Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ok, lahko nam boš tud kakšno zabrenkal. x:Dx

:sori: Bejzmo!! :o

:madpro: xmusicx

Bom igral pa na tvojmu pogrebu če ne prej ;) hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Bejzmo!!

Resno? xrolleyesx

V čem je point?

Nino??

Aja, sem mislila, da stekas vesoljni joke...

*Nekje v partyju morda ali pac nekje... ;)

Kao Nino bo igral kitaro, jaz pa imam raje... hm... 'pravo' muzko...

da lohk plesem in ne da... hm... spodbudno... gledam eno brenkanje... xrolleyesx xrolleyesgx

Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj... OK - tedaj bom lohk vesela kao... morda... x:o)x x:Dx x:Dx x:px :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, no, jaz tud ful rada densam. xDDx

Rada pa tud pojem.

Mi na sindikalcih po navadi krulimo do nezavesti, sploh nazaj grede, da odmeva po avtobusu (kjer recimo malo težje plešeš). V takem primeru bi se dalo prenesti tud kakšno kitaro.

Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj...  

x:Dx :palec: ... jest mam vozniško sam do 2042 podaljšano :eek: ... mah, 2044 se bom pa kr brez vozniške okol furala x:px ... čist možn, da bo od Ninota brenkanje sedu, ziher pa nisem xcivx :sleeping: x;)x

jst sm mela bl u mislih party tm nekje okr. 2060 :madpro:  :OO!:

x:Dx ... tist bo šele štala :wOOt: :madpro: xzobkox ... tm pa triangel bejbe pridemo na sceno xbendx

A spet špilamo? Kok smo me dobre...astra bo še kak surov jajc pojedla, da bo kak visoki C zagodla xsingx

Bo treba še kako avdicijo narest---slišim da prihaja Santana...not bad :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nihce ni napisal kaksna je povezava let s casom. Bolj si star manj casa imas.Dobesedno.

Ko si star 20 imas se 60 let casa, ko si star 65 pa samo se 15. :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

To je začel raziskovati belgijski zdravnik iz 1. svetovne vojne Pierre Lecompte de Nouys, ko je na bojiščih oskrboval ranjence. Gre za razmerje med metabolizmom in dojemanjem časa. Zadeva je logaritemska. To spoznanje, ki so ga potem razvijali še drugi, je tudi temelj posebnega astrološkega pogleda na natalno karto oziroma človekov razvoj - "Astrologija življenjske dobe" ali "Life*Time*Astrology", avtor Tad Mann. Par knjig o tem.

Pozdrav!

Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj...  

x:Dx :palec: ... jest mam vozniško sam do 2042 podaljšano :eek: :xx!: ... mah, 2044 se bom pa kr brez vozniške okol furala x:px ... čist možn, da bo od Ninota brenkanje sedu, ziher pa nisem xcivx :sleeping: x;)x

hehe, jaz pa bom lohk prisla z avtom. :D

*Ta podatek (2044) imam v glavi ravno zaradi vozniskega.

ker sem ga delala po 35., mi je kar takoj notri pisalo, velja do - 2044. Mi je bilo cisto odstekano... :eek:

Pol mi je bilo pa hecno v tejle temi, pa tako je naneslo, pa sem dala, ces, tocno tistega leta ali kaj... xDDx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole je bolj za šalo kakor zares! Tako, da se ne bomo dogovarjali preveč za vnaprej! Potem bomo pa samo trije x:Dx  x:Dx

http://test.thespark.com/deathtest/

tale link...sej si ga še odpreti ne upam... x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Umrla pred letom 2044... boste mele glih mojo obletnico... x:Dx :xx!: :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...