Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ok, lahko nam boš tud kakšno zabrenkal. Bejzmo!! :o Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ... Katerega leta že? ...2044. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 a jih mamo že 40? hm hm hm najboljše so že vse stare.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Bejzmo!!Resno? V čem je point?Nino?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ok, lahko nam boš tud kakšno zabrenkal. Bejzmo!! :o Bom igral pa na tvojmu pogrebu če ne prej hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 madona, nino, nisem vedela, da si tako grozen...kitarist, mislim...me ze prav zanima, da bi te slisala!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Bejzmo!!Resno? V čem je point?Nino??Aja, sem mislila, da stekas vesoljni joke...*Nekje v partyju morda ali pac nekje... Kao Nino bo igral kitaro, jaz pa imam raje... hm... 'pravo' muzko...da lohk plesem in ne da... hm... spodbudno... gledam eno brenkanje... Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj... OK - tedaj bom lohk vesela kao... morda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Aha, no, jaz tud ful rada densam. Rada pa tud pojem.Mi na sindikalcih po navadi krulimo do nezavesti, sploh nazaj grede, da odmeva po avtobusu (kjer recimo malo težje plešeš). V takem primeru bi se dalo prenesti tud kakšno kitaro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj... ... jest mam vozniško sam do 2042 podaljšano ... mah, 2044 se bom pa kr brez vozniške okol furala ... čist možn, da bo od Ninota brenkanje sedu, ziher pa nisem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pa saj ima še dovolj časa za vaje... Pustimo odprto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kje bo pol LNF party 2044? A je treba kakšen plac rezervirat? Pa kolk se vas/nas bo udeležilo? Kdo bo pobiral prijave?itd jst sm mela bl u mislih party tm nekje okr. 2060[/color] :OO!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Dost mam za dons, tega, jutri pride nov dan, in do 44, jih bo pa ja še veliko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ti ne veš,kolk hitro bo minilo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 jst sm mela bl u mislih party tm nekje okr. 2060 :OO!: ... tist bo šele štala ... tm pa triangel bejbe pridemo na sceno Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ... tist bo šele štala ... tm pa triangel bejbe pridemo na sceno Pol moram pa kar trenirat začet, da bom sprejeta na avdiciji Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 bomba in jaz pridem z motorjem in diđeridujem............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 jst sm mela bl u mislih party tm nekje okr. 2060 :OO!: ... tist bo šele štala ... tm pa triangel bejbe pridemo na sceno A spet špilamo? Kok smo me dobre...astra bo še kak surov jajc pojedla, da bo kak visoki C zagodla Bo treba še kako avdicijo narest---slišim da prihaja Santana...not bad Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Nihce ni napisal kaksna je povezava let s casom. Bolj si star manj casa imas.Dobesedno. Ko si star 20 imas se 60 let casa, ko si star 65 pa samo se 15. To je začel raziskovati belgijski zdravnik iz 1. svetovne vojne Pierre Lecompte de Nouys, ko je na bojiščih oskrboval ranjence. Gre za razmerje med metabolizmom in dojemanjem časa. Zadeva je logaritemska. To spoznanje, ki so ga potem razvijali še drugi, je tudi temelj posebnega astrološkega pogleda na natalno karto oziroma človekov razvoj - "Astrologija življenjske dobe" ali "Life*Time*Astrology", avtor Tad Mann. Par knjig o tem. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ---slišim da prihaja Santana...not bad Pa ne samo to - prihaja Lenny,..... Lenny Kravitz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 bern, a bomo zvedeli še kaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 tole je bolj za šalo kakor zares! Tako, da se ne bomo dogovarjali preveč za vnaprej! Potem bomo pa samo trije http://test.thespark.com/deathtest/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Torej - zur 2044 bom prezivela tako, da bo Nino brenkal nekaj... ... jest mam vozniško sam do 2042 podaljšano :xx!: ... mah, 2044 se bom pa kr brez vozniške okol furala ... čist možn, da bo od Ninota brenkanje sedu, ziher pa nisem hehe, jaz pa bom lohk prisla z avtom. *Ta podatek (2044) imam v glavi ravno zaradi vozniskega.ker sem ga delala po 35., mi je kar takoj notri pisalo, velja do - 2044. Mi je bilo cisto odstekano... Pol mi je bilo pa hecno v tejle temi, pa tako je naneslo, pa sem dala, ces, tocno tistega leta ali kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 tole je bolj za šalo kakor zares! Tako, da se ne bomo dogovarjali preveč za vnaprej! Potem bomo pa samo trije http://test.thespark.com/deathtest/tale link...sej si ga še odpreti ne upam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 moraš ga rešiti, da ne bomo glih "tisti" dan naredili žura! Potem bi El Nino res igral na pogrebu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Umrla pred letom 2044... boste mele glih mojo obletnico... :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.