Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 uauuu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Končnooooo.Saj burje pri morju niso prav prijetne. A zanimivo glede na to,da sem rojena nekje pod mrzlima gorama (Moravia - Jesenike - CZ).Najbrž sem se mičkano razvadila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Nič končno, nič ne prehitevaj(bo še snega!), počakaj še teden ali dva, saj še bodo zvončki, hja, kaj imate na Češkem tudi Jesenik©e .....lepo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja,ampak mi smo vetši a ne?Ne,jaz hočem samo sonce,tipe,morje a še kaj manjka? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Nič ne manjka, saj sva že ugotovil, da si lahko "izbirčna" , nikar to, ker pri nas pravijo, kateri izbira, izbirek dobi....ne znam prevesti na češčino, če ne boš razumela, imam soseda po rodu čeha, pa bom napisal po vaše.....OK, fajn bodi, pomlad pride, le en dan ta teden bo še menda snega do nižin, potem pa bo težko pričakovana prišla....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Je to sploh možne,da vsak deseti Slovenec ima ali korenine ali prijatelje na Češkem?Jaz čist zastopam.Mogoče,da ne pišem prav "šolski",ampak jezik vedno najdeš a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ah saj to ni nič čudnega, saj sta bili Češka in Slovenija več kot 500 let skupaj pod Avstrijci. Moji sorodniki po materi čeprav se imajo za Hrvate, imajo priimek ki izhaja iz Poljske. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pomlad, a?Poglejte skozi okno.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Gledam skozi okno , ni kaj super razgled , je pa to sestavni del pomladi , no upam, da ne bo Savinja poplavila, tu se pa ni za hecat.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Dobrodošla, ja, samo kdaj pride ? Pri nas spet 7 cm snega, ha, tale zima se noče in noče poslovit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pomlad mora sijat, zeleno in rumeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Aha,barvice pod zemljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 pogled skoz okno gor al dol.........ni bistveno.............mene pomlad dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ...to pa definitivno, prvič si takšna, odkar si na forumu , kar ostani takšna še naprej Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 pogled skoz okno gor al dol.........ni bistveno.............mene pomlad dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nov zagon? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 uf, kriza tole............pol mi grejo pa neumnosti po glavi.........pa...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 mene pomlad dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no....ti želim, da bo temu sledilo.....da te še kdo drug (dol) daje... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Amis, včasih je tudi neumnost koristna...kar pejt malo iz svoje kože Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ..predvsem pa....iz oblek Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Kaj je narobe?Da bi bila prostata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 saj veš kako je to, pozimi so kače v hibernacijo, spomladi pa se prelevijo.................. mick, ne bom komentirala.....sem se ugriznila u jezik in bom čist tih... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Joj, kaka škoda.......boljš če čist mal vgrizneš tipa....pa če nisi čist tih je tud kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 ampak samo malo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 sončka in moči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.