Marsa 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 Ja, to je verjetno to...A se spmnis slo zun. min., ko sem tam pobrkala aakhutu.. no, to je bilo to... ta fora - napaka - ki pa je zdaj ne bo vec, selimo namrec forum - admin ravno pise obvestilo... Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 Ja Mateja všeč mi je tvoj stavek, da je mladost stanje duha,zato se nas ogromno počuti veliko mlajših kot dejansko smo.Duh pa se odraža tudi navzven.Tiste gubice pa gor ali dol,znak zanimivega in pestrega življenja. Če si preveč speglan, ne verjamejo,da si resnično živ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif - Lunca - dobro si tole povedala... ) Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viper99si 18. marec 2003 Prijavi Deli 18. marec 2003 Ojla! Prav zanimivo... Sem mislila, da ste precej mlajši tukaj. Kar pomeni, da vam gre dobro in da se vaša leta tu noter res ne čutijo. Ali to pomeni, da se znate prilagajat, da se počutite mlade ali da ne želite ostaret? http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif Ne me resno vzet. Krasni ste. Uživaj danes, jutri je predaleč. Viper Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 20. marec 2003 Prijavi Deli 20. marec 2003 lunca... Enkratna Si...Res si mi Vzela besedo iz mojih Ust...Jaz pa sem ti jo prej ze predala...http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifTi že ves ZAKAJ...http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifMladost je vecinoma odvisna od pocutja v nas Samih. K vsemu temu pa Prispeva tudi Razplozenje - okolje v katerem se nahajamo.Pri tem Dobimo zelo veliko - Ostanemo Mladi - Glasba pa je Res en del Te Mladosti, sporosca in Ohranja Duha v nas...Pomlajuje - Tako kot tudi Smeh...http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif[V] Verbotnova in Blagnetka... trenutno NE...Potem raje spim...http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Simsi Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. marec 2003 Prijavi Deli 20. marec 2003 Ojla, kakšna tema zame, ki se sekiram, da bom prej ostarela kot pa vse svoje cilje uresničila ! Letos februarja sem bila stara 32 let.Zdaj grem pa še anketo delat, če meni delajo krogeci ! Čao na en takšen lep sončen četrtek !http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gif Vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Hmmmm kriza, <_< <_< <_< <_< <_< <_< , že tolk sem star. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Tko čist mimo grede! Če maš na osebni strani pravi datum, si med nami mlajšimi tuki. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Kolk s'pa stara Mašinca 39,49,59,69,79,89,99,109,119,129 ali 139 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Ej, Admin, zakaj pa se ne vidi rezultatov te ankete? (Najbrž kak problem pri prenašanju foruma na novo lokacijo.) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Ja - Tamara... To sva pozabila povedati pri napotkih in vsem v zvezi z novim forumom - ankete se zal niso dale prenesti.To je cisto druga tehnologija in pravzaprav je malo cudo, da je slo vse skupaj tako gladko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 O.K., sprejmem z razumevanjem! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 ..naj se naredi nova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 Komot... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 stare zoprne babe je treba z ustavo prepovedat MOSHKIkje so nashe pravice Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 stare zoprne babe je treba z ustavo prepovedat MOSHKIkje so nashe pravice ce vnjih odsev je zemeljske miline pa ce 20 ali 100isti je!; in ne ustava, ne zakoni ne ustavi izbruha tistega kar manjka v svetu.prepoved pa je tista bila, ki ni pustila biti zenska!to amerikanec pravi, da ni mu vsec in obenem ne ve, da tako ne gre, ko dialogin sprejemljivost polov dveh drug drugemu podata in priznata kar nimata in od drugega zelita. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 No, Aakhut, mene je torej z mojimi skoraj 38-imi treba prepovedat', hahaha, ali pa vsaj zamrznit' - še bolj hahaha. Pa se spomnim takole nazaj, ko sem štela tistih nekaj let nad 10, 15 pa jih še ni bilo in sem gledala ljudi nekje med 20 in 25. Zdeli so se mi že kar stari, tisti pa, ki so bili še starejši, pa sploh starine - "pasali" so k mojim staršem. Ko danes pogledam mulce v podobnih letih, si mislim: "Le kdaj je minilo? Saj sem še vedno tako "furjasta" kot sem bila včasih." Pa naj kdo reče, da se duh stara skupaj s telesom! Pri meni se že ne. Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Kolk s'pa stara Mašinca 39,49,59,69,79,89,99,109,119,129 ali 139 Hojla! Imam ponosnih 25 let. Sm še mlada. LP M Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 milena povrshno beresh, al se pa prishtevash med ZOPRNE... ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kronos 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 tako enostavno vprašanje pa toliko besedičenja Jaz bom 28. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Stare, zoprne babe je treba z ustavo prepovedat... Uh, še dobr, da sem mlada in niti malo zoprna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 je rekla in....................ostala zhiva se pa zabava Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ne grem se več tele teme! Če bom postala zoprna me bo Aakhut še prepovedal!!Mogoče se javim v naslednjem življenju, ko jih bom imela nekaj čez 20.... če bo še LF.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 ti lepo ostan u temu lajfu pa trud se ne bit zoprna pa bo se ne stara (pa tut baba ni) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Hojla! Imam ponosnih 25 let. Sm še mlada. LP M AAaaa 4 leta mlajša od mene. Pol te bom pa 4x po ritki, za vsako leto po eno . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.