Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

Mene tudi leta prehitevajo, še zmeraj gledam risanke, pa tudi v kak diskač občasno prilezem, baje , da imam Peter Panovski sindrom in nočem odrast, kar naj bi bil nekak beg od odgovornosti in realnosti. Verjetno je to res, sam kaj ko je lajf tako zelo kratek, po 18 letu grejo leta naprej 2 krat hitreje, še malo pa bo spet poletje.

sej si še mulc.... x:Dx x;)x

jupiiii....pol bo pa poletje..... x:px

ne ne, mislim, da sem škorpijon x:Ix

pajade.... :o|o: ...če je datum pravi, pol si kr strelc....kar pa še ne pomeni, da nimaš sco vseeno močno izraženega.....je že kje v natalni kaj..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

saj tko sem jaz tud postekala, ker strelc je ocitno itak jasno da si - aja mas na sajtku...

sam jaz te pa ne vidim strelca. tko kot sem uspela en pikec mnenja dobit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj tko sem jaz tud postekala, ker strelc je ocitno itak jasno da si - aja mas na sajtku...

sam jaz te pa ne vidim strelca. tko kot sem uspela en pikec mnenja dobit.

men bolj kot sco deluje...al pa mal vodnarjevsko.....

aha prej bi rekla rak al pa skorpijon, pravzaprav pa sem najprej na raka pomislila, sam se mi je zdel da mas pa vseen morda mal vec tacga gajstnega. :)

jaz sem tud mal gajstna, sicer sem pa totalna riba (prakticno vse v ribah x;)x x:px)..

aha si 69 torej... aja saj si nekje omenil, kolk si star, najbrz pol pac tu....

jaz se naj s petelini kao ne bi stekala, sam se, pa tud zivim z enim. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst se pa z ribami kao ne štekam, morda se res ne, vendar vedno na ribe naletim, kot da bi jih namerno iskal, je že res da sem z obale xDDx ampak......

to pa ne štekam....po teoriji se namreč ta vodna bitja med sabo štekajo.....

kaj mata dober dialog....

marsa, veš da mara ribe...sam najbrž jih hoče na krožniku....pol mu pa raj prej pobegnejo.... x:Dx x;)x

aha si jasno postekal da se hecam, ker namenoma nisem dala smeska, ker bi prec pol tega pac zagledal, pa moja shala (x;)x x:o)x) ne bi uspela. :D

ribce mas?

jaz mam pa macko... :)

ja, avatarcek mas pa ful luskan pa hecno in simpaticno ime, sam sem misla da bom drugacen stil s tem nickom vidla. :)

...sam najbrž jih hoče na krožniku...

to bo ja. x:Dx

ne tko ne drugac ne maramo bit servirane, na pladnju tam pred nekom. :O: :8):

v vodi pa tko bolj zabarikadirane se boljs pocutmo...

Picasso

fajn, jaz mam tud blazno sirok spekter, sem se pa nekak z mlajsimi druzla vedno. no ne vedno, ko sem bla 15, sem se s starejsimi. :)

Picasso

Jst mam pa zadnje cajte ful več od sebe starejših prijateljov in prijateljic... ljudje tam nad 40 mi sedejo... prov najrajši jih mam... se mi zdi, da mi te bolj dovolijo bit to kar sem... da gobezdam, da glupim, po drugi strani pa me jemljejo tudi resno in spoštljivo... bolj so prožne, široke in raztegljive (opis, ala gate stare mame) v mišljenju... ne zaključujejo dejstev... xsrcx

Ekhmm... jap... x^x

.. ljudje tam nad 40 mi sedejo... ... bolj so prožne, široke in raztegljive (opis, ala gate stare mame) .... xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx

Valkira sorči....ampak xDDx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ne vem zakaj ampak vedno mislijo, da sem punčka :8):

a mislis po nicku al v zivo? :8):

zame so pa vedno mislili, da sem fantek (v zivo, ko sem bla majhna, predvsem zato, ker sem imela ponavadi kratke lase). :vio:

za mojga tamalga so pa mislili da je puncka, ko je mel (no saj ma se) tAAAAAke trepalnice in lepe uchke. x:)x

Picasso

Mojo starost lah vsak na mojmu profilu pugleda xrolleyesx čeprou mogoče bi blo boljš, če skinem tak data.

Čeprou sm ognjena, se blazno dobr štekam z raki, rakicami, edin škorpij (onov/onovk) pa res ne maram, z ribaki se tut nadpovprečno štekam, pa z vsemi zemeljskimi tut. Zračna so pa preveč v luftu za moj okus :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mojo starost lah vsak na mojmu profilu pugleda

moje pa ne vec (taki odstekani zakomplicirani ribji razlogi.. :8): x:px x;)x)

ampak letnico pa vidis na mojmu sajtu, tko da - ni *to*. ;) :P

(itak kvecjemu navzgor > zaokrozim x:o)x)

Picasso

aja... ja. :)

ja, v glavnem so vsi nasteti moji frendi, z iztokom pa sva bla clo prva clana benda videosex. xyesx

sam je na (njegovo in mojo) sreco se men glasbena pot drugac zasukala.. (anja je bla velik velik primernejsa zanj, super da se je tko izslo skratka)...

sva vadila se pri njem doma (sva se poznala se od prej, iz punk casov, kajti je bil bobnar od kuzel - idrija)....

z njim in janezom (krizaj) pa smo imeli prvi bend se ful prej, tko mal... pa tedaj me je dadi ze ucil mal bobnat.

tko da, ja, fajn cajti so bli res. x8Dx

z borghesio pa nisem sam glasbeno sodelovala, pac pa je bla prvi projekt, ki sem risala na racunalniku (ko smo delal risanko)..

ti si pa isti letnik kot mitja, kak mesec si mlajsi.

*

drugac si pa to na mojem sajtu najbrz videl, ker na blogu mam sam slike. :)

Picasso

aja.. sem mislila da je jasno.

ja, mitja je moj partner, z njim imava in ustvarjava tud lunin net. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...