Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

Na pogrebe hodit... :C: :xx!: :C: ...sem bla glih prejšen tork...me ne vleče...svečko pa grem mal atatu pa mami pržgt... xyiyax

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, na pogrebe pa niti malo ne hodim rad. Se mi preveč zasmilijo........živi - žalostni. :V: Zaenkrat.....tok tok tok......po lesu x:)x .......mi med res najbližjimi še nihče ni umrl. xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

grobovi... nimam nekega hudega odpora. ampak je moteče, ker je toliko duhcev.... :O:

Kje so duhci :eek: :eek: ...Jest še nisem zasledila duhca na pokopališču :eek: :eek: ...samo mir... xyiyax

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

V bolnici sem ležal ob ljudeh, ki so več ali manj samo vegetirali........nepokretni, bolečine, jad............čez 14 dni sem na svojo odgovornost zapustil bolnišnico......ker je bilo neznosno. Tolk hudega, tolk bede še nikoli nisem videl......in sem sklenil, da sem veliko raje na pokopališču.....v žari.....kot pa kdaj v takšni situaciji :V: . Zelo sem bil žalosten, zelo........na pokopališču mi nikoli ni tako hudo.

K. Čapek

V bolnici sem ležal ob ljudeh, ki so več ali manj samo vegetirali........nepokretni, bolečine, jad............čez 14 dni sem na svojo odgovornost zapustil bolnišnico......ker je bilo neznosno. Tolk hudega, tolk bede še nikoli nisem videl......in sem sklenil, da sem veliko raje na pokopališču.....v žari.....kot pa kdaj v takšni situaciji :V: . Zelo sem bil žalosten, zelo........na pokopališču mi nikoli ni tako hudo.

ubošček... saj te razumem... imaš pač luno v škorpiji- zajeban aspekt x:Dx

jaz pa luno v ovnu- pa kar butnem brez premisleka... in včasih koga prizadenem :vragec: :V:

jaz pa...verjetno je vse v moji domišljiji... čutim nekaj- mogoče žalost ki se je nabirala.

ne vem kaj... pač ni mi prijetno. isto je v bolnišnicah- čeprav malo manj.

Bolnišnice so pa tema...tam je toliko bolečin, solz, joka, stokov, ki se jih ne sliši...pa vseeno kar obvisijo v zraku... enako je v domu za ostarele... :V: :V:

jaz pa luno v ovnu- pa kar butnem brez premisleka... in včasih koga prizadenem  :vragec: :V:

Ne vem, če je to namenjeno meni.....če je......nič me nisi prizadela x;)x ........meni je pač v bolnišnici po tej izkušnji veliko bolj mučno kot na pokopališču......tako kot tebi obratno. x^x

K. Čapek

ha ha ha invazija škorpijonov...........že lezemo, grozljivka x:Dx x;)x x:)x ............lepo, da si v naši družbi rainbow x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja...iz vseh lukenj... x:Dx :palec: x;)x

Na grob grem vsak teden vsaj enkrat. Tam malo postojim, pa malo poklepetam x:)x Žalostno, pa je to, da nekatere sorodnike srečam samo 1. novembra.

Mrtveci me ne ganejo prav posebej, toliko sem jih že oblekla za na "zadnjo pot", da sem postala "imuna". Saj je "samo" telo, duša je že zdavnaj šla, kamorkoli že ....Tako razmišljam

Bolj me prizadenejo živi.... tako kot pravi Mick, tisti po bolnicah, ki so total razštelani

Ne vem zakaj, ampak, ne smilijo se mi tisti, ki so prikljopljeni na aparate, zavesti pa že zdavnaj ni več, vegetirajo.. Muka! A ima smisel? Čeprav imajo vsi pravico, da se jih vzdržuje pri življenju kolikor dolgo se da.

Spet me je malo zaneslo na drugo temo! Moram poiskati kakšno sorodno temo x!x A ste že kje pisali o evtanaziji?

*Ta podatek (2044) imam v glavi ravno zaradi vozniskega.

ker sem ga delala po 35., mi je kar takoj notri pisalo, velja do - 2044. Mi je bilo cisto odstekano...  :eek:

Pol mi je bilo pa hecno v tejle temi, pa tako je naneslo, pa sem dala, ces, tocno tistega leta ali kaj...  xDDx  xDDx

Hih, jaz imam pa do 2054 leta, če ne bomo prej zaradi česarkoli menjali dokumentov, kar je zelo verjetno, bom pri točno 80-ih letih s slikico 25 letnice... Me prav zanima, če bo policaj ziher, da je moja slikca x:Dx x:Dx x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ko smo se ravno malo razpisali o smrti, pogrebih in grobovih, tako malo by the way, ker je argument hard;

Hodim na pogrebe. Tudi, kadar umrejo npr.starsi ali ljudje, ki so bili blizu mojim prijateljem. Hudo mi je, ko clovek umre, vendar bolj zaradi njegove zalujoce oklice. Zaradi tistih, ki so ostali in so prizadeti zaradi izgube.

Sama pa smrt dozivljam kot zelo naraven pojav in se je ne bojim. Ceprav ne pride vedno ob pravem casu. Na pogreb grem, da se dostojanstveno poslovim od pokojnika, nikoli vec pa se ne vrnem na grob. Ne verjamem, da je kdo tamle. Vsaj v taki obliki ne, da bi lahko komunicirala z njim.

Moj nono je umrl pri 88. Dan pred smrtjo me je poklical in rekel: Sem star, svoje sem odzivel, cas je, da grem. In je sel spat, pa se ni vec zbudil.

Ne grem na njegov grob. Nonota dozivljam skozi naravo in pticje petje, ki ga je tako ljubil.

• 4 weeks later...

A res, Aira? Ti si stara komaj dvajset?? Brez zamere, sam na slikci zgledaš čez 25... Pa tud tvoji posti so dost "odrasli". ;)

Jz grem proti 22....

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Škoda, da ni blo LNF...ko sem jaz bla tolk stara...bi zlo rada prebrala...kako sem takrat razmišljala...tako pa je ostala ena popačena slika... x;)x

hehe, Marsa...si predstavljaš, da bi blo dokumentirano...tolk let nazaj... :eek:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...