Helena 21. marec 2003 Prijavi Deli 21. marec 2003 Ob 2.01 zjutraj je prišlo v ozvezdje Ovna in z njim Pomlad! Kaj vam pomeni pomlad HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2003 Prijavi Deli 21. marec 2003 Ja, res je. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifPredlagam in vabim, da si pogledate tole danasnje obvestilo:SKUPINSKA MEDITACIJA Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 21. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2003 Oda Pomladi Ko pride pomlad, vse iz spanja se zbudi vse vzbrsti, zazeleni in vzcveti, življenje novo se rodi, v srcih novo upanje budi... Veliko in želim vsem skupaj! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 Prava pomlad se bo zame začela takoj po prvem aprilu. Takrat seveda, če bo držalo vreme, začnem delo na vrtu.Gnoj je že doma, torej v ponedeljek lopato v roke in nastajale bodo lepe gredice, ki bodo če bo toplo kmalu okrašene s solatico, korenčkom, porčkom, peteršiljčkom, itd. Potem bo kmalu zacvetela češnja, ki je vsako leto tako bela kot nevesta in vsa brenči od čebelic. Pa kao nežen je cvet breskve! Oh kako ljubim pomlad! Vsem želim prekrasno pomlad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 hja, in tudi vonji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 hmmm....CVETIJO CVETICE,SE GONJO DEVICE,SMRDI ZHE VSAK SKRET,POMLAD JE SPET. hudichek(jooooj kuko ga pogresham) ma vas pomladno rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Helena! zdaj šele vidim :o , da si tudi ti odprla temo cvetočo in to ob Tapravem trenutku-jaz pa ga lomim v Mislih Pomlad mi vedno znova pravi, da se osvobodim zimskega hladu in nanovo zaživim, zato mi je čas Ovna res pri srcu. To je pravzaprav astrološko Novo leto, novi poganjki na drevesih, sveže zelenilo vse naokrog, vrnejo se lastovičke in štorklje... pa iz brlogov se primajejo zmedeni medvedki.Konec zimskega spanja ALO, Pomladna Vesna je prišla in nas kliče VEN in na delo veselo... ciao bau!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Prvi pomladni dnevi? Super, ampak kaj ko sem tolk utrujena, se mi kar nekaj ne da Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 21. marec je prvi dan pomladi - zame pa tudi obletnica uspešno opravljenega vozniškega izpita! (Letos 15. obletnica! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 21. marec je prvi dan pomladi - zame pa tudi obletnica uspešno opravljenega vozniškega izpita! (Letos 15. obletnica! ) Ej, Tamara, si imela tisti dan spolne odnose Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 21. marec je prvi dan pomladi - zame pa tudi obletnica uspešno opravljenega vozniškega izpita! (Letos 15. obletnica! ) Ej, Tamara, si imela tisti dan spolne odnose Joj, Kljuka, kdaj sem imela spolne odnose, pa se res ne spomnim!Kdaj pa sem naredila vozniški izpit, pa se spomnim - ker sem ga samo enkrat! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 31. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2003 Prava pomlad se bo zame začela takoj po prvem aprilu. Takrat seveda, če bo držalo vreme, začnem delo na vrtu. Gnoj je že doma, torej v ponedeljek lopato v roke in nastajale bodo lepe gredice, ki bodo če bo toplo kmalu okrašene s solatico, korenčkom, porčkom, peteršiljčkom, itd. Potem bo kmalu zacvetela češnja, ki je vsako leto tako bela kot nevesta in vsa brenči od čebelic. Pa kao nežen je cvet breskve! Oh kako ljubim pomlad! Vsem želim prekrasno pomlad! Lepo Ali mi lahko kdo pove, kdaj je po Luni dober čas za presajanje rož Hvala!!! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Jaa, ....DEJ PROBI TAKRAT, KT SI STRIžEMO LASE,.SEJ drgače pa vedno piše na kmetijskem´ koledarju -jaa pomlad pa tut niha razpoloženje....kr znižuje mi prtisk in povzroča sitnobo mi :xx!: .....raje se umaknem v delo in se sprožim v posluh časovnega´ dneva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 Jaa, ....DEJ PROBI TAKRAT, KT SI STRIžEMO LASE,.SEJ drgače pa vedno piše na kmetijskem´ koledarju To se pravi, ko se luna debeli, nov ciklus rasti... Hvala Pokowc! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 HELL1 k gre luna gor,vse hoche ven(she jst.....uchasih...hehe) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 HELL1 k gre luna gor,vse hoche ven(she jst.....uchasih...hehe) ma vas rad Jst pa tjebe! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 HELL1 ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. april 2003 Avtor Prijavi Deli 2. april 2003 Veš, AAKHUT, ful dolgo so me tisti tvoji motili. Te dni sem videla, da si jih nehal uporabljati. Včeraj, lej ga zlomka, pa jih namreč, zopet vidim pri tebi... Danes me ne motijo več, kot pa je!!! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. april 2003 Avtor Prijavi Deli 3. april 2003 Kako sem vesela današnjega dežja! Si že predstavljam, kako bo z dežnimi kapljami napojena zemljica začela zeleneti,in rasti travica zelena... HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 Ja edinole v hribih je še zmeraj zima. Sneg. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 Ajja Helena x!x Lepa ikona. Kar nekaj spomladanskega žari iz tiste ikone. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 zdajle je pa lep čas vetrnic v gozdu, dajte no mir bogemu računalniku, hitro ven v naravo in nekaj sveže energije vdihnite vase, potem vas bo šele pomladno razganjalo... ajde, hitro ven, šcc, črta!!!kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 Ajja Helena x!x Lepa ikona. Kar nekaj spomladanskega žari iz tiste ikone. Hvala, Volkec dragi! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. april 2003 Avtor Prijavi Deli 7. april 2003 zdajle je pa lep čas vetrnic v gozdu, dajte no mir bogemu računalniku, hitro ven v naravo in nekaj sveže energije vdihnite vase, potem vas bo šele pomladno razganjalo... ajde, hitro ven, šcc, črta!!! kodrlajsa Kakšna faca si Kodrlajsa! Ja, res je! Narava je prekrasna! Če se le da, na sprehod v gozd, po cvetočih s trobenticami in vijolicami posejanih travnikih se odpravim... In si naberem pomladnih utrinkov za vsak novi delovni dan, ki je s obsijan... HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ej, danes je pa še na Primorskem snežilo!!!Snežilo in hkrati sonce sijalo!!! Ni blo za verjet svojim očem!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.