contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Najhujša samota je, če izgubiš iskrenega prijatelja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pred njim si upaš biti TI. Besede stečejo, misli imajo prosto pot, energije se pretakajo. Ni bednih mask, ni sprenevedanj, samo resnica ki reže kot jutranji zrak, kot ostra trava ...in ki pade kot pesem angela, ko veš , da si rešen... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Full lepo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pred njim si upaš biti TI. Besede stečejo, misli imajo prosto pot, energije se pretakajo. Ni bednih mask, ni sprenevedanj, samo resnica ki reže kot jutranji zrak, kot ostra trava ...in ki pade kot pesem angela, ko veš , da si rešen...Svojih blodenj, ko ti sam izpove podobne blodnje....rečeš ekola nisem sam...vsem se ista paštašuta dogaja.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Naj prijateljstvo zori s časom kot vino. In da bi zmerom imeli staro vino, stare prijatelje in mlade skrbi. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 mi ljudje smo kot morje..strast valove budi...na na na naaa na naaaa na, na na na naaa na naaaa ...mi ljudje smo kot morje... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Naj prijateljstvo zori s časom kot vino. In da bi zmerom imeli staro vino, stare prijatelje in mlade skrbi. Staro vino, mlada kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Kdor zapusti svoje prijatelje, je lepo, da se jim opraviči. Kdor jih izda, jih ne more več zapustiti.Z njimi je vedno, preden zaspi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 .Kdor zapusti svoje prijatelje, je lepo, da se jim opraviči. .Z njimi je vedno, preden zaspi. zlo lepo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Prijateljstvo je iskrenost in žrtvovanje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kdor zapusti svoje prijatelje, je lepo, da se jim opraviči. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kdor zapusti svoje prijatelje, je lepo, da se jim opraviči. Jps. Meni bi bilo strašno všeč, če bi mi ljudje s katerimi sem več skupaj odkrito rekli ?veš, meni pa danes (te teden, ... nasploh ... nikoli več) ni do druženja s tabo. To se mi zdi veliko bolj fer, kot pa umikanje brez razlage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Prijatelj, ki sam pride, je dvakrat dobrodošel. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Kako ste mi blizu prijatelji, vi, kot bi vsak dan skupaj bili. Pa vas sploh še nisem videla, pa vas vseeno čutim ob sebi. Čutim vas, ker delimo izkušnje, čutim vas, ker ste del mene, čutim vas, ker imamo iste žele, iste poglede in isto pot. Skupaj gremo, pa se ne vidimo, si pomagamo in se podpiramo. Ko gre nekomu lažje ponudi roko tistemu, ki se je spotaknil in padel. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 kk lepo si napisala ampak prijatelje je res tk fajn met.. sploh tisti, ki ti je res od vseh najbolši, ko sta lahko tiho pa si vseeno vse poveta, ki je vedno, vedno pripravljen poslušat neumne zgodbice o ljubezni in ti da občutek velike vrednosti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Edini način, če hočeš dobiti prijatelja, je biti prijatelj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Bog nam je dal sorodnike; hvala Bogu, da si lahko prijatelje izbiramo sami! Ja res je; zato si je dobro med prijatelji izbrati PRAVE prijatelje...(to pa lahko storiš, po izkušnjah, ki jih preživiš z nekom in vidiš ali je on TA-PRAVI ) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Prijateljsko se krepi z obiski, še posebej z redkimi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 borism peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Za prijateljstvo morata biti vsaj dva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_princeska_ 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 js sem te dni spet spoznala kako fajno prijateljico imam.. nekaj dni sem jo namreč kar naprej klicala po telefonu zarad enih in istih stvari, pa je bila še vedno z vsem srcem pripravljena poslušat.. tole podarjam vsem ki imate najbolše prijatelje na svetu: prijateljstva ne zmanjšajo razdalje, čas, ujetništvo, vojna, trpljenje ali tišina. šele takrat požene najglobje. prav iz tega vzcvete! prijateljstvo ima različne namene. kamorkoli se obrneš vedno te spremlja, nobena ovira ga ne more preprečiti. zanj ni nikoli nepravega trenutka, nikoli ni napoti. prijateljstvo nenehno potrebujemo tako kot ogenj in vodo. Jerneja rada te imam!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Prijateljstvo pomnoži veselje in razdeli žalost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 how nice Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.