Skoči na vsebino

Starostna struktura članov foruma

zmilena

Recommended Posts

• Komentarji 394
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

V tem je tezava, ja, da zenske vecinoma "lazejo navzdol", ko jih kdo vprasa za leta.Ce je zenska stara 50, rece da jih ima npr.40.

Pravilno je pa ravno nasprotno:ce si stara 50, reces da jih imas npr.60...potem ti pa vsak rece:"Ja mater zgledas dobro za svojih 60 let...".Simple x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Moškemu je fajn, če ima 50, pa zgleda 50, sam da se ga :2 =25 za roko drži... :vragec: :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Saj jaz pa glih zato ze vec let govorim 40 npr... evo, zdaj sem pa ze skoraj 50. x:o)x x:px x8Dx :palec:

Brzinsko gre tole pri meni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo še mene x:Dx !

Jaz sem jih januarja letos obrnila 41, pa ne bi zdej kako se počutim in kako še žuram in se oblačim, to itak x:Ix , mi je pa 9-letni sine pred nekaj dnevi rekel, da se ob meni tko super počuti in da sem the best mama od vseh mam njegovih sošolcev (pa so vse dost mlajše) vse je v glavi, jest pravim

pa lep dan še naprej vsi stari in mladi in tisti vmes :2src: :2src: :2src:

Guest sstane

Jaz sem se pa odločil, da po Abrahamu leta odštevam in jih bom glih zdaj imel 44.

Marsa, čez dve leti sva skup x:Dx :palec:

Bern, koliko mi pa še do tebe fali :8): x:Dx :palec:

Kiki7 in Selene :palec: :palec: :palec: :palec: bravo generacija '72, x;)x x;)x x;)x

....ekipa s klincevim retro Saturnom :eek: :xx!:

TIPO- Mojca :palec: :palec: ,

...rojstni dan imava na dela prost dan x:Dx x:Dx ,

v bivsih casih je to bil dan mrtvih x:Dx :eek: x:Dx :eek:

...zdaj pa kar na svetnike..to morda pomeni, da sva pridelali svetniski sij xrolleyesx :eek: x;)x

Ze dosti let uporabljam svoj RD kot opravicilo, da ne hodim po grobovih na tisti dan x;)x ,

Jaz sem se pa odločil, da po Abrahamu leta odštevam in jih bom glih zdaj imel 44.

BRavo SSTANE, saj tako se dela :palec: , pri tebi se sploh ne opazi, to se takoj vidi kako se počutiš x^x

Stane, to ti je dobra reklama za zdrava sol! x:Dx x:Dx x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

...

rojstni dan imava na dela prost dan x:Dx  x:Dx ,

v bivsih casih je to bil dan mrtvih x:Dx  :eek:  x:Dx  :eek:

...

Ze dosti let uporabljam svoj RD kot opravicilo, da ne hodim po grobovih na tisti dan

...

Dobra fora. Vedno pali.

Je pa res, da ga za lasten rojstni dan (vsaj na zunaj) ne smeš kaj preveč lomiti, ker te žlahta potem več ne mara.

Potem je bolj kislo vse skupaj.

Ampak Škorpijoni se tako in tako znate kontrolirati.

...

...

Bern, koliko mi pa še do tebe fali :8):  x:Dx  :palec:

...

Eeh, prešišal si me že. Kar pa ni niti čudno. Sem slišal, kako je šlo po cesti na Rakitno, tako da se ne sekiram preveč.

Kmalu se tudi jaz obrnem pol se bova pa prehitevala. Nazaj in nazaj. (Do dojenčkov. - A maš tut za to kako foro da se prej ustaviš al je treba it do konca?)

B.

TIPO- Mojca :palec:  :palec: ,

...rojstni dan imava na dela prost dan x:Dx  x:Dx ,

v bivsih casih je to bil dan mrtvih x:Dx  :eek:  x:Dx  :eek:

...zdaj pa kar na svetnike..to morda pomeni, da sva pridelali svetniski sij xrolleyesx  :eek:  x;)x

Ze dosti let uporabljam svoj RD kot opravicilo, da ne hodim po grobovih na tisti dan x;)x ,

hojla,

...ja, vcasih mi je dan mrtvih predstavljal problem, ker nismo mogli zurat na tisti dan....saj ves...ja kako se pa obnasate itd...pa se nihce ni mogel priti na roj. dan... :xx!:

danes pa sem tako dalec, da mi je itak vsak dan rojstni dan.. x:o)x x:Dx , pa mi je cisto vseeno, kdaj je zur..

...ja svetniski sij... :vragec: ...saj ga imamo vsi...a ne ?

na grobove in pogrebe pa itak ne hodim...z izgovorom, da ne zelim nikogar na mojem pogrebu, zato mi ni hudo, ce jaz ne grem na druge pogrebe...imam prevec dela..ha..ha..

xg:Dx

Glih prejle sem imela napisano nekaj, pa mi je pozrlo...

Skratka - za zelo dobrega (zal pokojnega) frenda sem sele kasneje 'postekala', da je bil pravzaprav sco, ker smo totalno huronske zure imeli 1. novembra (ko je pac praznoval r.d.). Nic zadrzevanja pa to... :D x:Ix :8): :sori:

..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi tud vedno na grob zavili k dvema pokojnima frendoma :V: ......sm ziher, da jima je blo všeč x:)x .....da smo v bistvu žurali x:o)x .

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa ne maram po grobovih hoditi.. xrolleyesx ...nikoli nisem...se mi potem v grlu naredi cmok... xrolleyesx ...brez veze..

na pogrebih ( vsaj pri nas na vasi) pa itak ni drugega slisati, kot to, kdo je s kom, pa kako oni joce, pa kam oni gleda :eek: :eek: x:)x ...za zbesnet...

zurka kjerkoli drugje xDDx xDDx ..to pa ja...

Mojca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...