Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ooo....greš na randi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kaj pa je z vami fantje??? ... :xx!: z mano? nič, sem zdrav fant, ki je potreben.... to je pa čisto razumljivo, ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 in ti se smejiš......... zakaj????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ja, mogoče res, samo tko pač je............... kaj čem skrivat........ sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 the best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kaj pa je z vami fantje??? ... :xx!: z mano? nič, sem zdrav fant, ki je potreben.... to je pa čisto razumljivo, ne?? ...hm, a tvoja ženka je tud potrebna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ja glede na to, da je normalna: JE, namreč ni zagrenjena pa zavrta............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Hm....ja pol pa je že čas da se dol data, ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 se dajeva, ampak dan ma samo 24 ur........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 boga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 se dajeva, ampak dan ma samo 24 ur........in ti tle po luninemu netu ... tsk tsk tsk.... no sej vsake par minut zgineš opažam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 se dajeva, ampak dan ma samo 24 ur........in ti tle po luninemu netu ... tsk tsk tsk.... no sej vsake par minut zgineš opažam... Tastaturo ima pod desnimi prsti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Lastna hvala - vrednost mala. (Slovenski) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 se dajeva, ampak dan ma samo 24 ur........in ti tle po luninemu netu ... tsk tsk tsk.... no sej vsake par minut zgineš opažam... Tastaturo ima pod desnimi prsti sem levičar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Lastna hvala - vrednost mala. (Slovenski)dobro blago se smao hvali............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Lastna hvala - vrednost mala. (Slovenski)dobro blago se smao hvali............ ... a če ne počne drugega, kot da se hvali ("se samó hvali"), potem tudi ni dobro. (Da seveda ne napišem še v tej temi kaj o Ribcah... ) Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 o poglej poglej kdo se je pridružil komentarjem....skrivnostni bern Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Da seveda ne napišem še v tej temi kaj o Ribcah... napiši in ozavesti ljudi, da bo bilo bolj produktivno za poduk Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Lastna hvala - vrednost mala. (Slovenski)dobro blago se smao hvali............ ... a če ne počne drugega, kot da se hvali ("se samó hvali"), potem tudi ni dobro. (Da seveda ne napišem še v tej temi kaj o Ribcah... ) Bern ah, Bern.............. kaj pa je z ribami narobe, mi smo pa ja skromna bitja... nikoli ne pretiravamo............ dej, dej, sej vem, v resnici pa ribah misliš vse najboljše........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 dej, dej, sej vem, v resnici pa ribah misliš vse najboljše........... Hm....o onih dvonožnih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 (Da seveda ne napišem še v tej temi kaj o Ribcah... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Heh, šele zdaj uletela v tole... 25 let. Pa glih na zgornji post sem jih dopolnila Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Heh, šele zdaj uletela v tole... 25 let. Pa glih na zgornji post sem jih dopolnila Sončna Vilawuf...ves kaj:naj ti prinese tisto kar je zate najbolje! ob soncku veselem se zavesti veliko in sprejemljivosti.ljubezen je tu... odprto jo sprejmi in odprto jo izrazi.vse naj!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.