Marsa 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ne, si ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 21! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 A res, Aira? Ti si stara komaj dvajset?? Brez zamere, sam na slikci zgledaš čez 25... Pa tud tvoji posti so dost "odrasli". Jz grem proti 22....really? thx. jaz sem itak pri 10tih že imela joške in vse.. tako da sem vsekakor pred svojim časom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joske in vse... Mogoce imas kak saturn kje pomembno? Na kaksni Luni ali asc?(sicer si tehtnica, a ne, se mi zdi?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joske in vse... Mogoce imas kak saturn kje pomembno? Na kaksni Luni ali asc?(sicer si tehtnica, a ne, se mi zdi?)saturn trigon ASC saturn konjunkcija pluton...tehtnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Hehe, Astra, glej to, kaksne tamale.... Hehhe, tamale z velkimi joškami... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Uaaa....pametne, lepe in v cvetu mladosti...... .....bejž Mick formulo gledat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Pha! Tipi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Pha. Od takšnih kot ste ve se nam zna v obeh glavah začet mal mešat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 pa kle gor ste sami packi!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Zakaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 stara sem malo manj , kot sfinga....a po srcu k sreči ...sem kot malo dete včasih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Zakaj? nč nč mickeni...pozab... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Jaz pa proti...eh, rajš ne povem... Astra jaz bom tudi raje tiho Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 astra, lana1....smo že fajn ....s temi tamalimi ne bi menjala .......pa če kaj vem, bomo enako utrgane tud pri 80 al pa 90 in čez.....punce, vam povem, to bo še luda žurka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 astra, lana1....smo že fajn ....s temi tamalimi ne bi menjala .......pa če kaj vem, bomo enako utrgane tud pri 80 al pa 90 in čez.....punce, vam povem, to bo še luda žurka ...se mi zdi,da res... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Brez vas pa tako sploh ne gre, lepo vas prosim..... Ta glavne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 astra, lana1....smo že fajn ....s temi tamalimi ne bi menjala .......pa če kaj vem, bomo enako utrgane tud pri 80 al pa 90 in čez.....punce, vam povem, to bo še luda žurka jaz sem pa mislila da si ti med nami tamalimi. aja- Amis- imaš polna OS? včeraj sem ti pisala v zvezi s fotko pa izgleda da nisi dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 u, Aira, jaz sem pa tudi zate mislila, da si malo starejša, ko tako zrelo razmišljaš jaz sem pa 24 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 u, Aira, jaz sem pa tudi zate mislila, da si malo starejša, ko tako zrelo razmišljaš jaz sem pa 24ooo zdaj pa lahko ti meni nasvete daješ ko si tako stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 aira, res nisem dobila os...grem pol spucat predal...med tamalimi hvala za kompliment....sam to je že za u drugo temo zgodba Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 aira, res nisem dobila os...grem pol spucat predal...med tamalimi hvala za kompliment....sam to je že za u drugo temo zgodba koliko si pa velika? 30-40? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jaz sem pa 24 ooo zdaj pa lahko ti meni nasvete daješ ko si tako stara tudi koklja se lahko kaj od piščančka nauči, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Brez vas pa tako sploh ne gre, lepo vas prosim..... Ta glavne.... Mick,a si to nas k bomo imele žurko pr 80. imele mislu,a ta mlade z velikimi .... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 2x28 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.