zabica 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Od vsega, kar ti modrost nakloni za popolnoma srečno življenje, je največ vredno, da IMAMO PRIJATELJA! To sem prebrala v neki mali knjigici iz knjigarne!! Ste že kdaj prebrali verz: Kadar sorodni duši odkrijeta druga drugo….se rodi prijateljstvo in v hipu stojita druga ob drugi v brezmejni sreči!! S tem verzom je kratko in jedernato rečeno, koliko nam lahko pomeni prijatelj v življenju!! Vendar srečati takšnega prijatelja je pa zelo težko, no hočem reči, PRIDOBITI GA…. . Mogoče si preveč visoko postavljamo zahteve, potrebe, iščemo neko idealnost, ki je pa žal še ne poznamo. Včasih je že dovolj, če nekdo prisluhne in poskuša delček problemčka razumeti ter mu priskočiti na pomoč. Veliko vrednoto pa najdeš v nekom, ko spoznaš, da si lahko s prijateljem tak, kakršen si. Dobesedno vržeš masko in svoj oklep stran. Pa pomembno je tudi to, da če se prijatelju kdaj osmešiš, da ne bo pomislil, da si sedaj pa zavedno »oplel«.Koliko lepih stvari se lahko pripeti med prijateljema, pa niti ni pomembno, da bi pa sedaj morala skočiti v posteljo in se naužiti (če sta si nasprotnega spola), prav nasprotno, saj bi, po mojem, verjetno kar hitro ugotovila, da pa to le ni to, kar je bilo prej med njima. Včasih lahko človeka z majhno gesto tako lepo razveselimo, da niti ne vemo, kaj dejansko smo mu podarili…. Vedno sem menila, da je velika ugodnost, olajšanje in tolažba prijateljstva v tem, da človeku ni treba ničesar razlagati! zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Zabica,prijatelj je tisti, ki ti prinese rože, ko si bolan, ti skuha kosilo, pomije posodo in gre. To je tudi pisalo v eni knjigihttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Majic@ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Hojla Žabica! Res je prijateljstvo nekaj najlepšega. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Težko pa je najti tistega pravega prijatelja. Pravijo, da tisti, ki ima veliko "prijateljev", verjetno nima tistega pravega. Prijateljstvo prav tako kot ljubezen od človeka zahteva veliko, ker je v prijateljstvu potrebno veliko dajati in ne samo jemati. Jaz sem zelo zahtevna na tem področju, saj sem človek, ki se povsem preda, tako kot v ljubezni, tudi v prijateljstvu. Moji prijatelji lahko računajo name 100% in zato pričakujem, da lahko tudi jaz računam nanje. Zato sem bila velikokrat tudi razočarana [V], saj sem dajala in dajala, ko pa sem potrebovala, ni bilo nikogar. Vendar pa vedno znam tudi odpustiti. Moj najboljši prijatelj pa ostaja moj dragihttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif. Ker me pozna, takšno kot sem in me takšno tudi sprejema, ker ve kdaj potrebujem objem. LP Mhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gif Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabica 19. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2003 Mašinca lep pozdrav!! Najhuje pa je, da za prijatelja ne moreš ničesar pričarati!!! Zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Nekje sem prebrala tole (avtorja žal pozabila): PRIJATELJA DOBIŠ, KO SI SREČEN,SPOZNAŠ PA GA, KO SI NESREČEN. In to drži. Jaz se lahko pohvalim, da imam par resnično pravih prijateljev, ki so mi in mi vedno stojijo ob strani, tudi v najhujših situacijah. Velikokrat me tudi presenetijo, ko mi naredijo kako uslugo, četudi ne prosim za njo oz. niti ne omenim, da jo potrebujem. Preprosto vedo, kaj potrebujem...Ko je že majica omenila tisto o bolezni, sem se spomnila, kako je bilo pri meni, ko sem bila pred kratkim bolna. Prijateljica je prišla k meni na obisk, in ko je videla, v kakem stanju sem, mi je "samodejno" skuhala mleko z žajbljem in pomila posodo. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_kisses.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Je pa tudi res, da prijatelje imaš, če znaš tudi sam biti prijatelj. Jaz zase vem (in tudi moji prijatelji vejo), da lahko računajo name. Z veseljem jim naredim kako uslugo (če zanjo prosijo ali ne) ali pa jih samo poslušam, kadar to rabijo. In najlepše pri tem je, da nihče od nikogar ne pričakuje, da bo kdo komu vrnil uslugo. Srečen si že zato, ker lahko pomagaš, ne pa zato, ker ti bo drugi to vrnil. Živlenja brez prijateljev pa si res ne predstavljam! Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ko pride prijatelj, odprimo najboljšo steklenico vina in ne obremenjujmo ga s svojimi problemi, če hočemo, da ostane naš prijatelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Hm, zanimivo. Prav zadnje čase veliko razmišljam o prijateljih. Včasih ne vem ali so pravi prijatelji ali samo dobri znanci. Vsekakor imam oboje. Imam prijatelje, ki me potolažijo, svetujejo in imam prijatelje, ki jih tolažim ob kakšnem zoprnem dogodku. Prav zdaj sem se spomnila, da se mi velikokrat zgodi, da me kličejo ljudje ravno takrat, ko sem najbolj na tleh. In se mi dogaja, da prosim za pomoč, pa mi "prijateljica" razlaga, češ, jaz pa ne tako, jaz se imam pa fino... :o|o: V tem letu sem spoznala vrednost pravih prijateljstev. Takrat, ko sem se znašla na robu... Ni jih veliko, so pa. Hura za prave prijatelje! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Samo pravi priijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ... in če je oni drugi pravi prijatelj, je ni resnice, ki bi prijateljstvo razdrla. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Točno tako Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Prijatelji nam samo kažejo ogledalo. Nekaj kar je v nas, se zrcali v njih. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 točno tako,le kaj bi brez prijateljev? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ko nas zapusti zadnji prijatelj, je čas, da razmislimo o sebi. :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ko nas zapusti zadnji prijatelj, je čas, da razmislimo o sebi. :o|o:potem si dosegel samadhi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Potem jaz še nisem, ker mi je tale zadnja beseda tujka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 točno tako,le kaj bi brez prijateljev?Bili bi brez ogledala,...če nisi lepotec, ti to še kako prav pride, a nje, a nje.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Potem jaz še nisem, ker mi je tale zadnja beseda tujka. Sorry, razsvetljenje- eno z bogom-višek razvojne stopnje..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pravi prijatelj je tisti, ki pride, ko nas ves svet pusti na cedilu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ne samo marelo drži, za minuto al pa tri,potem nas pa življenje nazaj v levje žrelo spusti..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ni toliko pomoč prijateljev tista, ki nam pomaga, kot prepričanje, da nam bodo pomagali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 sVeT te ne more pustit na cedilu.prijatli niso samopostrežno blago, še manj so samoumevni.Hej, tovariši pod orožje vsi.... za prijatelje s e je treba borit....žrtvovat..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pravi prijatelj pomaga prej, kot vprašamo za pomoč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Bog nam je dal sorodnike; hvala Bogu, da si lahko prijatelje izbiramo sami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Med prijatelji je vedno kdo, ki je naš prijatelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.