Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sreča daje prijatelje, nesreča jih preizkuša. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ... ...jp, u praksi večkrat potrjeno... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ja pa res... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sreča daje prijatelje, nesreča jih preizkuša. Ne strinjam se . Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Potem ti pa ne morem pomagati, preberi večkrat pa boš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 vzljubim prijateljstvo, ko so postavljena prava vprašanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Res dobrega prijateljstva se ne razume,samo čuti se ga.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 http://www.lunin.net/forum/style_images/slike_oranje/forum3.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Moja prijateljica mi je bljižje kot moj brat, mi je kot sestra...ime ji je Polona, po njej ima hčerka ime ---Apolonija....vidiva se redko, a vedno ko se slišive, vidive je kot da je minil le trenutek...rada jo imam, brez nje nisem cela. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Dobri prijatelji, kadar dežuje,so dobri tudi, kadar sonce sije,ne pa tudi narobe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ajd, da ne bomo samo lepih misli stresali. Kako doživljate trenutke, ko se prijateljstva končujejo.Sama sploh ne znam povedti, kaj točno čutim - na nek način imam te prijatelje še rada, čutim pa, da med nami ni tiste prave energije. Ko smo skupaj, nam ni več tako fino kot včasih, ...Po moje se morajo ne stvari v življenjub enkrat pač končat - saj ne, da se ne bi več pogledali, ampak čar preteklih let je minil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ti tudi žalostna :xx!: , beri negativno nastrojena :xx!: , res vas danes ne razumem najbolj :o|o: .....beri ženske , želim vam prijetnejšo Merkurjevo sredo, pa bili prijatelji ali ne, to želim prav vsem, lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 V bistvu ne vem, če sem žalostna. ali pač sem?Mogoče res malo negativno nastrojena - v prijateljski družbi smo bili navajeni odštekanih praznovanj za rojstne dneve - vsakemu smo pripravili kako dobro oslarijo. Čutim, da je tudi ta stvar v propadu - mislim, da ena redkih, kjer smo se še zabavali.Ja, mogoče sem res malo žalostna zaradi tega. Ker bi jaz še vztrajala, nadaljevala, pri ostalih pa ne čutim več pravega navdušenja.Fuj! :xx!: Res nism najboljše volje. No, sem se pa vsaj izkašljala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 treba nekak prisluhnit, odobravat take prjatle.. nekje je vedno izvor nekih bližnjih in podobnih frekvenc ( sm se nauču to, že pred časom,..) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Prijateljstvo sovraži ceremonije. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 .prijateljstvo se zlahka obdrži ob˝aktivnih in humanih dejanjih druženja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Učenjaki se spoprijateljijo zaradi častiljubnosti,pijanci zaradi žeje, trgovci pa zaradi koristi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 pijanci zaradi žeje, trgovci pa zaradi koristi zlo redko se opaz prjatlstvo, ki vzhaja iz nedolžne predaje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pravo prijateljstvo je eno najtežje dosegljivih čustev;morda celo teže dosegljivo kot ljubezen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Bodite najboljši prijatelji tudi - samemu sebi!(in hkrati upoštevajte vse tiste misli o prijateljstvu, ki ste jih že tule zapisali) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Bodite najboljši prijatelji tudi - samemu seb Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Prijatelj je tisti, ki vedno občuti, kdaj nam je potreben. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.