Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pol primorka pol štajerka.........po duhu pa vanzemaljka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....prvo in drugo mi je všeč, ampak tisto tretje je pa tipično vodnarsko, to pa mi je že malo manj všeč, pa kaj čmo.....glavno, da ti je lepo v svoji koži Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 .........po duhu pa vanzemaljka S kerga planeta?.........Mogoče sva pa dva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ja, brezdomci .............če smo bči sami taki primerki tam, pol reveža planetka ziher ni več............je naredu samomor boris kaj čem, če mam pa tako pozicioniran uran, da nikol ljudje ne vejo s katerim delom mene se pogovarjajo (škorpijonovskim, vodnarskim al dvojčevskim).......primerno samo za zelo utrjene primerke......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 primerno samo za zelo utrjene primerke......... trdota je vrlina, ne Amis? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 absolutno razen mentalne trdote, ta pa ni (vrlina). pa s tem tako nimaš problemov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...ta vanzemaljka je men vedno bolj všeč ......bemu, lahko pride do blemov s trdoto Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 besede besede besede..............al tako nekako gre en star refren .............jasno čist neustrezna asociacija............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Jez sem pa Čehinja... no na 3/4...Kako si pa to izračunala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 besede besede besede..............al tako nekako gre en star refren .............jasno čist neustrezna asociacija............. ......besede tudi vznemirjajo, mar ne Tud vanzemaljce Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 besede besede besede..............al tako nekako gre en star refren .............jasno čist neustrezna asociacija............. hahaha...se mi zdi, da sem tudi jaz enkrat Micku "zapela" na forumu... torej ta asociacija le ni tako mimo??? :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 A sem kaj obljubljal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Tisto pa je druga pesmica: "Obljubljal je, da me bo vzel in graditi dom začel...." ne, nič obljubljal.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ker pol bi trebalo tudi izpolniti, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaaaaaaaaaaaaaaa zdaj sem se spomnila...ja, obljubljal si..... šampanjec, pivo, dobro hrano.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....od tega le zadnje.......pijača pa po želji .......in to iz točno določenega razloga.......in ko bo razlog "izpolnjen"......bom obljubo tudi izpolnil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 saj sem se hecala................................................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Jaz pa ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jez sem pa Čehinja... no na 3/4...Kako si pa to izračunala Stane... Trije od mojih starih staršev so Čehi...ano...ja pol sem jez na 3/4... Sej ...matematika ni moja vrlina...ampak približen rezultat je tuki nekje Majica je ponosna na svoje korenine Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 stanči, a sol nič ne pomaga za matematiko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Vidim, da ste sami rosno mladi Tudi jaz sem tu nekje.Zanima me če ste imeli kakšno krizo, ko ste začeli razmišljati, kaj ste naredili v preteklih 30-tih? Da bi lahko naredili marsikaj, pa niste, zdaj pa za to ni časa, denarja....al pa bi mogle biti zdaj na vrsti pomembneješ stvari npr. ustvarjanje družine? Kdaj ste se začeli zavedati, da vam leta prehitro tečejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Oh...mela krize...oh pa so mi vsi zatrdil...da še ni tko hudo...ampak matematika je le matematika....če si že na 1/2 življenja Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 (škorpijonovskim, vodnarskim al dvojčevskim).......primerno samo za zelo utrjene primerke......... škorpija/dvojček- najhujša kombinacija... strašno slabe izkušnje, še vsakič sem najebala :xx!: daaaj- če imaš kaj za povedat povej naravnost, ne za hrbtom... v obraz se ti pa lepo smejčkajo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 nikoli prej se nisem obremenjevala z leti, samo letos sem se zamislila, ko so me začeli ,na moj odgovor da jih mam 30, opominjati, da jih nimam več 30 ampak bo letos že 32. Manjka samo še 3 leta pa bo 35 in tri leta tako hitro minejo in jaz nisem naredila še čisto nič, nimam otrok, zdajle bom šele diplomirala, najti moram drugo službo, rada bi še kam odpotovala, hodila na rock otočec , pa v tolmin na raggee:flower: , pa ..... Počutim se in obnašam se kot, da sem stara 25, včasih še manj (na zgoraj omenjeno vidim, da nisem edina)! no saj tud izgledam toliko - ko sem bila v puberteti me je tako motilo, da sem izgledala mlajša, zdaj pa je prav fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kiki, se dobro, ce ne bi prisla do tvojega posta, ne bi stekala, kaj je za ena tema. *Imamo pa tudi temo Predniki nekje (morda je naslov korenine ali kaj takega - ce se vam bo zahotelo pregovarjat o izvorih in podobnem). ** Imamo pa tudi temo Staranje in spremljevalni pojavi (ko vidim, Kiki, da sprasujes po temle - kako smo se pocutili, ko 30 in to). Jaz sem 40. Pocutim se OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.