Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 velika:8x54x102x15+102x2030+10-------------ali na kratko 40 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 samo pa to ni nič.... ...imaš celo življenje še pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 točno, sej še na polovici nisem mojo okolico skrbi sam to, da bom tud takrat enako ubrisana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 mojo okolico skrbi sam to, da bom tud takrat enako ubrisana :o|o: mojo tudi. jaz pa trdim da ne bom potem se pa kregamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jaz pa upam, da boš ....a vas u šoli niso učili, da preveč resnosti škodi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 kaj jaz vem... me ni bilo tam. jaz pa upam da ne bom... upam da bom ful uspešna, ful veliko potovala in še ene stvari ki jih za zdaj še zadržim zase...in bom ful -močna,energična,odločna,uspešna,topla duša. poročena verjetno ne bom, otročki bodo tudi počakali... imela pa bom kakšno muco, pa kužka... tip pa bo moral biti precej široka topla modra duša in precej nad človeško ničevostjo, pa kljub temu ne nek sluzi buzi - tako da se bova štekala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Aira Amis Sta frajerke Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 tip pa bo moral biti precej široka topla modra duša in precej nad človeško ničevostjo, pa kljub temu ne nek sluzi buzi - tako da se bova štekala. Si že dala razpis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 aira, res nisem dobila os...grem pol spucat predal...med tamalimi hvala za kompliment....sam to je že za u drugo temo zgodba Seveda ga nisi dobila. Sporočilo tebi je končalo pri meni. Mal sm najprej blesav gledu (kar ni blo težko) pol sm ga pa zbrisu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 šit.potem se je tudi enkrat prej isto zgodilo, ko je sporočilo namenjeno tebi prišlo enemu drugemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Živio Vreme kje spotakne- jaz biti Aira pleše z volkovi- 20 let aja? joj, k bi jest bil tolk pameten pr 20-tih!! polej ziher ne bi kle pisu kr bi pr 30-tih ze vse steku sicer pa leta ne pomenijo 0, ce je duh pa veliko! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Živio Vreme kje spotakne- jaz biti Aira pleše z volkovi- 20 let aja? joj, k bi jest bil tolk pameten pr 20-tih!! polej ziher ne bi kle pisu kr bi pr 30-tih ze vse steku sicer pa leta ne pomenijo 0, ce je duh pa veliko! x:Xx x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Free- opažam da si rojen 19. februarja 2002 saj imaš še čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Amis......ti si pa sam čist mal večja od mene ........take se mi ful dopadejo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mal sm najprej blesav gledu (kar ni blo težko) ... a to še zmeri tvojo fotko štimate, Nosko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mal sm najprej blesav gledu (kar ni blo težko) ... a to še zmeri tvojo fotko štimate, Nosko mhm. zdaj jo nategujeva - je preveč ozka. bemti ta dovoljeni format je res prevelik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Seveda ga nisi dobila. Sporočilo tebi je končalo pri meni. Mal sm najprej blesav gledu (kar ni blo težko) pol sm ga pa zbrisu. kot da ni nič lepo. jaz pa tukaj mislim da me je Amis dala na ignor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 glih taka ignorantka pa nisem .........mejli zame pri noskotu ....višek nesramnosti ( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Amis......ti si pa sam čist mal večja od mene ........take se mi ful dopadejo. mick: za tole Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 AIRA - 20 let????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 AIRA - 20AIRA pa saj ti si praktično mojih let pusti sokrata pojd greva mal se igrat... zakaj nis povedala... pismu ej tele 84 iz drugih okolji me zmer nategnejo za pet let... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kaj pa je z vami fantje??? ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ja.....imaš izbiro, to je vedno fajn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 bomo videli kako bo jutri.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.