mako106 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 ...Eh ja prepredenci moški ...bom uporabila kr tisti tvoj...hehe... ...Ti kr lepo počasi....zadelo bo pa itak na hitro... http://www.shrani.si/pics/archery0217919.gif http://www.millan.net/anims/giffar/skankadelic.gif fuf....saj sem vedel da ste ženske nevarne....sam tolk ene krutosti do uboščka ki si malo topline zaželi...ne vem no....kam nas je ta svet pripeljal....hehe...boljš da se grem kr sam fentat...nekam na samo....itak me še samo šus v čelo čaka....kot zgleda....šmrc šmrc Neki takega. Ne škodi kar napišeš. če ni z škodljivim namenom napisano....pa res nima kaj škodit....pomaga pa verjetno tud ne...hehe.....pol je pa itak vseeno kaj napišem...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 fuf....saj sem vedel da ste ženske nevarne....sam tolk ene krutosti do uboščka ki si malo topline zaželi...ne vem no....kam nas je ta svet pripeljal....hehe...boljš da se grem kr sam fentat...nekam na samo....itak me še samo šus v čelo čaka....kot zgleda....šmrc šmrc če ni z škodljivim namenom napisano....pa res nima kaj škodit....pomaga pa verjetno tud ne...hehe.....pol je pa itak vseeno kaj napišem...hehe fuf....saj sem vedel da ste ženske nevarne....sam tolk ene krutosti do uboščka ki si malo topline zaželi...ne vem no....kam nas je ta svet pripeljal....hehe...boljš da se grem kr sam fentat...nekam na samo....itak me še samo šus v čelo čaka....kot zgleda....šmrc šmrc če ni z škodljivim namenom napisano....pa res nima kaj škodit....pomaga pa verjetno tud ne...hehe.....pol je pa itak vseeno kaj napišem...hehe Ženske so navarne, evo babo. Če ne dobiš topline ti jo posodim za en dan. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 tak sem podhlajen...da bi najmanj ene tri rabil....hehe 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 tak sem podhlajen...da bi najmanj ene tri rabil....heheŽal jih nimam 3 babe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 Prav najbolj poduhovljeni imamo največji tik tak v glavi. Na srečo še nimam nekih aktivatorjev in blokatorjev nevrotranscedentalne blaženosti...Svet tam zunaj je verjetno bolj čuden od samega čudeža. TIK TAK TIK TAK Iz prebranega pa lahko sklepam, da smo vsi ENO, še posebej odnosi med nami,niso čist nič nekaj posebnega ali enkratnega...Sprašujem se le zakaj? Preobrazba v nekajkar lahko ogroža ravnovesje za nekoga ali nekaj... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 nončko...ti pa nekak nisi za hece danes...kaj te muči...ženske...al kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 Žal jih nimam 3 babe. hja ne vem no....lahko tud dve...namesto tretje pa sama vskočiš...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 Hvala za skrb Maki, a tokrat niso ženske, še najmanj... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. februar 2014 Prijavi Deli 26. februar 2014 hvala bogu..pol ti pa tak nima hudega za bit....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. februar 2014 Prijavi Deli 27. februar 2014 je kruta usoda ... boga prosiš za 3 sexy babe ... in pošlje ti 3 kuzle ...milo mater ... matr si negativc....hehe...tri sexy babe že itak mam...pol sem pa prosil boga še za tri kuzle...pa namesst tega dobil dve kuzli....in še eno sexy babo....tak da računica gre vun...štiri sexy babe...dve kuzli.....bolj od tega....pa tud nisem zahteven...hehe...če ti pa ta matematika ni jasno....sem za inštrukcije vedno na razpolago..tud za tvojo drago...če te to ne moti....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chypychyps 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Aboyanasanna... ... psihiater ti lahko marsikaj pove a ponavadi nič pametnega......osnova zdravstva je odkritje simptomov in blaženje čez čas pa odpravo izvora......na tem področju ponavadi nimajo pojma (so občasni uspehi) a težava je, da zdravijo s pomočjo tistega kar jih naučijo ali se sami naučijo iz knjig......depresija je odziv človeka na občutek nič vrednosti (ali nezadovoljstva samega s sabo), kar posledično govori o tem, da nam glava govori, da nekaj ne delam prav......ali da naša dejanja niso usklajena z našimi željami, mislimi, počutjem,......vprašanje se postavlja, kaj je tisti, kar nas zadovolji in s tem posledično reši "psihološki" problem......ta odgovor pa lahko najde samo vsak v sebi in z določenim pogumom začne izvrševati, kar mu je zadano... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 chypy nekako se strinjam s tabo,sam tisti ta depresivni morajo od nekoga slišati prave besede ,da se zavejo spet in da jim da moč da naredijo korak,zato naj bi bili psihiatri,čeprav vemo kakšni so po večinoma ali vse...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 8. marec 2014 Prijavi Deli 8. marec 2014 Danes sem bila blazno vesela, dolker nisem še večerjala in se nabasala medu. Zdaj sem...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon20.gif + http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/w00t.gif Ampak ni depre... pijem, pijem čaj... dejmo dejmo zdaj. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 8. marec 2014 Prijavi Deli 8. marec 2014 Samo pozitiva... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 8. marec 2014 Prijavi Deli 8. marec 2014 ....če sem morda preveč empatična in mi ni vseeno zaradi lakote in vojn, žalostnega terorizma, grozljive mesne industrije in bedastih tv odda,j ki jih zijajo množice homo sapiens sapiens in ne znajo o ničemer več razmišljat kot o teh oddajah in zraven popevat bedasta besedila t.i. g l a s b e nih popevk...a je to depresija? Ali sem pač samo nesrečna- kar je logična posledica glede na to, da kljub optimistični naravi izgubljam vsak up na svetlo prihodnost? Ali je v tem moje psihofizično stanje depresija? Se pravi bolezen? Ki jo zdravi zdravnik? Z zdravili? 2 Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 8. marec 2014 Prijavi Deli 8. marec 2014 Veliko nas je.....To kar je normalno je res kompleksno.Za sistem je normalno stanje nevrotičnost in upanje. To je referenčno stanjepo katerem zdravniki sodijo in zdravijo (v bistvu, zdravi telo samo sebe, ampak ok). Ljudje smo ekstremno lomljivi in naša zavest je globoko ranjena povsem razkosana,zaradi izjemnosti, smo vedno preživeli...Kako to, da smo po eni strani tako močni, nepremagljivi,po drugi strani pa se takoj razpolovimo v žalosti in trpljenju in to prav zaradi sovraštva do sebe... Tišina je zlato! Zakaj ljudje toliko pričamo? Le zakaj...Tolažba?? ....če sem morda preveč empatična in mi ni vseeno zaradi lakote in vojn, žalostnega terorizma, grozljive mesne industrije in bedastih tv odda,j ki jih zijajo množice homo sapiens sapiens in ne znajo o ničemer več razmišljat kot o teh oddajah in zraven popevat bedasta besedila t.i. g l a s b e nih popevk...a je to depresija? Ali sem pač samo nesrečna- kar je logična posledica glede na to, da kljub optimistični naravi izgubljam vsak up na svetlo prihodnost? Ali je v tem moje psihofizično stanje depresija? Se pravi bolezen? Ki jo zdravi zdravnik? Z zdravili? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Če se počutiš nesrečno (prazno, jezno, ....) ves čas in te vedno matra tole, mislim res vedno, ne samo, kadar kaj prebereš na to temo ali vidiš na TV in te zaboli takrat, pa če nasplošno ne najdeš več toliko užitka v stvareh, ki so te prej veselile itd (problemi s spanjem, nočne more, koncentracija, občutki krivde...) si morda res.Tablete ja ali ne, stvar posameznika. Če ni prehudo (da res ne funkcioniraš več v vsakdanjem življenju in razmišljaš o samomoru), potem lahko človek marsikaj naredi sam. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 ....če sem morda preveč empatična in mi ni vseeno zaradi lakote in vojn, žalostnega terorizma, grozljive mesne industrije in bedastih tv odda,j ki jih zijajo množice homo sapiens sapiens in ne znajo o ničemer več razmišljat kot o teh oddajah in zraven popevat bedasta besedila t.i. g l a s b e nih popevk...a je to depresija? Ali sem pač samo nesrečna- kar je logična posledica glede na to, da kljub optimistični naravi izgubljam vsak up na svetlo prihodnost? Ali je v tem moje psihofizično stanje depresija? Se pravi bolezen? Ki jo zdravi zdravnik? Z zdravili? Bolezen je ja, sam zdravnik ti je ne bo mogu pozdravt z zdravili. Za to pozdravt boš mogla pridt v stik z nekom, ki je vedno srečen in ki ti bo pomagal vidt, da je zate in za vse druge prihodnost vedno svetla... ker Bog je vsedober. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 V včerajšnji Sobotni intervju s psihoterapevtom, ki je šel sam skozi psihozo in depresijo. Pogled z obeh koncev hkrati plus nekonvencionalen um - zelo zanimivo, pojasni marsikaj.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Ja, zlo zanimivo, sploh k ne mmorem prebrat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif vsaj ime povej, da vidmo gdo to je Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Will Hall, avtor intervjuja R. Kozmos. V Lj. prišel na seminar v organizaciji Zavoda Moja pot in s sodelovanjem Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda. (prebrala v Delovi Sobotni, kaj več ne vem) 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Drži. Težava uradne medicine je pogosto ravno v tem, da zdravi bolezen, ne človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Vsak posameznik ima drugačno depresijo, lažjo...... hujšo. Ne moreš reči, da če je nekdo imel depresijo, da je imel enako močno kot ti. Vsak človek živi v drugačnem okolju, drugačne stvari doživlja, drugačen pogled zato posameznika nikakor ne moreš primerjati z drugimi. Nihče nima enako depresijo vsaka je edinstvena. Zato ne moreš primerjati če je imel tisti drugi depresijo in tvojo depresijo. Vsak človek je edinstven. Depresija nastane zaradi različnih vzrokov. Velik vpliv ima prehrana in okolje in še marsikaj drugega. Ja, res je. Ni mi pa jasno, čemu to meni razlagaš. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Vsak posameznik ima drugačno depresijo, lažjo...... hujšo. Ne moreš reči, da če je nekdo imel depresijo, da je imel enako močno kot ti. Vsak človek živi v drugačnem okolju, drugačne stvari doživlja, drugačen pogled zato posameznika nikakor ne morešprimerjati z drugimi. Nihče nima enako depresijo vsaka je edinstvena. Zato ne moreš primerjati če je imel tisti drugi depresijo in tvojodepresijo. Vsak človek je edinstven. Depresija nastane zaradi različnih vzrokov. Velik vpliv ima prehrana in okolje in še marsikaj drugega. Zato imamo tudi antidepresive, ki so različno močne. Imamo antidepresive 5mg 10 mg in 20mg ...... tako imamo različne antidepresive. Ki nam predpiše zdravnik , psihiater. Poleg depresije imamo lahko še anksioznost in še druge stvari...Tako, da nam zdravnik / psihiater predpiše tiste antidepresive katere misli , da so najboljše za nas. Zato imamo tudi druge pristope. Eni se s tabletami ne zrihtajo, pomaga jim drugačen pristop, eni pa se odločijo za antidepresive in je to zanje v tistem obdobju optimalno ... (moder tekst v citatu je originalen in ta del sem lajkala, ostalo je pa Aboyanasanna dodala kasneje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chypychyps 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Če napišem malce "duhovno"... Depresija je zame stanje STRAHU, ko nam višja zavest govori, da delamo narobe in ji RAZUM kontrira.RAZUM nam govori, da ne smemo verjeti v v višjo zavest... Preveč smo vpeti v ta materialni svet, da bi se pustili voditi tistemu "goraj".In še eno. OČE, SIN in SVETI DUH. Oče-višji razumSin-človekSveti duh- povezava med njima... Tolko na kratko... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.