tomazslo 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Tomazslo, .......... Ampak mi smo pri naključjih... SončnaNaključje.....lahko si ga bo razlagal, ko bo zadevo za nazaj zaprl in ko se mu po ponudilo tisto pravo, kar zasluži Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Lilija Saj že skoz cel topic debatiramo o tem, da naključja pravzaprav niso naključja, temveč kao zasuki usode Zdaj pa pač odvisno, kaj si pod tem pojmom posameznik razlaga Zame je "naključje" na primer to, da mi pride določena zadeva na mojo življenjsko pot, za katero nisem naredila nobene akcije v našem vzročno-posledičnem svetu... (kao - če hočeš imet za večerjo solatko, si jo greš kupit; naključje bi pa bilo, da se ti na vratih nariše frend s solato, da bosta tole večerjala ). Ampak glih tu jaz vidim foro - kao da ne narediš nobene akcije v zvezi s tem v našem svetu, pač pa jaz štejem za akcijo tudi samo naše misli x!x in da potem te sprožijo tako imenovano "naključje" To se mi je že velikokrat zgodilo, zato stojim za tem Mislim, da smo vsi kreatorji svoje lastne usode, odvisno je samo, ali jo kreiraš zavestno ali nezavedno Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Sončna[/color] Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Naključje?Hm mislim,da dobimo v določenem obdobju točno določeno inf. v svoje življenje. Je to naključje?Znamo razbrati sporočilo?Primer - sprehod, jaz in prijateljica, današnje jutro, navsezgodaj, izbereva najbolj nemogočo pot,razpravljava o vsem, kar nama pade na pamet, popolnoma sva odprti ena z drugo... in nato se približava vasi, najprej srečava osebo, ki je njej iz mladosti zelo ljuba. Je naključje, da sva izbrali ravno to pot? Vrne se v preteklost in doživljava skupaj trenutke, ko konča, se mimo pripelje meni zelo zelo ljuba oseba iz mladosti, in zopet se vrneva v preteklost, naključje?Niti sanjalo se nama ni, da stanujeta ti dve osebi tam in niti približno se ju nisva dotikali z mislijo.Sporočilo?Kdo bi vedel, vem samo, da sem uživala v tem dopoldnevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Tomazslo, .......... Ampak mi smo pri naključjih... SončnaNaključje.....lahko si ga bo razlagal, ko bo zadevo za nazaj zaprl in ko se mu po ponudilo tisto pravo, kar zasluži Eno je, kaj si zaslužiš, popolnoma nekaj drugega pa, kar dobiš! Osebno si ne delam utvar in ne iščem nikogar in ničesar, ker iz izkušenj vem, da če namensko poizkušaš ustvarjati situacije, da bi srečal bodočo boljšo polovico, ni iz tega nič, ali pa vsaj nič dobrega. Morda zato, ker ustvarjaš umeten tok dogodkov. Mislim, da mora to priti po naravnih tokovih (naključno, če tako hočete) in bolj ko je nepričakovano, večja je možnost, da je to tisto pravo. Nevem , zakaj, a tako ponavadi je to. Ne poznam nikogar, ki bi rekel, da je zavestno iskal partnerja in ga našel in sta zdaj že leta srečna...... To preprosto ni po zakonih univerzuma! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 zavestno iskal partnerja in ga našel in sta zdaj že leta srečna......Heh...ne gre za to al ga iščeš zavestno ali ne-zavestno ........gre za to, da ga enostavno ne iščeš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 zavestno iskal partnerja in ga našel in sta zdaj že leta srečna......Heh...ne gre za to al ga iščeš zavestno ali ne-zavestno ........gre za to, da ga enostavno ne iščeš Ti že veš, Mick! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Pametno razmišljaš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Vem, tako rođen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Vem, tako rođen! Ja, res se trudiš, da bi te forumovci vzljubili! Sicer pa mislim, da si se nam že vsedu,........., sam po mojem ne v srce! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.