lia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 upam da res...ker či ma prav...smo v velkem zosi... Zakaj ne daš kake svoje fotke gor? Na knjižnih platnicah zmerom stran nekam zjaš, da se te ne morm nagledat! Ja kaka lepa tvoja fotka, bi na knjigah prav pršla, ravno prav oblečen, pa ravno prav osvetljen, v pravem barvnem okolju.....marketing...bi se tud knjigce bole prodajale Ah butast svet, ne..te že kar vidim, kak boš nazaj vseku! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ah butast svet, ne..te že kar vidim, kak boš nazaj vseku!Zakaj le.Fotk prav veliko nimam, ker se nerad fotografiram (sj veš, kwa praujo indijanci - da ti fotka ukrade del duše), poleg tega pa sem računalniški bebec in niti fotk, ki jih imam, ne bi znal ustrezno zmanjšati in jih dat gor. Nočko Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Vem ja ....sam sem mal mislila...da si ti že en kos šamana...pa da znaš bika za roge prjet Mej se good, pa Pavleta pozdrav! P.s. da te nau spet s postelje vrgu, ...lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ah ja, kar se pa računalniških bebcev tiče pa sva že dva....K tele fotke gledam, me včasih prime, da b še sama kako gor fliknila...kake utrinke iz flore pa favne... lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Če naključij ni, zakaj pa nas potem včasih kar srh spreleti, ko se kaj takega (naključnega), že skoraj neverjetnega zgodi? Ker nam je "naključje" dober izgovor za neverjetno ali nerazložljivo?? Kar težko verjamem... .... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Če naključij ni, zakaj pa nas potem včasih kar srh spreleti, ko se kaj takega (naključnega), že skoraj neverjetnega zgodi? Ker nam je "naključje" dober izgovor za neverjetno ali nerazložljivo?? Kar težko verjamem... ....Takole jaz razumem, ni nujno , da je tudi za vsakega točno, vem pa, da je blizu resnice. Tri osnovne pojme je treba znati ločiti, zavest, podzavest in univerzalni um. Zavestno sprejemo tisto, kar nam ego dovoli spustiti v ta del možgan, v podzavesti se primerjajo vzorci z ostalimi razpoložljivimi, tudi z univerzumom, ker smo v v bistvu del univerzuma, dokler ne pretvorimo kvantno v materialno. Da ego spusti tudi informacijo v zavestni del je potreben kemični, oziroma električni proces. Kakšen kemični proces smo sprožili, da smo do neke informacije prišli (ozavestili) je predvsem odvisno od nas in okolja, kjer se nahajamo in tudi trenutne situacije, podatki so nam pa prav vsezkozi na voljo. Naše energetsko stanje in nivo razčiščenosti svojega jaza vspostavljajo take kemične pogoje, na osnovi tega pa električne, ki uravnavajo pretok informacij preko lovk nevronov (tko bolj laično , da nebi vse okol nevroskih mrež, miselnih vzorcev in podobno, bi nas marsa ven poslala, k bi ji ves placa porabli), zato tudi lahko telepatsko komuniciramo. Sam sem se dolgo ubadal s tem vprašanjem in nekako razumel, samo razumeti moraš preje kvantno nečasovno obliko neskončne baze podatkov v univerzumu in pretvorbo le te energije v materialno časovno obliko. Brez tega ne gre. Ker je tudi naše energetsko stanje samo časovna pretvorba, smo mi v bistvu samo del teh energij, torej smo del univerzuma. Ker je univerzali vesoljni program za naše razumevanje popoln, z svojimi podprogrami pa tudi mi prispevamo k namenu evolucije (bogatenje univerzalne intiligence z kapljicami naših izkušenj), je tudi v našem programu neka rdeča nit, ki naj bi jo dosegli za časa naše biti na tem svetu, nekaj moramo dodati, to je karmična naloga. Prav program je tisti, ki nas tudi usmerja po tej poti z vsemi "felerji", kot bi nosorog rekel. Tako kot te v računalniku nek program opozori na napako ali pa, da nekaj ne smeš narediti, podobno te tudi ta "feler", lahko mu rečemo tudi "naključje", tudi opozorilo ali pa znak, ki nas popelje v to pot, informacije pa tako ali tako obstajajo do nekega nivoja. Če so povezave med posamezniki tudi čustvene ali drugačne bližje oblike, se to dogaja bolj pogosto, saj so vzorci podobni in se neprestano primerjajo, to je tudi tisto, ko na nekoga pomisliš, pa te prav v tistem trenutku pokliče po telefonu in podobno. Pri močnejših bolj razčiščenih navezah in pri določenem nivoju razčiščenega svojega jaza, enostavno čutiš prav vsako povezavo, ki je pomembna za tvojo karmično nalogo. Naključij ni, vse je del karmične naloge, ki jo pač moramo peljati čim bližje cilju, čim bolj dodelati, koliko pa mi sami lahko tudi pri tem za svojo dušo naredimo in pokoristimo, je pa tako samo od nas odvisno tudi to, po kakšni poti bomo hodili, prav vedno po vsaki resnici tudi pride neka nagrada, seveda če jo vidimo in tudi znamo izkoristiti ,seveda ponovno v cilju neke druge resnice. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Čist po naključju sem zdajle an LNF Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 jz tud kakšno naključje!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hehe kako že Freud je prvi reku da ni naklučij no mrbit je reku še kdo prej ampak zmer je kaka pujsa gor na forumu to ni nobeno naklučje več.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 non stop Pujsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Naključja ne obstajajo. Obstaja samo usoda,ki nam kroji življenje, Kdor pa si kroji življenje sam, ima usodo na vajetih in lahko upravlja z njo kakor želi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ..kdor verjame v naključja ne verjame v Vesolje, v Boga.Naključij ni. Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hmmm..jest pa mislm, da naključja so..in, ja, ne verjamem v boga in v usodo..100 ludi,100 čudi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...100 ludi,100 čudi 100 zensk, 200 josk (sori, asociacija ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 haha ha, kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hmmm..jest pa mislm, da naključja so..in, ja, ne verjamem v boga in v usodo..100 ludi,100 čudi tudi jaz nisem pred desetimi leti...tko pač je....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ja, eni tako, drugi drugače, jadramo skozi življenje..sej je prav tako, da smo si različni.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tomazslo, strinjam se glede marsičesa, kar si napisal, naprimer:"Ker je tudi naše energetsko stanje samo časovna pretvorba, smo mi v bistvu samo del teh energij, torej smo del univerzuma." Vsekakor smo del univerzuma in zato je jasno, da obstajajo povezave med nami in stvarmi okoli nas. Prav tako, kot si omenil, če sta si dva blizu (po čustvih), da se velikokrat lahko "začutita", četudi nista skupaj, na istem kraju. Prepričan sem, da je vsakdo že kdaj to doživel in ne enkrat ! Vsekakor zelo zanimivo razmišljaš, si me pa malo presenetil s tako strokovno razlago, he,he,...Očitno ti ta tematika nasplošno zelo leži!Sicer pa mislim, da imamo vsi po malem prav in narobe. Vsi govorimo o istih stvareh, le da jih imenujemo drugače. Nekemu dogodku lahko rečemo naključje, splet okoliščin in povezav univerzuma ali volja Boga, pa gre vseeno še vedno za isti dogodek! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...100 ludi,100 čudi 100 zensk, 200 josk (sori, asociacija ) 100 moških.....200 glav-c (jebiga, asociacija ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ko ugotoviš, da se vse dogaja samo od sebe in to na najboljši možni način, lahko mirno resnično uživaš in živiš le za ta trenutek, ki je vsa večnost. Saj ni treba nč komentirat. Kot je reku natrixred vse je eno in isto. Vsak je zase programirana duša in svojo edinstveno pot, cilj imamo vsi isti. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pozdravljena clean Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, kocepti znajo bit velikokrat problem pri komunikaciji, Natrix, na tole sem že kar parkrat naletela In ravno tako tule pridemo (na žalost) samo na nivo konceptov, ker je vse drugo subjektivno (torej doživljeno s strani posameznika) in nedokazljivo prek uveljavljenih znanstvenih postopkov raziskovanja... Vidiš, Freud je imel koncepte "id-ego-superego", Jung "kolektivno nezavedno-individualno nezavedno-ego", in tako lahko gremo prek vsake konceptualizacije posebej... Pravzaprav pa je resnično tisto, kar je v nas. In noben koncept ne bo tega obrnil na glavo ali spremenil. Koncepti so nespremenljivi, togi, nedodelani, medtem ko je naša psiha živa, spreminjajoča, dinamična, vedno popolna v vsakem trenutku. (Al' filozofiram zdej ...... ) No, kar sem hotla napisat, je to, da se pravzaprav glede dojemanja sveta zanašam na svoje notranje občutke In moje življenje je splet veliko takšnih kao "naključij"... ne bom naštevala, ugotavljam samo, da se zadnje leto ta naključja vrstijo že kar pogosto, še posebej, kar se ljudi tiče Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No, kar sem hotla napisat, je to, da se pravzaprav glede dojemanja sveta zanašam na svoje notranje občutke In moje življenje je splet veliko takšnih kao "naključij"... ne bom naštevala, ugotavljam samo, da se zadnje leto ta naključja vrstijo že kar pogosto, še posebej, kar se ljudi tiče. Sončna[/color]Tudi jaz nebom filozofiral! Mislim, da imaš prav, Sončna.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tole sicer nevem, če paše v to tematiko, no pa vseeno,..... Postal sem lačen in se odločil, da si v pečici spečem piščanca nadevanega z grahom in zraven pečen krompir. Pa mešano solato (paradižnik, paprika, čebula, ovčji sir) in za sladico sladoled tiramisu!Nerad jem sam, tako da, če je še kdo lačen, z veseljem delim "večerjo", he, he, he,.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Hih, Natrix, se ti pa vidi, da si bikec! Bikci radi dobro jemo jaz imam že solatko na mizi, pa prej grem spat danes, tako da odpadem za tokrat! hvala pa vseeno za vabilo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.