Skoči na vsebino

MOLIM ZA POMOC!

Rusalka

Recommended Posts

Lijepi pozdrav iz Zagreba!

Molila bih za pomoc znalaca.

Ukoliko neka dobra dusa ima volje, molila bih da mi pomogne shvatiti aspekt Mjesec 180° Uran.

Moj Mjesec nalazi se u Biku u 10. kuci, a Uran u Skorpiji u 3/4 kuci.

Najljepsa hvala.

Pokusavam pronaci neotvorena vrata u svojoj natalnoj karti, skrivene potencijale........motive...da nastavim dalje.

postaje mi pretesko.

zato molim pomoc.

Podzravljam!

svako dobro zelim...

Deli na socialnih omrežjih

Ahoj, dobrodosla, Rusalka! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Pozdrav tudi v Zagreb...

Ker vidim, da razumes slovensko (ker si se vkljucila na forum), bom govorila slovensko, bom pa skusala uporabljati cimmanj slenga... ;))

In 'mojih for'. :>))

Glej - Luna opp. Uran je ze sam po sebi nervozen aspekt, ki deluje dobesedno (bukvalno) telesno - zivci, nespecnost, nemir, potenje, nervoza zelodca oz. tezave s prebavo... pomeni izredno obcutljivost na vse zunanje dejavnike, prakticno imas nenehno izprozene antene, radarje na najvisjo jakost...

Prinasa tole nenehne spremembe - ki pa jih trdna in zemeljska Bikovska Luna tezko prenasa...

(*na primer: kot otrok se veliko selis ali pa kaj pomembnega spreminjas, a prav zaradi tega tezis k varnosti... hoces si ustvariti 'temelje', ker te skrbi za prihodnost, varnost..).

Sama narava urana v skorpijonu je taka, da ga zanima vse novo in tudi podrobno, globoko - torej zelo na mind-u...

Luna v Biku pa deluje bolj zemeljsko in je v tem znamenju tudi eksaltirana, torej zelo potentna.

Ker je to dvoje v opoziciji (in je vkljucena Luna), gre za nenehno nihanje, spreminjanje razpolozenja... in nenehno tekmo v sebi med potrebo po novostih in potrebo in zeljo po varnosti (ki je morda nisi imela ali si tako v katerem zivljenjskem obdobju dozivljala).

Spremembe Bikovska Luna tezko sprejema, ker potrebuje nekaj casa, da vse predela in prebavi, opozicija oz. Uran pa jo -nepripravljeno in nevoljno- zene in sili v tocno to - spremembe in novosti...

Taksna Luna ne mara nepredvidljivosti in hitrega ukrepanja...

Vendar ta aspekt pa je zelo 'hiter' - in ga je zato toliko tezje sprejeti in prenasati...

Preprosto povedano - Luna v Biku je tista, ki bi rada imela mir, malo prckala okoli hise, zalivala cvetje, kuhala, se ukvarjala z lepimi in dobrimi stvarmi, Uranovsko 'motena' pa je vedno znova prisiljena v nekaksno vznemirjeno akcijo in delovanje - ki ga sama ni hotela.

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Upam, da si kaj razumela in da ti bo karkoli od tega prislo prav... Saj ne dvomim, da vecino od tegale ves ze sama, a res je morda zanimivo videti s popolnoma drugega zornega kota.

Vse lepo na Hrvasko! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala tudi tebi za takojsen reply. :)

*v naslovu dem dodala Luna/Uran, da se takoj vidi in ve, o cem tece beseda...

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...