V1981 15. junij Avtor Prijavi Deli 15. junij ... so se nekako zacele ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
V1981 3 ure nazaj Avtor Prijavi Deli 3 ure nazaj Najbolj strupena so psihiatricna zdravila, tako za telo, kot za naravo - ukinite ta zdravila raje - jaz imam zaradi psihiatricnih zdravil skrcene mozgane(presiroke sulkuse) in bolno periferno zivcevje po celotnem telesu in se inkontinenco blata, ki mi jo ne uspejo pozdraviti, malo se je izboljsala s kegljevimi vajami in prehrano, vendar ne dosti - padala sem od teh zdravil po tleh v nezavest, tudi do 5x na teden, zategnilo mi je hrbtenico in mi poskodovalo zastarano poskodbo sakruma, imela sem blazne blodnje po zauzitju nekaterih predpisanih zdravil, ki jih, ko jih nisem zauzila nikoli ni bilo - skratka, ko sem vse jemala nisem bila podobna sama sebi, bila sem senca sama sebe, hujse je bilo, kot v prvem letniku SSOF, ko sem ima skoraj 8 mesecev na heroinu igli, tudi ucinki psihairicnih zdravil so hujsi in slabsi, tako za telo kot tudi za psiho - sedaj se moram nekako znebiti se vsiljenega haldol depoja, kar bo tezko, ker trenutno, ce ga zavrnem, me zaradi nabuloz in pretiravanj Tavcarja iz UPKL avtomatsko dajo v zavod za ljudi s posebnimi potrebami(- kje je tu pravica?) https://www.zurnal24.si/zdravje/nekatera-poceni-zdravila-bi-lahko-v-sloveniji-umaknili-s-trga-461516 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
V1981 3 ure nazaj Avtor Prijavi Deli 3 ure nazaj Pred 5 minutami, V1981 pravi: Najbolj strupena so psihiatricna zdravila, tako za telo, kot za naravo - ukinite ta zdravila raje - jaz imam zaradi psihiatricnih zdravil skrcene mozgane(presiroke sulkuse) in bolno periferno zivcevje po celotnem telesu in se inkontinenco blata, ki mi jo ne uspejo pozdraviti, malo se je izboljsala s kegljevimi vajami in prehrano, vendar ne dosti - padala sem od teh zdravil po tleh v nezavest, tudi do 5x na teden, zategnilo mi je hrbtenico in mi poskodovalo zastarano poskodbo sakruma, imela sem blazne blodnje po zauzitju nekaterih predpisanih zdravil, ki jih, ko jih nisem zauzila nikoli ni bilo - skratka, ko sem vse jemala nisem bila podobna sama sebi, bila sem senca sama sebe, hujse je bilo, kot v prvem letniku SSOF, ko sem ima skoraj 8 mesecev na heroinu igli, tudi ucinki psihairicnih zdravil so hujsi in slabsi, tako za telo kot tudi za psiho - sedaj se moram nekako znebiti se vsiljenega haldol depoja, kar bo tezko, ker trenutno, ce ga zavrnem, me zaradi nabuloz in pretiravanj Tavcarja iz UPKL avtomatsko dajo v zavod za ljudi s posebnimi potrebami(- kje je tu pravica?) https://www.zurnal24.si/zdravje/nekatera-poceni-zdravila-bi-lahko-v-sloveniji-umaknili-s-trga-461516 Najbolj strupena so psihiatricna zdravila, tako za telo, kot za naravo - ukinite ta zdravila raje - jaz imam zaradi psihiatricnih zdravil skrcene mozgane(presiroke sulkuse) in bolno periferno zivcevje po celotnem telesu in se inkontinenco blata, ki mi jo ne uspejo pozdraviti, malo se je izboljsala s kegljevimi vajami in prehrano, vendar ne dosti - padala sem od teh zdravil po tleh v nezavest, tudi do 5x na teden, zategnilo mi je hrbtenico in mi poskodovalo zastarano poskodbo sakruma, imela sem blazne blodnje po zauzitju nekaterih predpisanih zdravil, ki jih, ko jih nisem zauzila nikoli ni bilo - skratka, ko sem vse jemala nisem bila podobna sama sebi, bila sem senca sama sebe, hujse je bilo, kot v prvem letniku SSOF, ko sem bila skoraj 8 mesecev na heroinu na igli, tudi ucinki psihairicnih zdravil so hujsi in slabsi, tako za telo kot tudi za psiho - sedaj se moram nekako znebiti se vsiljenega haldol depoja, kar bo tezko, ker trenutno, ce ga zavrnem, me zaradi nabuloz in pretiravanj Tavcarja iz UPKL avtomatsko dajo v zavod za ljudi s posebnimi potrebami(- kje je tu pravica?) https://www.zurnal24.si/zdravje/nekatera-poceni-zdravila-bi-lahko-v-sloveniji-umaknili-s-trga-461516 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.