alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Abraham+3 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 pol abrahama Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Meni se pa zdi prav to čudovito, da se neglede na leta lahko pogovarjamo. Pomembne so misli, ki jih izrazimo. to se mi zdi Še veliko iskrivih misli vam želim Lp. Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 35 Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 22.5 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ŠE 3 TEDNE PA JIH BOM 24, CELIH 24!! GLIH ZA UŽENT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>GLIH ZA UŽENT Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Uuu hudo. A folk se tud zdaj tolk mlad poroca? Cestitke, vsekakor Jaz sem se vedno med tamladimi kle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuu hudo. A folk se tud zdaj tolk mlad poroca? Cestitke, vsekakor Jaz sem se vedno med tamladimi kle Mi je ravno dons eden pravu, da se je zapufal za ohcet in to za šest milijonov. Rekla sem, da bo čez par let, ko bo puf povrnu, nucau pet milijonov, da se bo loču. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuu hudo. A folk se tud zdaj tolk mlad poroca? Cestitke, vsekakor Jaz sem se vedno med tamladimi kle Še obstajajo (mo) taki.... Pa saj leta niso pomembna.... .Glavn da se mamo radi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ŠE 3 TEDNE PA JIH BOM 24, CELIH 24!! GLIH ZA UŽENT Že zamudila ta vlak ...25. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že zamudila ta vlak ...25. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mi je ravno dons eden pravu, da se je zapufal za ohcet in to za šest milijonov. Rekla sem, da bo čez par let, ko bo puf povrnu, nucau pet milijonov, da se bo loču. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Otročjih rosnih 22 bom kmalu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ian 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 18,5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Prestara, da bi bla otročja in premlada, da bi bla resna. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 sami mukiji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Otročjih, zrelih 33 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 hehe slik slak, vsi boste enkrat tu!! men je pa tolk vsec, ker se ne obremenjujem z leti. prav nimam cajta za to, men so vsa moja obdobja vsec, bolj ta ki so kot ta ki so bila. sam se pa zaves, da kok blazotno hitr laufa lajf! x!xpuf. pa gre mim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe slik slak, vsi boste enkrat tu!! men je pa tolk vsec, ker se ne obremenjujem z leti. prav nimam cajta za to, men so vsa moja obdobja vsec, bolj ta ki so kot ta ki so bila. sam se pa zaves, da kok blazotno hitr laufa lajf! x!xpuf. pa gre mim. kok si to dobr napisala če v sebi gojiš večnega otroka, si večno mlad saj je bistvo notranja mladost in veselost, ki se na koncu koncev kaže tudi navzven v mišljenju in delovanju...leta so samo število, ki je nepomembno vsi gredo za nami in mi vsi gremo za njimi... bistvo je živeti življenje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ... imamo eno temo, hmm, vecno mlad al nekaj tacga... pa mensezdi nisem se nic napisala, ker sem hotla bit cimkrajsa... pa nikol nisme prisla do tega, no ti pa zdaj to omenjas....nekaj tacga, ja... ne da si prizadevas za to, pac pa da ohranjas tega duha...zato sem se pa vedno druzla z mlajsimi.starejsi so prec... ... 'stari'. dolgcas.. tolk blazno bit resen. zakaj?a ni fajn se veselit in zabavat?aja ne, mi smo zdaj resni,, *se je treba* ('bi morala' pa to, kaj vse bi kdo mroal, to od nekdaj sem sovrazila) zresnit, zdaj pa ne gre vec tko in taksne budalosti. jaz recem. tina turner. glej njo. pa je 'vse jasno' oz. to je *argument*, da cist kul se lohk pa to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 zoprnez. ... ... catherine deneuve? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Mislim, da 18let in 8 mesecev. Počutim se pa za 50let Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 uh, tole pa je izbor... 36 je moja cifra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 uh, Alena, kaka visoka cifra...a se ne da nič znižat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.