Skoči na vsebino

Iscem partnerko in se ne bi selila od tu ...

V1981

Recommended Posts

Razmisljam, da morda ne bi bila vec samska in ker skoraj nikamor ne grem objavljam to, ne me prevec cudno gledati. Iscem partnerko za resno zvezo(spletne drkice obvoz - zanimajo me samo poglobljene), ki bi se ujela z menoj, ki se poglablja po moznosti v duhovnost, okultno, satanizem, ali luciferianizem, ali telemo ipd, ni pa nujno, glavno je, da te to ne moti. Ker s svojim prihodkom prezivim le sebe, bi bilo nujno, da imas vsaj 400 € lastnega prihodka, da si pokrijes osnovne stroske za svoje prezivetje(ni to materializem). Zazeljeno bi bilo tudi, da prenasas metal in rock in da ne poslusas glasbe preglasno. V prihodnosti bi si lahko v vrhnji etazi novega dela hise(kjer imam tudi svojo sobo) naredili stanovanje(manjka del opreme in vodovod(potegnilo bi se ga iz spodnje etaze). Zazeljeno je tudi, da imas nekaj delovnih navad, da mi pomagas pri kosnji vrta s samohodko in po moznosti znas tudi rezati s cekularjem ... vrta nimam, ker ga zaradi zastaranih skeletnih poskodb ne morem obdelovati - v kolikor bi zelela imeti vrt ga lahko imas, je dovolj travnika okoli hise, kjer sobivamo tri gospodinjstva. Z moskim ne zmorem, zaradi tarvm, tudi ce se ujemam z njim. Pises mi lahko na mail 8silentriver8@gmail.com, da se malo pogovoriva, spoznava, povej da gre za ta oglas v sporocilu, podrobneje se ti predstavim v odgovoru ...

Deli na socialnih omrežjih

Po moznosti, ce zgornje ne, iscem tudi sostanovalko, ali sostanovalca, ki bi bival/a v zgornji etazi prizidka ... skupni stroski ne presezejo 70 € na mesec na osebo, obicajno 50, za vodo, odpadne vode in elektriko na osebo, nas je 5 odraslih ... za to tudi potrebujes vsaj 400 € lastnega prihodka za lastno prezivetje, kar imas svojih stroskov morda in za hrano in zazeljeno bi bilo, da pomagas kositi s samohodno kosilnico, pozimi kidati asvaltiran dovoz ... Javi se mi v mail, v obeh primerih je na zacetku mozna le prijava zacasnega bivalisca in kasneje, ko se vidi, ce si ok, stalnega bivalisca - odpoves se zahtevi lasnega deleza premozenja z dogovormom, razen, ce je s kasnejsim dogovorom dogovorjeno drugace ... Javi se mi v mail in dopisi, da samo za sostanovalca/ko ... gre se za to, da potrebujem osebo, ki bi mi stala ob strani, se druzila in pomagala kositi in kasneje bivala z menoj v stanovanju, ki bi se ga, ko bojo sredstva, uredilo v zgornji etazi - kasneje bojo 3je stevci za elektriko in se ne bo vec placevalo po odraslih clanih, temvec po stanju stevca posameznega bivalnega prostora v hisi.

Gre pa za Sodrazico pri Ribnici na dolenjskem, spadamo sicer v notranjsko, odkar smo svoja obcina, urejen je tudi javni prevoz izpred postaje pred osnovno solo ... imamo v kraju trgovino, bencinski servis; Lidl in Hofer, Upravna itd. pa je v Ribnici, 15 minut voznje od tu.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...