Skoči na vsebino

Naključja...

majica

Recommended Posts

• Komentarji 135
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ste kdaj pomislili, da vas kdo kam pošilja (PM), dobili ste pa prijetno osebno sporočilo  x:Dx  :vragec: ?

ne, a teb pa?

Ja tukaj sredi službe vidim v spodnjem ekrančku PM, se v kadrovski zmenim za 2 uri dopusta, da se odpravim na postajo milice, kliknem na detajle in glej ga zlomka, prijazno sporočilo forumovca... x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Bomo šli kar lepo po freudu, al pa še bolje po platonu... naklučji ni... period. torej obstajajo samo bolj ali manj neverjetni dogodki... hm ja itak se to dogaja vsakodnevno, mislim halo kakšna je verjetnost da od vseh možnih točk na maturi dobim ravno 18, kolikor je numerološka vrednost mojega imena... mislim heh ok kul naklučje, ampak še hujše naklučje je potem ko pogledaš stvari bolj podrobno in to, naklučij je neskončno, veliko preveč da bi bilo to naklučje, samo vprašanje je ali se ti zdi stvar dovlj nenavadna ali ne...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Naključij ni, a ne ? Sem v petek iskala kakšne hlače, ki bi imele tok dolge hlačnice, kot so moji parklčki. Našla v enem butiku in sem si jih kupila. No pa sem vidla tam tudi eno mal odpičeno torbico, tko kot jest x:Dx ha in sem modro šla iz trgovine samo s hlačami.

Grem s hlačami k dragemu v službi in najedam, da mi je ena torbica full všeč, pa da bi si jo šla kupit. Pa ni bil glih preveč navdušen, ni pa tudi rekel, da ne. No običajno sploh po stvareh ne začutim kake močne želje, tokrat mi pa ni dala mira. Grem jaz po torbico in najdem na blagajni njegovo zdravstveno izkaznico, ki sem jo usjala ob prejšnjem nakupu :eek: :eek: :eek: . To bi bla cela kriza, ker on to zadevo non stop rabi.

Skratka, tale torbica je magična, že odslužila svojo ceno - x:)x :palec: .

• 2 weeks later...

Včeraj prebirala Piko NOgavičko - 1 poglavje kot vedno. Pa se nekako magično pojavi na TV. Hitro šibam pogledat, pa gledam in kaj vidim - zgodba, ki sem jo pol ure prej prebrala - ko se je pojavil en gospod in hotel kupiti Vilo Čira čara - ista zgodba, malo prirejena.

Poslušam včeraj nogometne rezultate, da je Monako z nekom igral 1:0, jaz pametno, daje dal Prša gol in res x;)x :palec: .

• 1 month later...

naključje..

ravno tle mam odprto..

pa kličem enga sodelavca in ima zasedeno, pa si misli jooooj že spet čveka... pol pa se mi izpiše njegova številka na tel. da kliče on mene... istočasno sva mogla bit na telefonu... x:Dx

a ni fora?

Pa še po tej temi sem brskarila...

Mushi

Guest sstane

Če uživata enako hrano in jima ti kuhaš, potem je to seveda tvoj vpliv.

Če pa misliš, da zato, ker kar naprej oba glavo za tabo in vrat sučeta, je pa tudi možno x:Dx x;)x

• 1 month later...

Naključja normalno ni. To piše tudi na Nenavadno v linku prostozidarji.

Preprosto se da celo iz zemljevida ugotoviti, da je vse oziroma veliko tega vnaprej določeno.

Najnovejša ugotovitev nenaključja. Nočem in verjetno ne smem imenovati za katero osebo gre, saj je bila na forumu že omenjena, zato naj kljub vsemu to ostane nekako prikrito.

Skratka ena oseba X se je od rojstva živela v neki hiši v Kranju. Potem se mora najprej celo mesto izračunat, da prideš s koordinatami do njihove hiše. Potem koordinate nekako povežeš in vidiš, da ta X oseba nebi mogla biti uspešna na drugi lokaciji. Treninge nekega športa je oseba X opravljala ravno zaradai koordinat, ki so vezana na stalno prebivališče. V osnovno šolo je oseba X hodila vezano na koordinate iz stalnega bivališča. Najboljši sošolec je bil moj sosed. Bila sta sicer najboljša dokler se ta moj sosed njego sošolec ni preselil. Potem so se koordinate porazgubile in danes po 20 letih sem mu predstavil kompletne koordinate njihove hiše ter zakaj je postal daleč najbolj uspešen. Predvsem zato, ker ni naključja. Določeno je vnaprej pa amen. No še to. sem mu rekel, da se je slabo počutil, ko je še na kranjsko Gimnazijo hodil. Pritrdil je. Seveda, ker ta Gimnazija nima ključa skozi koordinate do njihove hiše.

A vendarle. VErjamem, da bo njihova družina ali on delal nekaj s Telekomom. Bil bi to dober biznis, ker koordinate do tam so odlične.

Res ni naključja.

Andres

Meni 'naključja' pomagajo do odgovorov... kakor bi mi jih 'nekdo' polagal predme... spomnim se, da sem šla enkrat v arboretum na sprehod z zelo jasnim vprašanjem v sebi (v tistem 'pasjem letu' mojem)... hodim in hodim in mimogrede pogledam 'moje hraste', kakor sem imenovala skupinico treh dreves sredi lepe jase... pa me nekaj potegne tja, sezujem čevlje in grem bosa do teh dreves... stojim med drevesi in opazim na enem od njih tablico z imenom drevesa... 'beli gaber'... swahsta, sploh niso hrasti, sem pomislila in šla naprej... nobenega odgovora nisem začutila v sebi in se malo poklapana odpravim k avtu... takrat pa tam parkira moja sestra in mi da kaseto... je rekla, da se ji je kar zdelo, da me bo našla v arboretumu... in še: 'posnela sem ti tole... poslušaj... meni je srce odprlo na stežaj'... se vsedem v avto in pogledam, kaj piše na kaseti 'za Matejo - od GABRIELA'....poslušam en sam komad, ki je bil večkrat posnet in solze mi kar same lijejo in mi kapne: 'beli gabri... angel Gabriel!'... pridem domov in nekaj prebiram na netu... odprem eno stran... 'sporočilo angela Gabriela' :eek: ... v katerm je bil stavek natanko tak, da je bil dobesedno odgovor na moje vprašanje, ki sem ga nesla v arboretum.... x:)x xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...