Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Počutim se in obnašam se kot, da sem stara 25, včasih še manj (na zgoraj omenjeno vidim, da nisem edina)! no saj tud izgledam toliko - ko sem bila v puberteti me je tako motilo, da sem izgledala mlajša, zdaj pa je prav fajn Jaz tud ...no ja, zgledam pa že kot 32.... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz tud ...no ja, zgledam pa že kot 32.... A tud ti se obnašaš za 25? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ...samo, ko mi ne gre na otročje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Bog nam daj, da bi bili vsi otroci in razigrani Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 No, saj tukaj imam jaz problem! Men gre prevečkrat, če ne že kar ves čas, na otročje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 No, saj tukaj imam jaz problem! Men gre prevečkrat, če ne že kar ves čas, na otročje! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Imamo pa tudi temo Staranje in spremljevalni pojavi (ko vidim, Kiki, da sprasujes po temle - kako smo se pocutili, ko 30 in to). Iščem in iščem....pa ne najdemRes me zanima kako ste prebrodili krizo, če ste jo sploh imeli! A je danes kakšen poseben dan, da me tole daje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz sem imela tik pred 30.-im 5 dni 'krize'. Ker prej sem ze od 27. govorila, da sem '30' (ne poznam nikogar takega, sploh ne zenskega spola).Potem pa 3 dni pred 30. pa mi je postalo 'zal' za vsa tri leta, ko sem 'ze bila 30.'. Zdaj pred enim mesecem slabim sem bila 40 - nic takega ni bilo, ceprav sem prav tako ze nekaj let govorila, da sem 40. Leta mi nic ne pomenijo, vse raje imam lajf - ne menjam NIKOLI za 20. Staranje in spremljevalni pojavi. Zelo veliko pa jih poznam, ki pravijo zase, kako mladostni da so, otrocji etc... No, jaz pa recimo sploh ne mislim tako o njih. Ja, ne samo danes - tale teden bo zelo tezek: Napoved za 15. teden (5. - 11. april 2004). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 čist možno. zgleda da so obračunske krize nujen del življenja. eni jo majo pri 30 eni pri 40...kdo ve. moja je bla pri 30. pa ne zato, ker kao nisem ničesar naredila. pač takrat sem delala eno večjo "bilanco" svojega življenja, pa strah pred minljivostjo in staranjem, pa take fore. pišuka, da se ne spomnim, kako sem šla čez. vem, da sem začela se ukvarjat z jogo, karatejem...pa branje knjig z ezoterično in podobno vsebino, pa priznati si resnico glede nekaterih odnosov.............hm, v bistvu sem najprej pregledala, kaj se dogaja, kaj mi ni kul in začela spremembe delati...pa jih še kar. marsa je rekla, da je sprememba moje drugo ime . bo kar držalo. no in nekako je tale kriza 30 šla mimo. malo po malo......pol pa pogledaš, kaj je ostalo....pol je pa u redu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 da sem začela se ukvarjat z jogo, karatejem...pa branje knjig z ezoterično in podobno vsebino, pa priznati si resnico glede nekaterih odnosov............. A to je to! To tud jaz počnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 veš, to je proces in zahteva čas. včasih smo bolj hitri pri tem predelovanju, včasih pa bolj počasni. odvisno kakšna prtljaga in koliko se je je nabralo. prej ko vse to odstranimo............hm, ja-pač traja. bolj kot se osredotočimo na tisto kar pri sebi smatramo za pozitivno lastnost, hitreje gre proces. vsaj take so moje izkušnje. mogoče majo drugi drugačne. in vse mine...tud taka obdobja. lahko v miru uživaš v dejavnostih, pusti si veselje , pa bo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 HVALA MARSA IN AMIS!! Takole razmišljam takrat, ko srečam kakšnega sošolca ali sošolko pa izgledajo tako resni....Res pa je, da ne vem ali so zadovoljni ali ne! Jaz bi bla še enkrat stara 20 ampak s to pametjo, kot jo imam zdaj! Me prav zanima kako bi šlo to skup nikakor x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz bi bla še enkrat stara 20 ampak s to pametjo, kot jo imam zdaj! Me prav zanima kako bi šlo to skup nikakor x!x kako bi šlo skup? .............najbrž nikakor zato jst tud ne zamenjam za nazaj, ni šans x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ves kwa - bodi vesela, da si to kar si in tudi da si TU kjer si. Da bi se enkrat sla skozi vse teste? NI sans, bogato sem zivela, k sreci imam vse tole ze pod streho.Tale scena - mind takle, telo, obraz 20?To je itak brez veze, ker ni in ne more biti - kajti delajo nas izkusnje - vsaka posamezna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ...Manjka samo še 3 leta pa bo 35 ...Ej Kiki, take it izi (lahko reči?) Res je, da okrog 30ih zna nastopit kriza. Tudi pritisk okolice dela svoje.Samo za primer - saj poznate ono reklamo: "Joj, približujem se 30im in moja koža ni več tako gladka..." :xx!: :xx!: :xx!: Halo!! x!x :xx!: Jaz sem se tudi nasedla in se počutila pri 30 malo nalagodno, priznam. Zdaj, ko jih imam 35, se počutim (glede tega vsaj) odlično. Vsako leto bolje in EMŠO mi več ne predstavlja absolutno nič. (Torej vidiš, potolaži se, čez tri leta bo super. ) Starost je itak v glavi, zato Kiki, nikar se ne zresni. (Faks pa le končaj, bolje se boš počutila.) Vse dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Moram reči, da sploh nisem vedela, kdaj je šlo mimo 30.Tudi 40 je minilo brez problemov (se je okolica bolj obremenjevala kot jaz ).Malo me je pa zvilo letos kakšen mesec pred 41 (buuuaaa, kriza srednjih let), pa je na srečo hitro minilo Siva sem itak že več kot 10 let, pa skoraj nihče ne opazi (še dobro da nam tu pomaga kemija ); telo se je začelo malo puntat tam okrog 35... pa smo tudi to spravili pod kontrolo, mind pa itak zmeraj bolj otročji Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Nihce ni napisal kaksna je povezava let s casom. Bolj si star manj casa imas.Dobesedno. Ko si star 20 imas se 60 let casa, ko si star 65 pa samo se 15. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 kroki,kaj ti pa je ? si računal sam do 80 . to je čist premal. vsaj 90 in takrat bomo še enako ubrisani kot seda, klapa. torej nisem še nit na polovici Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Nihce ni napisal kaksna je povezava let s casom. Bolj si star manj casa imas.Dobesedno. Ko si star 20 imas se 60 let casa, ko si star 65 pa samo se 15. A ti misliš samo do 80 živet Jaz pa računam, da bom ta glavna lepotica pri 95 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 yessssssss!!! si že taprava in v klubu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hi hi. Se dobimo takrat, obvezno, sledi huronska žurka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jz tud pridem na žur Katerega leta že? Ne sekiram se da sem že toliko stara, ampak ko delam inventuro, za 10 let nazaj vidim, da smo živeli samo za žur. Živela sem v študentu- ob dveh smo se zbudili, šli na kosilo, potem še malo spat, zaživeli smo šele po enajsti zvečer ....iz dneva v dan - isto, malo smo delali prek študenta malo smo potovali in to je bilo to. Zdaj bi pa najraje videla, da imam otroke stare 18 let , da imam vsaj deset let delovne dobe, in seveda boljšo plačico..... No , ne smem reči, da zdaj nisem srečna in zadovoljna - seveda sem srečna in še veliko imam ciljev...Sam včasih me nekaj popade pa razmišljam na tak način Mislim, da sem edina! Vidim, da ste šli vsi čez to - ene pa še čaka al pa tud ne!Hvala vam za razumevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hja jst sem pa zdaj študent in ne živim samo za žur, pa mi je pol dolgčas...., pa tle s folkom debatiram, kitarco nažigam in uživam v kratkih afericah,... in avanturicah.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Na žur pa vseeno lahko prideš, boš hodil po cigarete. Ok, lahko nam boš tud kakšno zabrenkal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ne vem če sem prav razumela: a ti je dolgčas? meni ni bilo nikoli dolgčas, tako kot še danes ne!Takoj dobiš zadolžitev, poleg tega da boš hodil po cigarete, boš skrbel za program! Lahko kar začneš Pa pazi ker to ne bodo klasične osemdesetletnice ...joga, karate, tai chi...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.