stankaa 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 še malo, pa bo... dnevi se daljšajo, sončni žarki se krepijo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Jaz bi samo dejal, da se ne prehitro veseliti, sicer res, da že muhe in mušice spet v pogonu.....no Stankaaa, saj tudi jaz pravim "DOBRODOŠLA POMLAD".....glavno, da je že dan daljši, pa čeprav za petelinji kljun....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 ne tako hitet, saj zima še vseh zobkov ni pokazala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 KOMI CAKAM POMLAAAAAAAD!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Po ikonci sodeč, jo pričaraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Hehehe, Pokowc .....ne gre tako. Kaj pa tisti, ki imajo radi zimo? Ne morem jim je kar odvzet.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Komaj čakam na pomlad,na regrat u solat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 hmmmm, pomlad ... zunej pa zimska pravljica ... ampak lepo pa je, anede Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ja,lepo,lepo,če ven skozi okno gledaš :o|o: .Meni se zdi škoda,da tako vreme ni bilo decembra,zdaj pa hočem pomlaaaaad,pa regrat Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Sva prej z možem kadila na terasi in pravim...daj da napeljeva novoletne lučke...bojo sosedje ... (pa ni bil za akcijo :xx!: ) Je pa res lepo videti...iz beline snega kukajo beli zvončki.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 in regratovo solato....................in travnik čez cesto...........rumen od regrata sneg mi že gre na ......... ok, naj bo na pohorju, da se bom še malo smučkala...............sam ne TU!!! Zdaj bi že moralo bit vse zelene, dišeče in toplo, kot tisti četrtek, ki ga več ne pomnim................premrzlo je.....spomin bledi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Zvončki in trobentice,mačice, vijolice......... Komaj čakam.... v meni že vse vre, me bo razneslo Prvi zvončki izpod snega, pa mlada zelena, pa popki, pa vonj cvetočih dreves in grmovnic, pa ptički, pa sonček - naj se rodi življenje Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Se globoko strinjam s Kristalko in Naty,ne gre tole skupaj...,sneg naj bo visoko gor al na Pohorju al na Voglu,tukaj,nižje bi pa radi pomlad xrosex Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 V srčku mam zmeri pomlad Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 a cist cist zmeri ?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 no, pa smo jo docakali...ceprav je ze skor poletje... za zaljubit se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Prav fajn je ....pomlad......in zaljubit se Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Res so čudovite te temperature, ravnokar sem se sprehodila od mesta do študentskih domov in je na cankarju kazalo 20 stopinj Celzija! xrosex Saj kar verjet ne morem, še teden nazaj smo okrog tekali v bundah, zdaj pa kar majčke in jeans jaknice in podobno! Narava nas je letos noro lepo presenetila Uživajte pomlad... samo še čakam, da začnejo drevesa zeleneti... Rožnik je že odet v vijoličasto odejico rož.... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 kolesarji so že v kratkih hlačah; na obali pa ženske kažejo oprijete majice in za njimi se cedijo poveski moških oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hochem ZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...... 666 zlomkou....grrrrr pa pomlad :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Oh kako imam rad pomladse v dekleta zaljubljamkot žrebček mladoh kako vse cvetiin so veje zeleneslo moje nikoli ne ovene. Volk K.L. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 tole sm zhe prejshnjo pomlad napisu:CVETIJO CVETICE,SE GONJO DEVICE,SMRDI ZHE VSAK SKRET,POMLAD JE SPET 666 zlomkou.... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Sneg, sneži in še enkrat sneg, sneži. Pa bo že prišla pomlad? Ko čustva vzkipijo, pamet pa popusti. Čuteč pomlad, zelenje, sonce, vznemirjenje! Duh po pomladi. Otip pomladi. Pričakovanj na...Ne zljubi se mi več!A bo že še prišla pomlad? Avtor Sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Duh po pomladi. Otip pomladi. Pričakovanj na...Ne zljubi se mi več!A bo že še prišla pomlad? ..jo ne vohaš že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ne sedaj ne. Saj nimam računalniku zunaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.