nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Nisem vedela da moraš priti do spoznanja da boš itak umrl.vse umira, zakaj ti nebi? Klošar je velikokrat bolj svoboden kot vsi tisti ki imajo denar.Njemu ni treba plačevati položnic vsak mesec, nima kreditov.Fora je v da so klošarji najbolj svobodni ljudje ampak jim zaradi izpranosti možganov in samopomiljevanja zdi njegovo življenje beda. tudi tisti ljudje ki imajo velike hiše in avte tudi ti niso srečni saj se ne morejo premikati kot bi si želeli ker imajo vsakomesečne kredite.Ljudje v tem času niso zadovoljni z ničemer, sama zavist jih je. zato pa jih toliko pristane v psihiatrični bolnici.Vsi so žrtve iluzije. mi zaradi svoje izpranosti možganov mislimo, da so na slabšem in jih pomilujemo. mislim, da je bil polnočni klub, ki je med drugim gostil ene klošarje, ko sem spoznal tipa, ki ima vse naloženo na eni taki lični prikolici in se malo muva naokol. pa ni pijanko itd. je živel v večjih evropskih mestih, takrat je imel pa rezidenco pod nekim mostom... lepo postavil šotor in čital knjige. vedno pa pride v stik z domačini, malo pomaga tu malo tam, se stušira in naje tu in tam itd. mene je prav fasciniru. takoj sem si reku... to je neki zame samo ne bi bil pa za ono pijansko varijanto, ko jih mularija pretepa ponoč po cestah. za higijeno in fizično kondicijo in varnost mora poskrbet. pa narediš eno dobro delo, recimo očistiš neko svinjarijo, poslikaš in greš k županu in rečeš:"dej mi zdej sendvič!" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 mi zaradi svoje izpranosti možganov mislimo, da so na slabšem in jih pomilujemo. mislim, da je bil polnočni klub, ki je med drugim gostil ene klošarje, ko sem spoznal tipa, ki ima vse naloženo na eni taki lični prikolici in se malo muva naokol. pa ni pijanko itd. je živel v večjih evropskih mestih, takrat je imel pa rezidenco pod nekim mostom... lepo postavil šotor in čital knjige. vedno pa pride v stik z domačini, malo pomaga tu malo tam, se stušira in naje tu in tam itd. mene je prav fasciniru. takoj sem si reku... to je neki zame samo ne bi bil pa za ono pijansko varijanto, ko jih mularija pretepa ponoč po cestah. za higijeno in fizično kondicijo in varnost mora poskrbet. pa narediš eno dobro delo, recimo očistiš neko svinjarijo, poslikaš in greš k županu in rečeš:"dej mi zdej sendvič!" točno tako. saj o tem govorim,človek ne zna biti zadovoljen s tistim kar ima.Poglej poznam klošarje na dan zberejo veliko denarja, samo s sprehajanjem recimo skozi ljubljano.Ampak ker imajo sprogramirane možgane in ker družba ne dopušča neobdavčenega denarja se grejo zapiti. Samopomilovanje, namesto da bi vriskal, nimam obveznosti imam pa denar,torej jutri se vsedem na avtobus in grem na ogled postonjske jame recimo,Zakaj kaj takega nobenemu ne pade v glavo? Ker družba tega ne dovolji........dela ti slabo vest, samo zato da te kontorira, Če ne drugače, kako boš umrl.dober primer so klošarji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Nisem vedela da moraš priti do spoznanja da boš itak umrl.vse umira, zakaj ti nebi? Tu se spomnim tiste slavne zgodbe o Buddhi (preden je postal Buddha),ki je bil kot mladenič s strani svoje kraljevske družine držan stran od tegob življenja,vse dokler ni nekoč zašel z njemu namenjene ulicein prvič ugledal ljudi, ki so trpeli, bili bolni, ki so umirali.Takrat je prišel do spoznanja, da bo umrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Živijo, jaz sem mayita. Izprani možgani, družba, kontrola, srečni ljudje, iluzija. Ne bom se vtikal v tvoje zakulisje življenja, vendar me zanima, kako si ti prišla do tega, da si se izmuznila vsem manipulacijam sveta? Ostaja še vedno ena manipulacija, katere vsi mislimo, da smo imuni. Notranji glas, vest, odločitev. Kakšna?Racionalna?Čustvena?Pod katerim pogojem?Mej se fajn, lupčka * Pa glede smrti.Nisi me razumela, ni moj problem. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Nekako hecno, da ljudje, ki trdijo, da je vse iluzija, govorijo o resnici...pa ne samo o resnici, o čemerkoli, v bistvu...no ja, izgleda, da je razvodenelost miselnih konstruktov moderna. Torej, drage moje soživali; depresija je le iluzija. Tlesknimo sedaj s prstki in: hopala ! -se prebudimo. (pozor, ironija) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 mi zaradi svoje izpranosti možganov mislimo, da so na slabšem in jih pomilujemo. mislim, da je bil polnočni klub, ki je med drugim gostil ene klošarje, ko sem spoznal tipa, ki ima vse naloženo na eni taki lični prikolici in se malo muva naokol. pa ni pijanko itd. je živel v večjih evropskih mestih, takrat je imel pa rezidenco pod nekim mostom... lepo postavil šotor in čital knjige. vedno pa pride v stik z domačini, malo pomaga tu malo tam, se stušira in naje tu in tam itd. mene je prav fasciniru. takoj sem si reku... to je neki zame samo ne bi bil pa za ono pijansko varijanto, ko jih mularija pretepa ponoč po cestah. za higijeno in fizično kondicijo in varnost mora poskrbet. pa narediš eno dobro delo, recimo očistiš neko svinjarijo, poslikaš in greš k županu in rečeš:"dej mi zdej sendvič!" To je to. Revije za takšen life style pa ni. Ti boš čital pode enim mostom, jaz pa pod drugim. Potem se pa vsake toliko časa dobiva pa prediskutirava..pa nič alkota seveda. Life is beautiful. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Kapital pritiska na trg duševnega zdravja, etc"...*450 milijonov* duševno bolnih ta trenutek...Na portalu nebojse.si najdemo na tejle strani tale zapis doc. dr. Vesne Švab:Veste, medikalizacija medicine in propaganda farmacevtske industrije narekujeta, da je treba duševne motnje zdraviti z zdravili, in to čim prej, če je le mogoče že v otroštvu ali v adolescenci, da bomo preprečili nastanek hujših motenj v odrasli dobi. To je sicer legitimna, a skrajno problematična teza. Kapital namreč pritiska na trg duševnega zdravja, o katerem je treba jasno govoriti. Dejstvo je, da prej ko začneš zdraviti duševno motnjo, boljše je okrevanje, in da je včasih treba zdraviti tudi z zdravili. Obstaja pa cela vrsta stanj, pri katerih klinična slika ni dovolj jasna, da bi opravičevala uporabo psihotropnih zdravil, posebno v zgodnjem razvojnem obdobju ne. Ne vem natančno, koliko je takšnih ljudi, menda jih je pet odstotkov, torej 100.000 ljudi. V Ameriki pa so izmerili, da ima duševno motnjo 27 odstotkov ljudi..."Sourcehttp://www.ednevnik.si/entry.php?w=Boris&e_id=47825 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Duševno bolan je človek takrat,ko njegovo stanje sovpada z aktualno definicijo duševne bolezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Živijo, jaz sem mayita. Izprani možgani, družba, kontrola, srečni ljudje, iluzija. Ne bom se vtikal v tvoje zakulisje življenja, vendar me zanima, kako si ti prišla do tega, da si se izmuznila vsem manipulacijam sveta? Ostaja še vedno ena manipulacija, katere vsi mislimo, da smo imuni. Notranji glas, vest, odločitev. Kakšna?Racionalna?Čustvena?Pod katerim pogojem?Mej se fajn, lupčka * Pa glede smrti.Nisi me razumela, ni moj problem. Mogoče zato ker ne verjamem v boga. ne verjamem v čudeže. Edini čudež zame, je življenje samo, zato ga živim in ga ne negiram. Pri svojem rojstvu sem že videla da življenje ni to kar se ti zdi na prvi pogled.Moje življenje so ljudje označili za zelo zelo težko,ko jim povem svojo življensko zgodbo, Ampak jaz na to ne gledam tako. MOJE Življenje je pač kakršno je in se ne obremenjujem kako bi lahko bilo ali kako ne bi smelo biti, ampak živim za trenutek.Živim tako da ničesar ne obžalujem.Torej pazim kaj delam, sama odgovarjam za svoje življenje. Življenje ,ki ga vsi živijo temelji na nekih verovanjih, obljubah......Ko boš velik , in če boš zdaj delal tako pa tako, boš mogoče....... Same obljube, kaj če ta otrok ne zraste ,kaj če ta otrok prej umre, in vse svoje kratko življenje je nekaj delal kar temelji na nekih obljubah, strašev, učiteljev.......Narobe je učenje, ˝zdaj trpi da boš lahko kasneje srečen˝,kako boš srečen če boš izmozgan do kosti, kaj če kasneje ne pride????? to se vleče od otroštva do smrti.Glede smrti,smrt je tvoja sopotnica od rojstva,lahko je največji učitelj, dokler se ne primeta za roko in odideta.Ni dobro trditi da smrt ni tvoj problem,čigav pa je?Ne polagaj svojega življenja v tuje roke, kajti tvoja smrt je del tvojega življenja in je samo tvoja smrt in od nikogar drugega.Nihče ne bo umrl namesto tebe.Glede notranjega glasu ni manipulacija, vest pa dostikrat je zmanipulirana, po družbi.neka odgovornost.....Nisem se izognila Manipulaciji uf ljudje so radi manipulirali z mano in ponavadi sem se zavedlala, vedno rekla ja, potegnila iz tega kar je bilo dobro zame, ko sem imela pa dosti sem pa tudi povedalain odšla.povečinoma ljudje ki izkoriščajo nikoli nimajo dosti.Ko se prepustiš toku lažje preživiš, kot pa če plavaš proti njemu.Poglej lahko greš s tokom ne de ta bi se zmočil. Vzameš leseno deblo se uležeš nanj in se spustiš po reki. si del reke ampak v varnostni razdalji.ko želiš iti v reko se enostavno potopiš ,ko zeliš ven pa poiščeš deblo in si že na varnem, ne rabiš velikega čolna, to zna biti trik.lep dan Kapital pritiska na trg duševnega zdravja, etc"...*450 milijonov* duševno bolnih ta trenutek...Na portalu nebojse.si najdemo na tejle strani tale zapis doc. dr. Vesne Švab:Veste, medikalizacija medicine in propaganda farmacevtske industrije narekujeta, da je treba duševne motnje zdraviti z zdravili, in to čim prej, če je le mogoče že v otroštvu ali v adolescenci, da bomo preprečili nastanek hujših motenj v odrasli dobi. To je sicer legitimna, a skrajno problematična teza. Kapital namreč pritiska na trg duševnega zdravja, o katerem je treba jasno govoriti. Dejstvo je, da prej ko začneš zdraviti duševno motnjo, boljše je okrevanje, in da je včasih treba zdraviti tudi z zdravili. Obstaja pa cela vrsta stanj, pri katerih klinična slika ni dovolj jasna, da bi opravičevala uporabo psihotropnih zdravil, posebno v zgodnjem razvojnem obdobju ne. Ne vem natančno, koliko je takšnih ljudi, menda jih je pet odstotkov, torej 100.000 ljudi. V Ameriki pa so izmerili, da ima duševno motnjo 27 odstotkov ljudi..."Sourcehttp://www.ednevnik.si/entry.php?w=Boris&e_id=47825 poglej XYZ, to ti je dokaz izpranih možganov iluzije, manipulacije. V resnici te ljudje nerabijo drugega kor razumevanja sočloveka, Ampak farmacija, ker pač rabi prodati svoje izdelke si izmisli kaj takega........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Draga moja, ne živiš bolj pravilnega od pravilnega življenja, živiš najbolje kot znaš.Ne živiš v iluzijah, ne živiš v zmotah, zavedaš se pritiska in temperamenta drugih ljudi.Ne morem trditi, a med prijatelji opažam, da ljudje, ki so "realni" znotraj v sebi občutijo praznino.Ah, saj bo, si rečejo.Bo šlo mimo.Metafora z reko?Prepusti se malenkostim, zamoti svoje življenje tako, da bo šlo mimo.Zavedam se pasti sanj.Zavedam se bolečine, ki sledi neuspehu.A veš kaj?Raje se matasto vse svoje življenje oklepam svojih sanj in jih vsakodnevno živim v tem realnem svetu, kot pa da bi pustil drugim ljudem, da mi odvzamejo mojo strast, veselje in ogenj v življenju.Ne bojim se.Zato sem depresiven ne Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Hy, Mayita. Ne jemlji tega osebno, a tvoje napisane izjave delujejo name (in morda na koga drugega ?) zavajajočein so si tu in tam v protislovju. Cenim tvojo odkritost in vem, da gre tu verjetno zgolj za primer nejasnega izražanja,ne nujno za primer pomankanja izkušnje. En močan primer sta tidve izjavi, če jih gledaš v medsebojni povezavi: Edini čudež zame, je življenje samo, zato ga živim in ga ne negiram. celo življenje na sploh je iluzija Veš kaj mislim ? Iluzija je namreč to, kar ni in če rečeš, da je življenje iluzija, v bistvu izjavljaš, da življenja ni.Verjetno oz. skoraj gotovo pa to ni bil namen tvoje izjave, a ne ?Vedi pa, da te ljudje v forumu lahko poznajo le iz tega, kar napišešin si zavoljo tega tudi (večinoma) ustvarijo svoje mnenje o tebiin na podlagi tega mnenja jemljejo tvoje izjave resno ali pa ne resno.In če jih ne jemljejo resno, dobiš tudi temu primeren feed-back. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 To je to. Revije za takšen life style pa ni. Ti boš čital pode enim mostom, jaz pa pod drugim. Potem se pa vsake toliko časa dobiva pa prediskutirava..pa nič alkota seveda. Life is beautiful. deal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 deal deal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Draga moja, ne živiš bolj pravilnega od pravilnega življenja, živiš najbolje kot znaš.Ne živiš v iluzijah, ne živiš v zmotah, zavedaš se pritiska in temperamenta drugih ljudi.Ne morem trditi, a med prijatelji opažam, da ljudje, ki so "realni" znotraj v sebi občutijo praznino.Ah, saj bo, si rečejo.Bo šlo mimo.Metafora z reko?Prepusti se malenkostim, zamoti svoje življenje tako, da bo šlo mimo.Zavedam se pasti sanj.Zavedam se bolečine, ki sledi neuspehu.A veš kaj?Raje se matasto vse svoje življenje oklepam svojih sanj in jih vsakodnevno živim v tem realnem svetu, kot pa da bi pustil drugim ljudem, da mi odvzamejo mojo strast, veselje in ogenj v življenju.Ne bojim se.Zato sem depresiven ne poglej jaz ne čutim nobene praznine v meni,ker sem iskrena do sebe in do drugih.Res je da ljudje ne marajo preveč iskrenih ljudi,to sem občutila na lastni koži. pravijo imam zadosti svojo vest,ne rabim še tebe. Fora je da v resnici ne moreš biti jezen na nikogar vsak dela pač,kar zna. In ti ljudje ki občutijo praznino vsebi že ne morejo biti realni,nekje si morajo lagati. res je ponavadi so vsi ki se imajo za realne,nekam kislo drzijo.Jaz pa pravim,ne glede kaj se na svetu dogaja,ostati je treba pozitiven v vsaki situaciji.bodi vesel da si živ.Ne razumem te glih kaj hočeš povedati o svojih sanjah. Če ti živiš svoje sanje to niso pol več tvoje sanje ampak tvoje življenje.drugo pa je če ti živiš v sanjah in nič narediš glede tega,pol je pa problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Hy, Mayita. Ne jemlji tega osebno, a tvoje napisane izjave delujejo name (in morda na koga drugega ?) zavajajočein so si tu in tam v protislovju. Cenim tvojo odkritost in vem, da gre tu verjetno zgolj za primer nejasnega izražanja,ne nujno za primer pomankanja izkušnje. En močan primer sta tidve izjavi, če jih gledaš v medsebojni povezavi:Veš kaj mislim ? Iluzija je namreč to, kar ni in če rečeš, da je življenje iluzija, v bistvu izjavljaš, da življenja ni.Verjetno oz. skoraj gotovo pa to ni bil namen tvoje izjave, a ne ?Vedi pa, da te ljudje v forumu lahko poznajo le iz tega, kar napišešin si zavoljo tega tudi (večinoma) ustvarijo svoje mnenje o tebiin na podlagi tega mnenja jemljejo tvoje izjave resno ali pa ne resno.In če jih ne jemljejo resno, dobiš tudi temu primeren feed-back. Lep pozdrav. kar je zavajujoče tukaj je tvoj um.Vidim da rad analiziraš stvari, to ni dobro hitro se izgubiš v tem. Poglej moje besedilo kot celoto mogoče jo boš lažje razumel.Če česa ne razumeš stopi korak stran in poglej od daleč videl boš drugačno sliko.poglej ljudje živijo za neke sanje nikoli jih pa ne živijo,zmanjka jim časa.torej živijo v iluzijah.kar ni dobro.Človek si mora vzeti čas za sebe.in res je to kar ljudje živijo ni življenje ampak vsakodnevna borba,vsako dnevo črpanje lastne energije.vsi ljudje ki pridejo k meni na svetovanje tarnajo niso srečni v svoji vezi niso srečni s svojo službo ali šolo,edino srečne jih dela denar,ko ga pa ni več so pa hitro spet nesrečni.Iz kje izhaja ta nesreča a se kdo vpraša?In ker jaz ne živim mojega življenja tako, lahko rečem da je zame moje življenje čudežno(lepo in veselo).Pa da me ne boš spet narobe razumel izgleda da sem jaz samo bolj pozitivna. Nisem nič več kot ostali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 kar je zavajujoče tukaj je tvoj um.Vidim da rad analiziraš stvari, to ni dobro hitro se izgubiš v tem. Edini, kdor se v teh analizah izgubi, si verjetno ti... a to je zgolj posledica tega, da se tu analizirajo tvoje lastne izjave,ki, kot rečeno, nadvse rade nasprotujejo druga drugi. Če česa ne razumeš stopi korak stran in poglej od daleč videl boš drugačno sliko. Ne, tvoji koncepti tako ne bodo postali bolj smiselni.Priporočam, da vsaj 1X razmisliš, preden in za tem, ko nekaj napišeš,očitno ti manjka samokritičnosti...v kritiziranju "drugih", "ljudi" in "večine" si pa hitra. poglej ljudje živijo za neke sanje nikoli jih pa ne živijo,zmanjka jim časa.torej živijo v iluzijah. Torej, če bi živeli za sanje, bi ne živeli v iluziji ?Ker, sanje so resničnost ? vsi ljudje ki pridejo k meni na svetovanje Ojoj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 deal tretji most je moj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 sem pa enkrat na satelitski gledu en par, in to mladi par, ki sta živela tako zavestno brez tega modernega direndaja. tip je imel bicikl in prikolico in se je zmenu z bližnjo trgovino, da je dobil vse kar normalno vržejo stran ker se bliža datum uporabe, pri solatarju je dobil sveže sadje in zelenjavo, tipica (in to ful lušna) je pa pletla puloverje in tko. pa s sosedi so se fajn razumel itd. blo je pa nekje u skandinavij. tko, da... to je čist uresničljiv. nema nas puno,a sve nas je višeeeeeee Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Midva z ženo mava pa veliko stanovanje /no, imava jih ene par/, vikend na morju, vikend na Gorenjskem, dobre plače, dost dnarja, dober avto, veliko časa, drug drugega, zdrave in zadovoljne otroke, fajn se razumemo, pa tko. In se kr da. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Sliši se precej antidepresivno, butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Sej tud je. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Midva z ženo mava pa veliko stanovanje /no, imava jih ene par/, vikend na morju, vikend na Gorenjskem, dobre plače, dost dnarja, dober avto, veliko časa, drug drugega, zdrave in zadovoljne otroke, fajn se razumemo, pa tko. In se kr da. ej, butl... nismo mi krivi, če z malim nismo zadovoljni sej veš kako prau james bond... vse in še svet... ali z drugimi besedami... Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Sej. Glih to pravm. Tvoja deviza je nek v naravi, na simpl, en prisega na direndaj, spet kdo na razkošje, čist drug na družino.... v resnic je pa rajtam v teb. K sebe najdeš, k se srečaš s seboj, k se zbogaš s sabo, je tist okol velik blj nepomembno, kt se zdi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Kdo je potem za gradnjo enega velikega mosta, da se pod njim naselimo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...nema nas puno,a sve nas je višeeeeeee ..jp, glede na nove finančne uzde... tu okol sta hodila en tip pa njegova punca, z dvema majhnima otrokoma. so mel avtodom... sred zime tamali skakali okol v kratkih hlačah (mi pa jamramo, koook je mrazzzzz. razvajeni, čist.). umival so se tud s tisto ledeno mrzlo vodo (k se redkokdo upa vanjo še sred poletja, ker je ful mrzla)... tipa sm tud 1x vidla v ljubljani, je na ulici igral na piščalko eco villages; ljudje živijo v votlinah v okolici granade (sacromonte); frend zdaj potuje po svetu na štop/s kolesom, spi večinoma po skvotih, denar zasluži tko, da naredi kak fire show; .... itak se da, sam mal jajc pa iznajdljivosti rabiš seveda se da. za leto, pet, deset. a za celo žiulenje? Pa ko si star in bolan, ali pa "samo bolan"? Kdo je potem za gradnjo enega velikega mosta, da se pod njim naselimo?tko kt zdej kaže, še pod mostovi ni več varno gr.afere.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.