aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 chak chak jst reku de men tole lubica plachuje zate je drazhi tok pa tut nism mahnen na dnar, deb se kr iz usako k ma kej drobizha u varzhet kushvou ma tut svoje principe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 chak chakjst reku de men tole lubica plachujezate je drazhitok pa tut nism mahnen na dnar, deb se kr iz usako k ma kej drobizha u varzhet kushvou ma tut svoje principeGospodić AaKhut, imam predlog...Mislim, da bo večini "lonovcem" všeč...Če ti "lubca" plačuje po 5.000, mislim, da bi blo boljše, če bi njo spustil na luna_net, in bi ona sponzorirala Marso, kot pa da tebi plačuje po 5.000 Ker ... če ti TVOJA lubca mora plačvat...je zate premal hud znakec... Kakorkoli...domišljav pa si, a ne? :-)))Hmm ko boš kje čakal v vrsti, pr kakšni hiški, kjer zunaj sveti rdeča lučka in boš prešteval svoj drobižek, se spomni na čas, ko si po luna_netu_sanjaril_kako_bi_bilo_če_bi_za_poljub_dobil_kar_pet_jurjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 kaaaaaj a lifti delajo po tanovem na drobizh? stoji vsak dan pred rdecho luchko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 kaaaaaja lifti delajo po tanovem na drobizh? stoji vsak dan pred rdecho luchkoSpravil si me v glasen krohot...Rdeca lucka...sem mislila v javnih kopaliscih, ko cakas, da se prizge zelena luc, da se lahko tusiras :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 hehesanjalica sej si chist fejst punca (verjetn) she kr ustraja pr tresenju LNF-ja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 No da se vrnemo nazaj v temo o prepovedi, jaz osebno se najbolj bojim prepovedi klofanja ritk. To bi me preveč potrlo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Spet en Ma mal manjso kot J. Lo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Joooj Mucamaca, sam da te usekam enkrat ufff . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 hehesanjalicasej si chist fejst punca (verjetn) she kr ustraja pr tresenju LNF-jaLepo prosim če popraviš post in tisto v oklepaju izbrišeš oz. nadomestiš z besedico: sigurno! JASNO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 hehesanjalicasej si chist fejst punca (verjetn) she kr ustraja pr tresenju LNF-jaLepo prosim če popraviš post in tisto v oklepaju izbrišeš oz. nadomestiš z besedico: sigurno! JASNO? se že cel dan pripravlja na odgovor... Jo najde nazadnje, ki bla mu je kos Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 hehesanjalicasej si chist fejst punca (verjetn) she kr ustraja pr tresenju LNF-jaLepo prosim če popraviš post in tisto v oklepaju izbrišeš oz. nadomestiš z besedico: sigurno! JASNO? Aakhut! Res ni fer! Od 13. maja pričakujem...hmm popravek tvojega posta... Prosim, bo prej prišel dan mladosti kot tvoj popravek... p.s. Se spomniš AAkhut kako si stal pred leti mirno...in pel na predvečer 25. maja...Druže Tito mi ti se kunemo? A se spomnš? A da ne? (menda ni kriva senilnost? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica (zhal) postajash podobna bigm.u po streljanju mimo nikol....NIKOL nisem peu unga sranjamene so lepo vzgojil doma (pri nas vsi alergichni na onega enonoga) ne bo umaknu () dokler te ne vid u zhivo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica(zhal) postajash podobna bigm.upo streljanju mimo ne bo umaknu () dokler te ne vid u zhivoHmm Aakhut; v živo... prej pojdi da EKG...preveri, če dobro bije tale srček Bigm... a je on tud tak fajni kot jaz? hmmm (sva vsaj dva) p.s. Verjetno streljam zato mimo, ker nimam očal na nosu... precej velika dioptrija... (pri Sanjalici je vse precej veliko... tudi srček... v njega spravim in severnjake in južnjake in vzhodnjake...celo slovenčki najdejo v mojem srčku prostor...enega sem si vzela za moža...vendar sem ga očarala z drugim temperamentom) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica a vse de je tko prekomerno? dude tut? (pa sej morjo bit, de gre ceu tist ogromn srce not....) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalicaa vse de je tko prekomerno?dude tut? (pa sej morjo bit, de gre ceu tist ogromn srce not....) Aakhut - V S E ! RAZEN...saj veš kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Uh, kaj vse sem zamudila tule... Prepoved gledati televizijo? Ah jaz se na splošno ne navdušujem nad prepovedmi, ker so dosti manj učinkovite kot vzgoja oz. dojemanje zadev na manj prisiljen način. Še najbolj mi je bil všeč odgovor Tamare - da pojasni kaj in kako se dogajajo zadeve, ne moreš celo življenje za otrokom z vatko laufat pa mu preprečiti da bi prišel z določenimi zadevami v stik. Prej ali slej se znajdeš v situaciji in če se prvič, je precej verjetno, da imaš težave. Kar se pa golote tiče, se pa najboj strinjam z Marso. Kaj se čmo skrivat pri umivanju - golota je čisto naravna, če pa kdorkoli želi, da se njegova želja upošteva, se pa pač upošteva. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 hihi....tole nazaj brat je pa prou hec evo SANJALICA popravljam iz "VERJETNO" na "VCHASIH" a je zdej boljsh? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Aakhut, prav imas...noro hecno bilo brati to nazaj...Pa niti po pol leta ne popustiš...Trma -kasta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 hmmmmm.......kuko zhe gre una "modrost"?aja....VZTRAJNOST JE LEPA CHEDNOST...hehe 666 -ou....sam zate Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Ampak...če pa npr. nek dijak vztraja v 3. letniku 3x...a je to tud "lepa chednost" ??? hehehe...vcheraj si pa drugi pisal "666 sam zate".... od si ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 aakhut ima VELIKO Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 tudi veliko ima samo določeno število udarcev... in če pospeseno tik_taka za več... potem... -------------------------------- Hmm a ni chrpalka za kri A se kri ne zbira v dolochenem delu teleschka...v dolochenem stanju Aaaaaa....zato ima VELIKO da VELIKO krvi pozene v VELIK del.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 ... aakhut potem načrtno... razširja svoje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 hehevsi shportniki mamo razshirjeno ...taki ino drugachni... sicer pa....che poshljem , to she nichtakega ne pomeni....razen, da mi je pach dolocheni post sedel....in se me dotaknil 666 -ou samemu sebi....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.