Vojko 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Hojla! Imam ponosnih 25 let. Sm še mlada. LP M AAaaa 4 leta mlajša od mene. Pol te bom pa 4x po ritki, za vsako leto po eno . Ah, kaj se hvalite, jaz sem tudi še mlad, pa imam 8 skupaj, če obe enaki cifri v letih seštejem...... lp Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 AAaaa 4 leta mlajša od mene. Pol te bom pa 4x po ritki, za vsako leto po eno .Žal bom mogla zavrniti tole ponudbo. Mam že enga doma, k me po ritki , pa moram rečt, da mi čist zadostuje. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Sej ste sami mladinci. Vkljucno z mano! Ko me vprasajo ce sem jih ze 30, mi rata nerodn. Sem jih namrec ze. Kva pa jest morem, ce ravno ne kazem svojih let. Pa ce se mladincem zdi, da morajo zvizgati za mano. To je to, joga, pa zdravo zivljenje, pa positive thinking. A, ja. Jih imam 39 (od kdaj !!!!??????) No ne recem, da Eminem ni cool, ampak zame je Linkin Park ZAKON!! Ze vsaj eno leto. Zdaj ko so izdali se novo plato Yeees! Pri nas v sluzbi neki mladinci okrog 30 poslusajo Helenco, pa Nuso pa takle. Izgledajo pa kot da bi jih imeli cez 40 ...,ha,ha,... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Sej ste sami mladinci. Vkljucno z mano! Ko me vprasajo ce sem jih ze 30, mi rata nerodn. Sem jih namrec ze. Kva pa jest morem, ce ravno ne kazem svojih let. Pa ce se mladincem zdi, da morajo zvizgati za mano. To je to, joga, pa zdravo zivljenje, pa positive thinking. A, ja. Jih imam 39 (od kdaj !!!!??????) No ne recem, da Eminem ni cool, ampak zame je Linkin Park ZAKON!! Ze vsaj eno leto. Zdaj ko so izdali se novo plato Yeees! Pri nas v sluzbi neki mladinci okrog 30 poslusajo Helenco, pa Nuso pa takle. Izgledajo pa kot da bi jih imeli cez 40 ...,ha,ha,... MucaMaca Bravo MUCAMACA ti si faca. Le tako naprej, pa vase se preveč ne zaglej.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 jst pa starina 41.......................smrc mal dishi na ciprese zhe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Ja, aakhut...počas bo treba parcelco rezervirat.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 astrani blemamamo druzhinsko grobnco bo domovau u tombah Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Žal bom mogla zavrniti tole ponudbo. Mam že enga doma, k me po ritki , pa moram rečt, da mi čist zadostuje. MašincaJa in Ni ovir za mobitel, samo če to hočeš . Ahhh , ne mi zamerit moram se mal zezat, hm upam da te tvoj or'ng šeška po ritki. Ker če ne, te bom k'r jest mogu našeškat . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Hoj Aakhut! Jst sem pa mislila, da jih imas 21 Kr se tko naprej... Parcelce nej pa drugu rihtajo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Bravo MUCAMACA ti si faca. Le tako naprej, pa vase se preveč ne zaglej.... lp, VojkoNi skrbi, sem cist zaokupirana z drugimi. (Tolk mam dela, da nimam prav dosti casa za vase gledat. Ceprav ne bi bilo slabo, me je zadnjic na Ezofestu preprical Lama ShenPen, al sem prav napisala...) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Nkol ne ves, kje te caka MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Nkol ne ves, kje te caka MucaMacaJah, nikoli ne veš KJE te čaka in nikoli ne veš KDAJ te počaka... Pa kolikorkoli jih štejemo...Samo da je pod 80...pa je znosno Takrat bo pa verjetno že revma x!x in skleroza , pa pritisk , pa posledice menopavze , pa težave s prvimi stalnimi zobmi .... Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Oprostite vsi skupaj, ampak 34-eta so pa nartrbolša... xfijux Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Oprostite vsi skupaj, ampak 34-eta so pa nartrbolša... xfijux Ja, ja, to poznam Tud jest sem tko mislila, ko sem jih mela 34....In tako dalje iz leta v leto.... Še zdej tko mislim, k sreči in se mam fajn!!! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 36 rokenrol Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejka 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 OK Iščemo najstarejšaga, ki densa na Eminema....http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Majic@ no jest sm šla ene parkrat več pančat kt ti :)))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Oprostite vsi skupaj, ampak 34-eta so pa nartrbolša... xfijuxLizzy, roka! (Nobenga smajla ni za "giv mi fajv"! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 jest sm začeu tempirat 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 bemu ste se razpisal najlepshe so rosno mladetake k she dishijo po ribahpol zacnejo .....no ja....snif snif snif ......... bljak ma rad frishne ribe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stu2 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 yea we are here right nowgo in moment black witch bitchnow back in the realityhope for the humanity.... naj vas lepo pozdravim malo sem zanemaril forum..pa maršo in stuff moram pohvalt sam nism še všteku vseh opcij..ja tehnica me je pustila...da veš pokowc zakaj sem jaz jih imam 26 sem lev zmaj luna v rak... tudi hiphop obožujem eminem ,snoop dog,dr dree ,xzibit...corupt..pomirja pa me metal, didgiridoo,plešem pa na minimal tech al Harry Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Mick, bo treba mal na Gorenjsko pogledat. Tle same fejst gor rastemo. x!x Pa ne zapel se predelec MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Da o Štajerkah ne govorimo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 mash prou boljsh de o shtajerkah ne govorimo ma izkushnje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 In to odlične, kolkr vem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Pa kva je zdej to grupiranje,...bom vrgu,pa vse razturu Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.