artem 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Ko greš scat pa tange dol povleč Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Tjazy; če si mislil "divji nudizem" v stilu jaz-in-ti, potem je nudizem OK, vse ostalo - množica - zame nima čara...Plavanje brez kopalk...zgodaj zjutraj, ko je morje mirno kot ogledalo...ne levo, ne desno nikogar...Moje morje: Hiša v vasi - zelo malo turistov. Vstanem med 6 in 7, vzamem brisačo, si jo zavijem okrog golega telesa, vstopim v kopalnico, na zobno krtačko dam pasto...po stopnicah čisto potiho dol, 20 m okrog hiše v vodo...spustim brisačo, s krtačo v ustih v morje...zobke si sperem s slano vodo, in pustim, da mi telo prebudi morska voda. To je zame nudizem...In ko se moji zbudijo, sem v kopalkah, s knjigo na plaži...Čisto "spodobna"... S sinom greva plavat...in ko sva v morju, si slečeva kopalke, kopalke vrževa v čoln in se prepustiva....Najhuje se je oblečti v vodi ;-) da prideva "spodobna" iz vode... (kar vidim, kako me boš "raztrgal" tjaziy ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 No, jaz te ne bom (raztrge')... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Ja seveda sem imel v mislih plaze, ki niso organizirane, ker drugacnih sploh ne poznam. Nikoli se se nisem kopal na organiziranih.. Oziroma plaze, kjer je zelo malo ljudi. Posebno je pomembno, da ni kaksnega bifeja v blizini ali pa se huje zvocnikov in vrescanja.. Ko si rekla, da te bom raztrgal.. si mislila v smislu tega, da me bo tvoje pisanje vzburilo, ali v smislu "raztrgal tvoje mnenje"?? Ne sej je cool... samo ne vem zakaj pravis, da si potem ko si oblecena.. "spodobna!" Mislis v smislu, da te drugi ocenijo za spodobno? Ker drugace se rodimo na naspodoben nacin. To bi se nekako sovpadalo s krscanstvom, ki pravi, da se je ze roditi greh. In zakaj si sleceta kopalke, ko sta ze v morju? Kaj pa tvoj partner? Se tudi slece sele v morju? Saj tvoja ikona dobro ponazarja tvoj odhod v morje.. na tej tocki nekje.. odpade obleka in hop v vodo.. a si to ti slucajno? Lep dan.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hehe jst sm preducherishnem eno mal u zadrego spravu, k sm ji povedu de sploh nimam kopalk ga rad kazhe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 ga rad kazheKje in kdaj je mogoče to videti - in preveriti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Ja aakhut.. jaz bi tud rad videl tisti tvoj kozmicni orgazem.. se spomnis ko si o tem zacel pisat.. Se mi zdi, da je to bila tvoja prva tema.. vsekakor pa zacetna.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 no nopochas tjazi a teb pride zhe k ga pokazhesh? sanjalicanajprej pjacha.....pol pa ......mogoche she zmeri trese LNF Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 no nopochas tjazi a teb pride zhe k ga pokazhesh? sanjalicanajprej pjacha.....pol pa ......mogoche she zmeri trese LNFaakhut...cena?! Postavi jo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 cena? ni je cifre k bi lohk to poplachala zhe za lubchka kasera 5.000 sit....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Uf.. bo treba šparat... Sem glih mislla na LN nakazat...zdej pa ne vem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 bemu astra spet bo marsa name pizdakala bo prec nakazu na LNF.......(punce u vrsto!!!) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 cena? ni je cifre k bi lohk to poplachala zhe za lubchka kasera 5.000 sit....heheGospodič Aakhut, se spomniš filma Nespodobno povabilo?!Poanta filma: VSE (vsak) ima svojo ceno. Samo vprašanje je, kako visoka je. Vendar, se vsi prodajamo...tudi po službah. Za drobiž. Smejem se, zato ker se moram...Prijazna sem, zato, ker to zahteva služba od mene...Kimam, ker želim dobiti ta posel...Grem na kosilo, se "še bolj uredim" kot bi se sicer...vse to je CENA! Tudi ti jo imaš Aakhut, samo tega si ljudje nočemo priznati. Poljub 5.000...poceni si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hehe sam men to lubica plachuje je za autsajderje drazhi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Sem ti rekla gospodić Aakhut...5.000 za poljub, nizko se ceniš (celo če je to cena za autsajderje).Kaj bo bi malce revaloriziral to ceno? Da bom mela občutk da si AAKHUT z veliko...in da ti okrog tebe ni samo "lutka" ampak da je res v tebi kaj takega... - živega p.s. 5.000 pa sem raje dala Marsi...ti pa če postaviš DOSTOJNO ceno, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hihi bomo pa licitacijo nardil....izkupichek gre pa marsi marsapostau babnce u vrsto se pa tut prpraula Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hi-hi...bom gospodić Aakhut raje še enkrat darovala Marsi 5.000 brez obveznega poljuba tebi...ker hmm na ceno...no, včasih že takoj po ceni ugotoviš kvaliteto robe Tako da... ena manj v vrsti... (pazi da te ne bo dušica - a jo imaš? :xx!: - zabolela, ko vrste ne bo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 japajadeti kr sanji vrsta zhe tok zlo dolga,de bo morala marsashe 5 mega na serverju najet trese luninnet Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 zakaj pa misliš da imam tak nick, če ne da Sanjam :-) eh, gospodić...nč ne bo...samo pesem Besede, besede, besede, samo še besede, besede laži...mi pridejo na misel, ko berem tvoje sanjarije o vrsti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hm o kakshnih perverzijah pa ti sanjarish? ma pach svoj vesele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Perverzen človek bo vedno menil, da vsi ljudje perverzno mislijo, sanjajo...Nežen človek bo vedno pričakoval, da je tudi drug človek, nežen...Pošten uči poštenosti...Kmet uči kmetovanja... In vsak kmetič ma svoje veselje... Kaj je že tema? Kaj prepovedati? Prepovedala bi sončku da te dni tako neusmiljeno pripeka...Če bo šlo tako naprej, bom junija kot mulatka ;(Pa tako IN je bit bledoličen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Ah, Sanjalica....besede o vrsti ...sem prepričana, da so resnične... Sam....tista vrsta žensk z denarjem v roki...ki jo Aakhut vidi s svojga okna...so ženske, ki čakajo pred pošto...da plačajo položnice... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 itaq de pol izpade tanartavechji frajer k nartavech nakazhe marsi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 cena? ni je cifre k bi lohk to poplachala zhe za lubchka kasera 5.000 sit....heheTežka dilema...celo noč nisem spala... Imam 10 jurjev...naj jih nakažem na LN...al pršparam za dva lupčka od aakhuta... Proti jutru je odločitev dozorela... Gnar gre na LN...lupčke bom pa kje drugje BREZPLAČNO dobila... Pa še u vrsti mi ne bo treba stat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.