Skoči na vsebino

Naključja...

majica

Recommended Posts

• Komentarji 135
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

še eno takšno 'naključje'... ki se je 'zgodilo' kakšnih 14 dni nazaj... s sestro sediva nekje v naravi (na enem hlodu ob robu jase) in 'sanjava svoje sanje' (kar zelo radi počneva skupaj)... skratka, tema je bila (že) spet najina čokoladnica... na koncu zaključiva, da je čas, da konkretno udejaniva tisto, kar v tej smeri ta trenutek lahko... kar je sicer bore malo, pa vendar... začneva sanjat o opremi, o simbolu, ki naj bi predstavljal najine sanje... in nama na misel ne pride nič drugega, kot 'nekaj, kar je povezano z zemljo'... pridem domov in vidim, da Daša vneto ustvarja podobo spletne strani... in sicer, spiralo... reče: 'to spiralo rišem že celo življenje, naj bo tu'... malo zatem me pokliče sestra: 'poslušaj! pridem domov in na terasi najdem tisto, kar sem iskala! na steni imam to! in sama sem to naredila!' (krasen mozaik, velikosti meterxmater, na katerem je želva, ki ima na oklepu spiralo)... mene je kar vrglo s stola, kajti medtem sem jaz 'našla' ime za čokoladnico (Gaia) in simbol - SPIRALO (želva pa je tako simbol za zemljo)!!! Čez dva dni gre sestra na enodnevni izlet v Benetke in mi prinese darilce - malo želvico iz morenskega stekla, na njenem oklepu pa spirala!!! In to še ni vse (če kupite zdaj... x:Dx x:o)x )! Odprem poštni predal in me čaka mail od moje najljubše strani (Tobias), kjer vabijo vse, da prispevajo svoje recepte za knjigo 'Božanska čokolada' ... aja... tudi to še ni vse x:Dx ... točno isti dan odkrijem na Incredimail novo ozadje: cela stran s spiralcami, na koncu pa hišica, nad njo pa mavrica.... naslov tega ozadja pa je 'over the rainbow' - tako, kot moji spletni strani... xcivx x:)x
Deli na socialnih omrežjih

Tudi partnerja sem nekako spoznala "po nakljucju".

Hm, tudi jaz x:Xx xsrcx :palec: , na zame čisto mim placu, kjer sem bila samo kakšen mesec, ko pod milim nebom ne bi imela tam kaj najti x:Ix , pa sem se tam zadrževala, ker sem se hotela odlepiti od ene trikotniške zadeve xnckrivx , za katero sem vedela, da zame niti slučajno ni dobra. Evo, me je zaneslo tja, izstopila iz trikotnika in stopila na daljico :2src: xsrcx x:Xx .

Drugače me pa danes po MSNju prosi dragi, če pokličem njegovo mačeho in jo povprašam za eno zadevo (on iz službe ne more klicat), in evo v 20ih minutah ona na telefonu, s to zadevo x8Dx :palec: .

Matejka, ti pa kar, svojim sanjam naproti, vse ti potrjuje, da je to to x8Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica

Ta MSN je kar prikladen...pa tudi občasno neprikladen... moj doma takoj ugotovi, ko sem v bistroju in ne na delovnem mestu :D :D :D

Usodno naključje...ja...znano meni tudi... x:Dx x;)x

Jaz pa ne verjamem v naključja...dogodkom rečemo tako, ker jih vidimo od blizu, iz svoje subjektivne perspektive...če bi gledali od zgoraj al pa od daleč npr. bi videli da je vse povezano. Vesolje je ENO, in vsaka stvar ima posledico na drugo...kot v filmu recimo, ko vidiš njo in njega, kaj počneta, kje se gibljeta, zakaj in potem PUF se po "naključju" najdeta. Mi, gledalci, torej opazovalci z distance, pa vemo da je splet dogoodkov botroval srečanju...to tudi dobro opiše Vinko Moderndorefr v knjigi Krog male smrti v eni noveli, al pa Načelo LOLA avtpr Rene Egli - on pravi da je vse fizika - vzrok in polsledica...zelo zanimiva knjiga.

Meni se je tud zgodilo nekaj podobnega - službeno sem šla na en seminar, ker sta dve osebi, ki bi drugače šli, šli nekam drugam, ena je mogla ostat v "bajti" - evo sem šla jaz. Ker so bile povezave tako slabe, sem po zaključku uradnega dela, ostala tam še dan in pol - hm naključje? - v tem zadnejm dnevu ko se nisem imela več kam dat ga spoznam...zgodba se sicer odvija sedaj zeeeelo počai, ampak...mislim da naključja ne obstajajo...

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

To je pa itak res - prava je tista pot, za katero čutiš da je prava :palec: , tud če ti razum (in okolica) govori da to ni prav...premalo se zavedamo, da nismo zgolj misleča, razumna bitja...ampak da uporabljamo le mali procent naših možganov, kaj se pa dogaja v drugih sferah, ni znano nikomur...še... x;)x

ja mogoče da hočeš inscenirat naključje...kao greš v eno trgovino dalje, ker majo tam nekaj boljšega (čeprav majo v ta bližju tud), ker je tam možnost da "po naključju" srečaš Njega al pa Njo...

Jaz sem imela bolj v mislih, da 1Bu misli na to, da naključja okriviš za kake plane za naprej... Najboljš da počakava
ja neki tazga bo ja. ker današnje človekovo zavedanje se prec lahko prelevi v že narejen, umeten dogodek, za kar ni več spontano! je le ,ponarejeno v naključju.

Sj vš, potem po logiki predvidevaš dogodek

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hecno. Z mamo nimam nikakršnih stikov, razen za rojstni dan in novo leto ji pošljem voščilnico, ona pa meni SMS. Nekak sta se nama življenji tako odvijali, da kakšnega posebnega odnosa nisva razvili, nekaj glumit, ker sva v določenih funkcijah se mi pa ne da, se mi zdi nesmiselno. No ji pošljem običajno voščilnico za rojstni dan včeraj, pa še tule med čestitke, čeprav ne bo brala, ampak ji želim vse najboljše x;)x , ponoči pa dobim SMS : Živ! za okroglo obletnico bi ti rada poslala "pošteno" voščilnico, pa nimam tvojega naslova ( x:Dx x:Dx x:Dx - je v 2 letih še ni zanimal x;)x ). Hkrati pa vama pošiljam pozdrav z morja tudi od maše 8sestrina hči). mami

Resnično je naključje (ki seveda ni naključje) , ker tudi običajne voščilnice ni dobila, saj je ni doma, pa njena zadnja SMSja sem dobila lani 05.08. in 31.12.. Res prav zanimivo, naslov pa tudi lahko do 05.08.počaka x;)x.

Mogoče sem tale SMS izsilila z lepimi željami zanjo x:Ix :inocent: x;)x .

No kakorkoli mami, hvala da sem se ti po nesreči zgodila x:Dx , si mi kljub vsemu dala krasno xpresentx eno res res zelo pestro življenje. Jaz pa ljubim akcijo x:Dx .

Pismu no, zadnje čase se pa na zastonj impulze pogovarjam. Sem mislila na eno prijateljico, da se že lep čas nisva slišali in na posvojeno taščo x:Dx , da jo bo treba poklicat.

Včeraj poklicala prijateljica, danes pa posvojena tašča. Pa naj še kdo reče, da misli nimajo moči x:Dx :palec: .

• 1 month later...

Brez osnove, bluzim.....vakuum med ušesi.

Mah me je pretreso g.Mohorič s svojimi podatki xnckrivx :switz: :O: :O: Kaj pa če je vse res?Al pa sam neki? x^x Kaj pol drži? Kdo pol tle nor?

lalali

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Brez osnove, bluzim.....vakuum med ušesi.

Mah me je pretreso g.Mohorič s svojimi podatki  xnckrivx  :switz:  :O:  :O: Kaj pa če je vse res?Al pa sam neki?  x^x Kaj pol drži? Kdo pol tle nor?

lalali

Dobro se poznava in lahko ti rečem, da se on pri tem, kar počne in piše, predvsem dobro zabava. Sva nardila skupi clo tri TV in eno radijsko oddajo. lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...