Skoči na vsebino

PRIJATELJSTVO

zabica

Recommended Posts

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moja prijateljica mi je bljižje kot moj brat, mi je kot sestra...ime ji je Polona, po njej ima hčerka ime ---Apolonija....vidiva se redko, a vedno ko se slišive, vidive je kot da je minil le trenutek...rada jo imam, brez nje nisem cela. xsrcx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Ajd, da ne bomo samo lepih misli stresali. Kako doživljate trenutke, ko se prijateljstva končujejo.

Sama sploh ne znam povedti, kaj točno čutim - na nek način imam te prijatelje še rada, čutim pa, da med nami ni tiste prave energije. Ko smo skupaj, nam ni več tako fino kot včasih, ...

Po moje se morajo ne stvari v življenjub enkrat pač končat - saj ne, da se ne bi več pogledali, ampak čar preteklih let je minil.

V bistvu ne vem, če sem žalostna. ali pač sem?

Mogoče res malo negativno nastrojena - v prijateljski družbi smo bili navajeni odštekanih praznovanj za rojstne dneve - vsakemu smo pripravili kako dobro oslarijo. Čutim, da je tudi ta stvar v propadu - mislim, da ena redkih, kjer smo se še zabavali.

Ja, mogoče sem res malo žalostna zaradi tega. Ker bi jaz še vztrajala, nadaljevala, pri ostalih pa ne čutim več pravega navdušenja.

Fuj! :xx!: Res nism najboljše volje. No, sem se pa vsaj izkašljala!

treba nekak prisluhnit, odobravat take prjatle.. nekje je vedno izvor nekih bližnjih in podobnih frekvenc x:o)x ( sm se nauču to, že pred časom,..)
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Bodite najboljši prijatelji tudi - samemu sebi!

(in hkrati upoštevajte vse tiste misli o prijateljstvu, ki ste jih že tule zapisali)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...