contesa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz pa 2060-ega! Long life! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ahhh Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz pa ne maram resevati tega testa - sem pred leti ze od nekoiga dobila, nisem sla niti pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 5.9.2052, zanimivo! vozniška mi velja pa do 31.08.2052. Jz se ga bom napila, potem se bom vozila po ljubljani in iskala policaje, da mi bodo dali za pihat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ... najstarejsa, ki bo densala na Eminema...Me zanima, ce bomo tedaj densale na Eminema ali kar na kaksne sounde ali kaj sploh za enega boga... Jaz bom imela minico in z roza ali divje rdeco (elektro red ) sminko bom namazana! Yeah!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Potrebovali bomo res dobro ozvočenje! Ne smemo pozabiti na to! Jz bom najbrž v pajkicah, da se bom lahko raztegovala, imela bom belo ruto z velikimi zelenimi krogi na glavi, hočem imet tisto visoko frizuro, tako kot jo imajo mamce sam za tavelike praznike, pa velika, velika sončna očala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz pa bom imela za vse svete 32 let.Vsako leto mi je boljse, resno Dobra leta so se pricela po 28 letu ,pa tiste stvari................. , definitivno bolj strastno vse skupaj kot pri 20. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Rubi ti si ista letnica kot jaz.1972 Jaz sem 31. avgustTi pa si našla pravi dan za prihod na svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 da ne bosta mislili da ste edini tule ,evo še ena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sami otroci Menda ja nisem najstarejši :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sami otroci Menda ja nisem najstarejši :xx!: Vcasih smo bili mladi in neumni....Zdaj smo se samo neumni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 o, Selena Stane a si že kje povedal koliko jih šteješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tipo 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Evo, se ena na vse svete... da vas ne bom samo citala, se oglasam...aja letos 33 .. Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mojca dobrodošla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ja saj tud moji rojstni dnevi niso bili najboljši, 31. avgust naslednji dan pa v šolo! :xx!: 33-Kristusova leta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 o, Selena Stane a si že kje povedal koliko jih šteješ?Seveda, s tem se kar naprej hvalim, poglej pod mojim imenom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 o, Selena Stane a si že kje povedal koliko jih šteješ?Seveda, s tem se kar naprej hvalim, poglej pod mojim imenom KORENINA NE POZEBE ! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 o, Selena Stane a si že kje povedal koliko jih šteješ?Seveda, s tem se kar naprej hvalim, poglej pod mojim imenom KORENINA NE POZEBE ! *Kaveljci in korenine... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Sami otroci Menda ja nisem najstarejši :xx!: Stane legenda...za vzor! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Stane a je kdo starejši od ata staneta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Seveda, saj ni tako star Stane - v najlepsih letih. Mislim, da jih je par cez 60. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Seveda, saj ni tako star Stane - v najlepsih letih. Mislim, da jih je par cez 60. Orkodijo, pol pa sploh nisem med tastarimi! Pa tok sem se jih že naposlušau o "letih, ki jih naprej mečem" pa o "poučevanju" pa kajjazvemkajše. Sem že kar mal bol cufriden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 no bern, zdej smo pa radovedni, kakšna je tvoja številka.................ampak ta je še boljša.............so bejbe pogruntale lep način in napisale kdaj jim/nam preteče vozniško ..........ful dobro......torej, bern, kdaj ti preteče vozniško Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.