astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 grupiranje Hm, ne zveni slabo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 sm pa slišu 1x od nonota; ´maš štajerko doma kt če maš psa doma´;je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Drži kt pribito... Zato pa "moj" psa ne rab, k ma mene... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 sm tut slišu, de so moški štajerci polni neke dinamike ,gajstnega temperamenta ....vsaj enkrat v layfu se stepejo nekje, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 He.heJaz tud en mau Stajerka. :palec MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 menim, da so se štajerke naučile bit podobne moškim, da so lahko sploh preživele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Zgleda kot da vas je vecina manjkala pri geografiji...Kaj pa primorci/primorkenotranjci/notranjkedolenjci/dolenjkeprekmurci/prekmurkemočvirniki/močvirnice korošci/korošice????ti so vsi AUT???sam Gorenjci in Štajerci???Dajmo no...Se vidjamo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 sm tut slišu, de so moški štajerci polni neke dinamike ,gajstnega temperamenta ....vsaj enkrat v layfu se stepejo nekje, Sej vemo, kakšna je štajerska ikebana, a ne ?? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 ikebana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Kaj nej pa jest rečem k sm ena taka zmešana mešanka: -1/2 primorka-1/4 gorenjka-1/4 štajerka-rojena in do nedavnega Lublančanka-od nedavnega dolenjka Sm slovenski mix. lp Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Mashinca, ti s ta prava MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Mashinca, ti s ta prava MucaMacaThanks Prepričana sm, da si ti tut. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 HJA mašinca je zadrga al pa kompresor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 HJA mašinca je zadrga al pa kompresor Pokowc...mašinca je fejst punca...sam mal žleht včas...ko bo aakhut na počitncah, jo bomo mel za dežurno provokatosko hudičko... pa mašinca...to bi bla lep par... sam njunih otrok ne bi blo pametno spušat mad ljudi!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Mashinca, ti s ta prava MucaMaca Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 ...ko bo aakhut na počitncah, jo bomo mel za dežurno provokatosko hudičko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 bemu kaki fejst otroc bi tole bli.... mejhni , k bi naviti okol letal... bi delu za DURACELL reklamo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 sm tut slišu, de so moški štajerci polni neke dinamike ,gajstnega temperamenta ....vsaj enkrat v layfu se stepejo nekje, sem ...ja... vidla to doma... ...he he he...moj bodoči in moj bivši tast sta na Štajerskem soseda....(kar se vikendov tiče)......to bo he he he.... sej že zdej Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Jez sem pa Čehinja... no na 3/4... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Pokowc...mašinca je fejst punca...sam mal žleht včas...ko bo aakhut na počitncah, jo bomo mel za dežurno provokatosko hudičko... Majica! Sm mislnla, da me bol poznaš. Jest sm pa ja taka dobra dušica. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Zmer me presenečaš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Zmer me presenečaš... Samo če se pustiš presenečat. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Bom zdej bl ravnodušna... sej sem bila itak zmerej preveč impulzivna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 No jaz sem pa Dalmatinska Štajerka ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 .....do kod smo prišli do sedaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.