Emily 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ni važno, koliko je let, ki kdo jih doživi, pač pa - koliko življenja v številu let tiči x!x (OP: Zelo priljubljen izrek moje frendice! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh, Alena, kaka visoka cifra...a se ne da nič znižat :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ŠE 3 TEDNE PA JIH BOM 24, CELIH 24!! GLIH ZA UŽENT a ti si za užent?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Jaz sem tak čuden model, da moram prav zračunat, če me kdo vpraša po starosti. Pač nikoli ne razmišljam o roj. dnevu in ga ne praznujem na kakšen poseben način, zato nimam v glavi številke. Zato se ne čudite, da ne vem v trenutku izstrelit starosti družinskih članov. No vsaj njihovo leto rojstva pa vem. 22 let imam drugače - uf, bom na osebni preveril P.S. Lušna tale Diana, ane? Ja kaj, če že daje sliko se ne bom delal slepca. Pa vse ostale ste tud, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Po resnici 17, sam jih ne smem priznat, ker bi mi vozniško vzel 37 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi ti nisi slab: imas velike oci, vitek vrat, in tak sirok nasmeh, iz srca...ful vsec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ne morem verjet, da bom kmal 50. glih poslusam: we are too young to die, so we've got to live fast... zadnje cajte se je star. str. cl. for. mal.. znizala... ampak se mi zdi, da mamo blazno pestro, res sirok razpon, ane? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ne morem verjet, da bom kmal 50. Ja, ja....se ti mal hecaš, ne???? Tam čez kakšnih 12 let že mogoče...... Ne verjamem..... ........Če je pa res, potem pa ne bom rekla nič drugega kot to, da upam, da bom tudi jaz tako fajn izgledala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Dej ne zezi! Kok kmal boš 50? Čez 15 let, a ne? Mal me je šokiral, no. Ajde, zdej pa res povej, kdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Plus toliko kot jim imam sedaj pa bom abrahamka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Dej ne zezi! Kok kmal boš 50? Čez 15 let, a ne? Mal me je šokiral, no. Ajde, zdej pa res povej, kdaj? Nine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja, ja....se ti mal hecaš, ne???? Tam čez kakšnih 12 let že mogoče...... Ne verjamem..... ........Če je pa res, potem pa ne bom rekla nič drugega kot to, da upam, da bom tudi jaz tako fajn izgledala...... aja jaz zmer na gor potegnem..da se ne blefira pa ne laze pa ne muti, pa rajs mal zapretiravam v obratno smer. ko sem bla ene 27, sem bla ze zdavnaj 30. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ....Takole ti, ne? To ti je taka taktična, da te pol vsi hvalimo.....No, šalo na stran.....RES DOBRO IZGLEDAŠ..... Jaz tudi ne morem verjet, da jih bom kmalu 40....... (kako se pa tole grozno bere-40????) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Uf, jst bom tud kmal 50, če bojo leta tko hit letela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja, Marsa, res bos kmalu 50...sam jaz bom pred tabo... ...iii, zdaj bi pa kao morala bit vesela, ker te bom prehitela, al kaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jst bom pa kmalu 30 pa tako otročja še včasih Jaz bom pa tud Slej k prej Sploh se ne sekiram. Zihr bom dobr zgledala Ti pa tud Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Danes sem ful dobre volje pa cist zadovoljna, tako da pride kdaj pa kdaj "ircanje" iz moje strani Mysti, a se bojis starosti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Zakaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jap, malo pa že. Ah, daj no....a veš kako je hecno, ko smo se včasih (še v srednji šoli) pogovarjali: "Ej, a vidiš unga starga", pa jih je imel enih 30....Zdaj, ko sem jaz malo preko 30, so mi stari tisti pri 50.....Pri 50, mi bodo stari tisti pri 70.....Začaran krog.....Torej, kakorkoli pogledam-vedno bomo mladi!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 oj punce, u, pih, hvala Kokica. () Stane, cez 8, cez dober mesec bom 42. drugac pa maram vsa svoja zivljenjska obdobja - tole ki je zdaj bolj kot ono pri 20-ih... tedaj sem bla ze vsa zmedena pa tko, zdaj je velik boljs.kanim tud se kako leto se kar dobr zgledat, tko da.....je tud en tak izziv, no da vidmo, kdaj bomo zacel kreme proti gubam uporabljat. sem rekla, pri 30. pol sem rekla, pri 35. pol sem rekla, pri 40. zdaj pravim, pri 45. treba je sprot ostajat fit, ne preveckrat se ful zredit pa ful shujsat (jaz sem to sam 1x in to pocas lepo, u izi in je blo glih dbest).Narava me je obdarila s kul kozho in regeneracijo, tko da v zvezi s tem sem dobre, nimam bit kaj druzga....staranje je naravni pojav, vsi se, vsi gremo tole pot....zdaj pa sam - kolk je motece za nas, kaj nam to pomen. gledam zadnjic griffithko v enem starem filmu, kljub temu da mi ni vsec pa tak goskast glas ma poleg vedenja, pa je bla prav lustkana - in ce jo vidis zdaj, ubogo revo... al pa ne vem kaj dajejo nase, liftinge vse vse vse vse.....pol pa zguban vrat..ej, stara, ne mors ubezhat ves. bod rajs lepa TI. v vsakem zivljenjskem obdobju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ej, stara, ne mors ubezhat ves. bod rajs lepa TI. v vsakem zivljenjskem obdobju. Se trudim .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Sama mularija... 54 čez par dni Otročji pa vedno bolj... Pravjo da do petdeset pamet dobivaš potem pa nazaj daješ... Men gre že dol Če je sploh kdaj šla gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 fajn, in ti ratuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 še malo pa bo spet poletje. a ne no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Mene tudi leta prehitevajo, še zmeraj gledam risanke, pa tudi v kak diskač občasno prilezem, baje , da imam Peter Panovski sindrom in nočem odrast, kar naj bi bil nekak beg od odgovornosti in realnosti. Verjetno je to res, sam kaj ko je lajf tako zelo kratek, po 18 letu grejo leta naprej 2 krat hitreje, še malo pa bo spet poletje. Strelec...kaj češ... Da nis slučajno asc. Vodnar? še malo pa bo spet poletje. Pol bo pa že kmalu Božič... Pa novo leto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.