njegove zalujoce oklice. Zaradi tistih, ki so ostali in so prizadeti zaradi izgube. Sama pa smrt dozivljam kot zelo naraven pojav in se je ne bojim. Ceprav ne pride vedno ob pravem casu. Na pogreb grem, da se dostojanstveno poslovim od pokojnika, nikoli vec pa se ne vrnem na grob. Ne verjamem, da je kdo tamle. Vsaj v taki obliki ne, da bi lahko komunicirala z njim. Moj nono je umrl pri 88. Dan pred smrtjo me je poklical in rekel: Sem star, svoje sem odzivel, cas je, da grem. In je sel spat, pa se ni vec zbudil.Ne grem na njegov grob. Nonota dozivljam skozi naravo in pticje petje, ki ga je tako ljubil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Stara sem 22 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Živio Vreme kje spotakne- jaz biti Aira pleše z volkovi- 20 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 haj vreme, dobrodošla v klubu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 A res, Aira? Ti si stara komaj dvajset?? Brez zamere, sam na slikci zgledaš čez 25... Pa tud tvoji posti so dost "odrasli". Jz grem proti 22.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Jaz pa proti...eh, rajš ne povem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Hehe, Astra, glej to, kaksne tamale.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Škoda, da ni blo LNF...ko sem jaz bla tolk stara...bi zlo rada prebrala...kako sem takrat razmišljala...tako pa je ostala ena popačena slika... hehe, Marsa...si predstavljaš, da bi blo dokumentirano...tolk let nazaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.