Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem tak čuden model, da moram prav zračunat, če me kdo vpraša po starosti. Pač nikoli ne razmišljam o roj. dnevu in ga ne praznujem na kakšen poseben način, zato nimam v glavi številke. Zato se ne čudite, da ne vem v trenutku izstrelit starosti družinskih članov. No vsaj njihovo leto rojstva pa vem. w:Iw

22 let imam drugače - uf, bom na osebni preveril x:Dx

P.S. Lušna tale Diana, ane? Ja kaj, če že daje sliko se ne bom delal slepca. x:Dx Pa vse ostale ste tud, ja.

Deli na socialnih omrežjih

Po resnici 17, sam jih ne smem priznat, ker bi mi vozniško vzel x:Dx

37

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

• 5 months later...

ne morem verjet, da bom kmal 50.

glih poslusam:

we are too young to die, so we've got to live fast...

zadnje cajte se je star. str. cl. for. mal.. znizala...

ampak se mi zdi, da mamo blazno pestro, res sirok razpon, ane? :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne morem verjet, da bom kmal 50.

:eek: :eek: Ja, ja....se ti mal hecaš, ne???? Tam čez kakšnih 12 let že mogoče...... :o|o:

Ne verjamem..... :sniky: ........Če je pa res, potem pa ne bom rekla nič drugega kot to, da upam, da bom tudi jaz tako fajn izgledala...... :fiju: xokx

Smisel življenja je največja sreča

Guest sstane
:eek: Dej ne zezi! Kok kmal boš 50? Čez 15 let, a ne? Mal me je šokiral, no. Ajde, zdej pa res povej, kdaj? :inocent: x:px

Nine x:Dx

:eek: :eek: Ja, ja....se ti mal hecaš, ne???? Tam čez kakšnih 12 let že mogoče...... :o|o:

Ne verjamem..... :sniky: ........Če je pa res, potem pa ne bom rekla nič drugega kot to, da upam, da bom tudi jaz tako fajn izgledala...... :fiju: xokx

aja jaz zmer na gor potegnem..

da se ne blefira pa ne laze pa ne muti, pa rajs mal zapretiravam v obratno smer. :P

:D

ko sem bla ene 27, sem bla ze zdavnaj 30.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:P ....Takole ti, ne? To ti je taka taktična, da te pol vsi hvalimo.....No, šalo na stran.....RES DOBRO IZGLEDAŠ..... xsuperx

Jaz tudi ne morem verjet, da jih bom kmalu 40....... :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx (kako se pa tole grozno bere-40????)

Jap, malo pa že. :o|o:

Ah, daj no....a veš kako je hecno, ko smo se včasih (še v srednji šoli) pogovarjali: "Ej, a vidiš unga starga", pa jih je imel enih 30....Zdaj, ko sem jaz malo preko 30, so mi stari tisti pri 50.....Pri 50, mi bodo stari tisti pri 70.....Začaran krog.....Torej, kakorkoli pogledam-vedno bomo mladi!!!!!! x:Dx :palec:

oj punce, u, pih, hvala Kokica. xokx :kiss: (x;)x)

Stane, cez 8, cez dober mesec bom 42. :)

drugac pa maram vsa svoja zivljenjska obdobja - tole ki je zdaj bolj kot ono pri 20-ih... xyesx

tedaj sem bla ze vsa zmedena pa tko, zdaj je velik boljs.

kanim tud se kako leto se kar dobr zgledat, tko da.....

je tud en tak izziv, no da vidmo, kdaj bomo zacel kreme proti gubam uporabljat. x:px x:o)x

sem rekla, pri 30. pol sem rekla, pri 35. pol sem rekla, pri 40. zdaj pravim, pri 45. xDDx

treba je sprot ostajat fit, ne preveckrat se ful zredit pa ful shujsat (jaz sem to sam 1x in to pocas lepo, u izi in je blo glih dbest).

Narava me je obdarila s kul kozho in regeneracijo, tko da v zvezi s tem sem dobre, nimam bit kaj druzga....

staranje je naravni pojav, vsi se, vsi gremo tole pot....

zdaj pa sam - kolk je motece za nas, kaj nam to pomen.

gledam zadnjic griffithko v enem starem filmu, kljub temu da mi ni vsec pa tak goskast glas ma poleg vedenja, pa je bla prav lustkana - in ce jo vidis zdaj, ubogo revo... :sori:

al pa ne vem kaj dajejo nase, liftinge vse vse vse vse.....

pol pa zguban vrat..

ej, stara, ne mors ubezhat ves. :sniky:

bod rajs lepa TI. xyesx

v vsakem zivljenjskem obdobju.

xokx

Picasso

:eek: Sama mularija... x:Dx

54 čez par dni x^x x:px

Otročji pa vedno bolj... :wOOt:

Pravjo da do petdeset pamet dobivaš potem pa nazaj daješ... x:Dx x:Dx

Men gre že dol x:o)x

Če je sploh kdaj šla gor... x:o)x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mene tudi leta prehitevajo, še zmeraj gledam risanke, pa tudi v kak diskač občasno prilezem, baje , da imam Peter Panovski sindrom in nočem odrast, kar naj bi bil nekak beg od odgovornosti in realnosti. Verjetno je to res, sam kaj ko je lajf tako zelo kratek, po 18 letu grejo leta naprej 2 krat hitreje, še malo pa bo spet poletje.

Strelec...kaj češ...x:o)x

Da nis slučajno asc. Vodnar? x:Dx

še malo pa bo spet poletje.

Pol bo pa že kmalu Božič... x:Dx x:Dx x:o)x

Pa novo leto... :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...