Skoči na vsebino

Depresija

mm

Recommended Posts

Če bi bilo res, nihče ne bi imel težav s ščitnico

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

kaj pol pravite da dajem narobne informacije al kaj, mislim pejte preverit ne pa da tukaj kar neki pišete.......

a veste da so včasih pa ne dolgo nazaj pili želodovo kavo ker za drugo sploh niso slišal ali ni bilo denarja in tudi recimo nimamo zapisov toliko da bi ženske padale tako pogosto v meno oziroma imele probleme s tem....zdaj je pa to že splošno znano da ko ženska pride v tista leta , se ji pa začne mešat.....

stvari so zelo preproste sam jih je bilo treba zakomplicirat.....

recimo kot za drisko a kdo uporablja sploh še resimo rožičevo moko ali greste vsi v lekarno po waya ali druge stvarik vam ji farmacevti prepišejo......teli rota viruso so že nevarni smrtno nevarni , pa bi se jih dalo čisto preprosto pozdravit in to po hitrem postopku.....

jaz vam delim informacije vi delajte kar hočete z njimi.....

Deliš informacije? Daj prosim konkretne informacije, linke na to. Ne "naše babice", ne nekaj o driski, pač pa me resnično zanima, koliko ljudi si je v teh cajtih z želodovo kavo pozdravilo hipo ali hipertiroidizem. Ali kaj si mislila s "spraviti ščitnico v red"?

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Pitje vina je škodljivo. Boljš je pit in jest nekaj svetega.

Eno pivo ali kozarček vina na dan je celo koristno...človeka lahko vzpodbudi, da postane bolj živahen...kar je več je pa kao škodljivo...Če že pričaš bajke jih vsaj pravilno tolmači...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

za ščitniso so je dobra želodova kava uravnava hormone oziroma spravi ščitnico v red....

"Uravnavati" ali "spraviti v red" sta dva različna pojma...podobno kot "zdraviti" in "pozdraviti"...in nekatere ljudi farmacija zdravi tudi desetletja...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Odvisno zakaj ščitnica ne dela pravilno, ni vse v hrani...hrana predstavlja samo kakšnih 25%, ostalo so psihofizični dejavniki...poznam vsaj 10 strahcev, ki so povezani s ščitnico oz. grleno čakro...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Deliš informacije? Daj prosim konkretne informacije, linke na to. Ne "naše babice", ne nekaj o driski, pač pa me resnično zanima, koliko ljudi si je v teh cajtih z želodovo kavo pozdravilo hipo ali hipertiroidizem. Ali kaj si mislila s "spraviti ščitnico v red"?

Z želodovo kavo nad težave s ščitnico | Zdravo življenje | Zdravje

Večinoma se omenja samo kako uravnava...nič kaj konkretnega...nisem slišal za nobene resne študije, klinično preverjene...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

In še kvizko vprašanje...ali se je kdo kdaj vprašal, če jemanje antidepresivov vpliva na delovanje žlez oz. izločanje hormonov...ali psiho zdravila rušijo ravnovesje...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Zdravi ali škoduje?
Pri tej skupini »zdravil« se lahko pojavlja vrsta zelo neprijetnih stranskih učinkov. Ti so številni in ob seznamu se človek kar zdrzne: živčnost, slabost, glavobol, nespečnost, zaspanost, nenadzorovano tresenje dela telesa, izguba apetita in telesne teže, upad spolne sle, agresija, halucinacije, samomorilne misli, koprivnica, bolečine v sklepih, otekanje obraza, okončin, težave pri dihanju, hiter ali nepravilen srčni utrip, endokrine motnje, nizka raven ščitničnih hormonov in seznama še ni konec.

Eno pivo ali kozarček vina na dan je celo koristno...človeka lahko vzpodbudi, da postane bolj živahen...kar je več je pa kao škodljivo...Če že pričaš bajke jih vsaj pravilno tolmači...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Tud to ni koristno, ker res da lahko človeka vzpodbudi, da je bolj živahen, ampak so ob tem še eni drugi stranski učinki, ki so bolj škodljivi kot dobrobit te začasne živahnosti. Boljš je popolnoma opustit pitje alkoholnih pijač, če ne naenkrat pa vsaj postopoma zmanjševat do popolne opustitve. Človeško rojstvo je namenjeno samospoznavanju, ne opijanju.

sej včasih link na popam pa ga niti ne preberete glej če te kaj zanima greš pač raziskat a ne? kakšne babice a sem kje babico omenjala.

verjetno se jih ni dosti pozdravilo na tak način, ker tudi večina zdravnikov nima tega znanja, torej tudi ne govorijo o tem raje pa seveda predpišejo antidebresive in hormonske tablete.fora je v tem da če ti pomaga vsaj malo je to bolje kot nič a se vam ne zdi.

In tudi če ne popam linka o tem še ne pomeni da kar tje v trikrasne govorim , nimam časa za take neumnosti.

tudi o brusnicah se pred leti ni govorilo dokler niso kako znanstveniki tega potrdili.

Pa mi povejte a mislite da znastveniki pregledajo vsa zdravila ki jih jemo. ali jih to sami zanstvenofantastični farmacevti.

pejd pogledat kaj je napisano pri stranskih učinkih hormonskih tablet in antidepresivov.

Včasih sem tako razočarana nad vsem, da kar ne morem verjeti kako se določeno znanje hitro izgublja.

a je dko že napopoal kaj o antidepresivih in hormonih tukaj ,kaj uradnega,mislim......

sej včasih link na popam pa ga niti ne preberete glej če te kaj zanima greš pač raziskat a ne? kakšne babice a sem kje babico omenjala.

verjetno se jih ni dosti pozdravilo na tak način, ker tudi večina zdravnikov nima tega znanja, torej tudi ne govorijo o tem raje pa seveda predpišejo antidebresive in hormonske tablete.fora je v tem da če ti pomaga vsaj malo je to bolje kot nič a se vam ne zdi.

In tudi če ne popam linka o tem še ne pomeni da kar tje v trikrasne govorim , nimam časa za take neumnosti.

tudi o brusnicah se pred leti ni govorilo dokler niso kako znanstveniki tega potrdili.

Pa mi povejte a mislite da znastveniki pregledajo vsa zdravila ki jih jemo. ali jih to sami zanstvenofantastični farmacevti.

pejd pogledat kaj je napisano pri stranskih učinkih hormonskih tablet in antidepresivov.

Včasih sem tako razočarana nad vsem, da kar ne morem verjeti kako se določeno znanje hitro izgublja.

a je dko že napopoal kaj o antidepresivih in hormonih tukaj ,kaj uradnega,mislim......

Jaz sem čisto vse včeraj ponoči tukaj napisala pa čist vse sem razjasnila glede antidepresivov pa sem si rekla EHHHH kaj bi pisala tem človečkom , ko vedno trobijo svoje

potem sem šla pa vse izbrisati vse po vrsti, vso mojo razlago, vedno se bo kdo našel, ko misli, da je bolj pameten , ko sem tko razmišljala

sem rekla si , da ne bom vam razlagala, jaz vem vse kako deluje vi ne veste. Tko, da sem se zakopala v malo globje razmišlanje pa vso razlago

o antidepresivih , o ščitnici in hormonih sem izbrisala, tako, da če se želi kdo sam pozanimati naj gre k psihologu, psihijatru, zdravniku in naj izkusi sam na

lastni koži.

Jaz sem čisto vse včeraj ponoči tukaj napisala pa čist vse sem razjasnila glede antidepresivov pa sem si rekla EHHHH kaj bi pisala tem človečkom , ko vedno trobijo svoje

potem sem šla pa vse izbrisati vse po vrsti, vso mojo razlago, vedno se bo kdo našel, ko misli, da je bolj pameten , ko sem tko razmišljala

sem rekla si , da ne bom vam razlagala, jaz vem vse kako deluje vi ne veste. Tko, da sem se zakopala v malo globje razmišlanje pa vso razlago

o antidepresivih , o ščitnici in hormonih sem izbrisala, tako, da če se želi kdo sam pozanimati naj gre k psihologu, psihijatru, zdravniku in naj izkusi sam na

lastni koži.

ja sej tistega k bo zanimal bo itak raziskoval zase, jaz pač delim kar se mi zdi zanimivo vedeti....

Tud to ni koristno, ker res da lahko človeka vzpodbudi, da je bolj živahen, ampak so ob tem še eni drugi stranski učinki, ki so bolj škodljivi kot dobrobit te začasne živahnosti. Boljš je popolnoma opustit pitje alkoholnih pijač, če ne naenkrat pa vsaj postopoma zmanjševat do popolne opustitve. Človeško rojstvo je namenjeno samospoznavanju, ne opijanju.

en kozacer ni opijanje, zato se pa reče -na zdravje-

seveda če pa izrabiš vse skupaj, tudi če krišno izrabiš ni zdravo in je utopično, kot vse ostalo.....

je pa res da pri antidepresivih ne bi smel spiti nič ker se ti pol lahko samo zmeša....

ja sej tistega k bo zanimal bo itak raziskoval zase, jaz pač delim kar se mi zdi zanimivo vedeti....

Ja saj samo kar jaz povem nihče ne upošteva zato sem rekla, da ne bom več razlagala, ker jaz osebno vem

kaj je depresija in kako deluje, se mi zdi, da že ves ta čas pišem o tem pa še vedno se pokaže kakšen, kot, da bi mu

mogla še enkrat od začetka razlagati, ne upošteva , mi ne verjame, zato bo edino verjel, ko bo sam izkusil ali sam videl

kako deluje, le tako bo vedel.

Tako, da ne bom več razlagala po tem KER MENI JE JASNO, tistim , ko ni , ko samo pišejo nekaj sem pa hotela

objasniti kako je , ker po vsem kar napišem se vse zdi brez veze ali pa nekateri ne znajo povezovati stvari, jaz nisem zato

pisala, da bi sebi razlagala kako je ampak vam, ko ne veste samo očitno je, da boste pač morali

odgovore sami poiskati zase, tako, da ja , srečno pri tem.

ja vem aboyanasana, pri depresiji bi lahko rekli koliko ljudi ima depresijo vsak jo dojema drugače in vsakemu pomagajo druge stvari, ker vsak živi drugačno življenje.

imamo doloćene skupne dejavnike, kjer lahko rečemo,pač potlej da tega človeka pa daje depresija.

Tudi če bi se ti s kakšno drugo punco pogovarjala ki se zdravi za depresijo ,ma magari z istimi antidepresivi kot ti,bi znala povedat drugačno videnje depresije kot ti.. tako pač je .

In da ti še nekaj povem veliko duhovnakov je šlo skozi depresijo da so sploh postali duhovnaki.tko da glej,ne skrbi mogoče boš pa ti čez par let ko se ti vse poklopi napisala svoje izkušnje o depresiji.....in te bo veliko ljudi bralo

ja vem aboyanasana, pri depresiji bi lahko rekli koliko ljudi ima depresijo vsak jo dojema drugače in vsakemu pomagajo druge stvari, ker vsak živi drugačno življenje.

imamo doloćene skupne dejavnike, kjer lahko rečemo,pač potlej da tega človeka pa daje depresija.

Tudi če bi se ti s kakšno drugo punco pogovarjala ki se zdravi za depresijo ,ma magari z istimi antidepresivi kot ti,bi znala povedat drugačno videnje depresije kot ti.. tako pač je .

In da ti še nekaj povem veliko duhovnakov je šlo skozi depresijo da so sploh postali duhovnaki.tko da glej,ne skrbi mogoče boš pa ti čez par let ko se ti vse poklopi napisala svoje izkušnje o depresiji.....in te bo veliko ljudi bralo

Mayita jaz sem povedala več plati depresije, niso bile samo zdravila in ne samo okoliščine, samo če

ti sama nisi znala razbrati ven kaj sem napisala in kaj sem želela povedati potem ti sama nisi razumela

bistva ali pa nisi želela razumeti.

Ja vsak doživlja drugače ampak vse pelje v enako smer. Saj tisti, ko me je upošteval, mu ne rabim še

enkrat pisati, ker je razumel.

en kozacer ni opijanje, zato se pa reče -na zdravje-

seveda če pa izrabiš vse skupaj, tudi če krišno izrabiš ni zdravo in je utopično, kot vse ostalo.....

je pa res da pri antidepresivih ne bi smel spiti nič ker se ti pol lahko samo zmeša....

Tud en kozarc je lahko opijanje iz vidika čistosti in tud en kozarec iz vidika čistosti škoduje zdravju, sam ne opaz tega vsak, zato če hoče človk pridt popolnoma ven iz depresije je boljš, da ne pije alkohola. Če ne more takoj, lahko postopoma zmanjšuje do popolne opustitve. Noben, ki se ukvarja s pravo duhovnostjo in osebno rastjo ne pije alkohola, ker se zaveda njegove škodljivosti in raje pije tisto kar je ugodno za to rast. Krišne noben ne more izrabljat, ker je nad nami, lahko pa izrablja kaj v njegovem imenu, nekaj kar si predstavlja da je on in to je res škodljivo zdravju ja in utopično in povečuje depresijo. Boljš je, da si naklonjeno pozoren Nanj, ker le to te lahko zares osreči in depresija izgine.

Mayita, hvala za linke. Nič konkretnega ni najti, ščitnica je samo mimogrede omenjena samo 1x.

~

Mayita, hvala za linke. Nič konkretnega ni najti, ščitnica je samo mimogrede omenjena samo 1x.

Od Meyite ne boš izvedela nič kaj. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Sploh pa od Breza ali kateregakoli tukaj. Samo napačne informacije.

Sploh pa nwm zakaj bi želela vedeti sei nimaš depresije?

Naj se ukvarjajo z depresijo tisti, ki jo imajo, ne tisti, ki jo nimajo edino če jo želijo imeti?

Sploh pa ne razumem zakaj se toliko ukvarjate, ker nimate depresije in jo verjetno nikoli ne boste imeli v življenju.

Naj se ukvarjajo z depresijo tisti, ki jo imajo, ne tisti, ki jo nimajo edino če jo želijo imeti?

Sploh pa ne razumem zakaj se toliko ukvarjate, ker nimate depresije in jo verjetno nikoli ne boste imeli v življenju.

Res je nimam. Sem jo pa imela, več kot 10 let. Poleg tega pa še kaj drugega, pa recimo imam tudi povečano ščitnico, ki pa zaenkrat deluje normalno. Morda mi zato stopi na živec, če se mimogrede meče naokoli trditve v stilu "ti sam pojej tole rožco, pa bo".

Poleg tega depresija (in katerakoli druga duševna težava) ne vpliva samo na obolelega, pač pa tudi na ljudi, ki so mu blizu. Na celotno družbo, če je problem dovolj razširjen. Tako da res ne vidim razloga, zakaj se nekdo ne bi smel zanimati za katerokoli težavo (so)človeka, čeprav je sam (trenutno) nima.

~

ja na žalost je tako, ne najde se vse na internetu, imam dosti literature glede tega.In tudi v slovenščini ni vse....ne vem če te zanima ti lahko nekako pošljem, sam po tvojih besedah sodeč itak ne verjameš.

Od Meyite ne boš izvedela nič kaj. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Sploh pa od Breza ali kateregakoli tukaj. Samo napačne informacije.

oprosti aboyanasana,jaz sem te čisto razumela in sem ti želela vse dobro in ti tudi želim vse dobro, to da naj se pa z depresijo ukvarjajo samo tisti ki jo imajo pa žal ni tako, ker depresivna oseba ponavadi potegne za sabo bližnje, ki se potlej ukvarjajo z njeno depresijo, tko da tole je pa bilo slišati kar preveč arogantno.

Res je nimam. Sem jo pa imela, več kot 10 let. Poleg tega pa še kaj drugega, pa recimo imam tudi povečano ščitnico, ki pa zaenkrat deluje normalno. Morda mi zato stopi na živec, če se mimogrede meče naokoli trditve v stilu "ti sam pojej tole rožco, pa bo".

Poleg tega depresija (in katerakoli druga duševna težava) ne vpliva samo na obolelega, pač pa tudi na ljudi, ki so mu blizu. Na celotno družbo, če je problem dovolj razširjen. Tako da res ne vidim razloga, zakaj se nekdo ne bi smel zanimati za katerokoli težavo (so)človeka, čeprav je sam (trenutno) nima.

Se opravičujem, če si imela ščitnico potem pa razumem, da bi rada kaj več vedla, srečno ti želim.

ja na žalost je tako, ne najde se vse na internetu, imam dosti literature glede tega.In tudi v slovenščini ni vse....ne vem če te zanima ti lahko nekako pošljem, sam po tvojih besedah sodeč itak ne verjameš.

oprosti aboyanasana,jaz sem te čisto razumela in sem ti želela vse dobro in ti tudi želim vse dobro, to da naj se pa z depresijo ukvarjajo samo tisti ki jo imajo pa žal ni tako, ker depresivna oseba ponavadi potegne za sabo bližnje, ki se potlej ukvarjajo z njeno depresijo, tko da tole je pa bilo slišati kar preveč arogantno.

Če imaš bližnjega te razumem, samo če nimaš nobenega potem pa res ne razumem.

Moja depresija je pa itak potekala nekako samo v eni sobi z samo enim človekom tako, da ni vplivala na druge. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

Silca in Mayita če imata res bližnjega ali ščitnico vama edino svetujem, da iščeta pomoč tukaj , vprašajta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

http://www.nebojse.si/Forum/

http://jazsemvredu.si/forum/depresija/

Iščeta rešitve na napačnem forumu. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Tale Lunin forum vama ne bo dal nobenih pravih odgovorov.

SREČNO.

Tud en kozarc je lahko opijanje iz vidika čistosti in tud en kozarec iz vidika čistosti škoduje zdravju, sam ne opaz tega vsak, zato če hoče človk pridt popolnoma ven iz depresije je boljš, da ne pije alkohola. Če ne more takoj, lahko postopoma zmanjšuje do popolne opustitve. Noben, ki se ukvarja s pravo duhovnostjo in osebno rastjo ne pije alkohola, ker se zaveda njegove škodljivosti in raje pije tisto kar je ugodno za to rast. Krišne noben ne more izrabljat, ker je nad nami, lahko pa izrablja kaj v njegovem imenu, nekaj kar si predstavlja da je on in to je res škodljivo zdravju ja in utopično in povečuje depresijo. Boljš je, da si naklonjeno pozoren Nanj, ker le to te lahko zares osreči in depresija izgine.

Tale trditev je pa čisto mimo...ljudje na dosti višji ravni kot si ti in tvoji še živeči "guruji" občasno še zmeraj popijejo kakšen kozarček žlahtnega...ne pozabit da lahko tudi surovo sadje vsebuje malo alkohola, ko se skisa...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...