Skoči na vsebino

* Dobrodošla Pomlad *

Helena

Recommended Posts

• Komentarji 121
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To se v moji karieri še ni zgodilo, pomlad je že tu in jaz nisem zaljubljen, niti nimam nobene ugledane niti nič, pismu ej, to je katastrofa svetovne razsežnosti, bo treba ustavit, vojno v iraku, in prepeljat sem vsa sredstva da rešimo tole humanitarno krizo, za nameček mi frendica našloga da bova pršla nazaj skupaj z bivšo (kar je v nasprotju z contesinim, naslednja bo škorpijonka)...., torej pomlad čaki mal, pomlad se začne tam s petnajstim aprilom ko mam rojstn dan, prej pa bo treba še mal počakat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Vse kaj smo tukaj napisali o pomladi je kar lepo.Toda če imaš doma mačko,ko se goni.uuuufffffffCel blok pa ve točno kaj se pri tebi doma dogaja,pa ne može nekako pomagat. x:Dx x:Dx Kaj če bi bili tolk solidarni in bi tud sosedi pokazali kaj se pri njih dogaja.To bi pa najbrž sosed mijavkal in mijavkal in mijavkal in najbrž ne sam.Potem bi nibilo dvoma o začetku pomladi. xDDx x:Dx :vragec:

To se v moji karieri še ni zgodilo, pomlad je že tu in jaz nisem zaljubljen, niti nimam nobene ugledane niti nič, pismu ej, to je katastrofa svetovne razsežnosti, bo treba ustavit,

x:Dx :palec: :2src: luškan, mladostno

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Borism, romantična dušca, lepe slikce popaš sm gor, take provansalske... mmm, človeka kar zamika, da bi se znašel na teh planjavah... sploh zdej, ko je pri nas tko čudno vreme - par dni sonček, da smo že vsi veseli, kako je zdej pomlad končno tu, pol pa spet megla, mraz, veter, celo sneg....

Zvončki pa se ne zmenijo za vreme.

Oni kar rastejo.

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

borism, kaj to delaš :eek: .............čist nas boš zmešal s temi fotkamiiiiiiiiiiiiii............ x:Dx

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kaj Boris imaš kaj Afrike ali tam ni pomladi? xrolleyesx x:Dx

Sem tud vidla kaj dokumentarcov o živalih,toda "sex" med dvema polži bil zeloooo....ne vem....počasen,nežen in ....pomlad nese nekakšne sporočilo,da se vsi dajemo majčkeno dol in maj naj bi bil mesec rojstva in ljubezni.Full cool. x:Ix x:o)x

Afrika bolj ponazarja poletje in vročino, ne vem, tam je bolj vročina, še posebej v Sahari......tisti sex med polži, eh to traja ful dolgo, jaz sem enkrat snemal(pa ne v Afriki, tukaj v SLO!) ker rad snemam zase v naravi, pa mi je zmanjkalo fimskega traku, pa je bila kaseta dolga kar 90 minut,......za baterijo, ki zdrži 8 ur ni bilo problemov x:Dx

Praviš počasi, nežno in dol, jaz pa mislim, da gre s pomladjo vse gor x:Dx x:o)x ....lep večer x;)x :palec:

x:)x  Ob 2.01 zjutraj je prišlo v ozvezdje Ovna in z njim Pomlad!  :wub:

Kaj vam pomeni pomlad  :blink:

x:)x  HElena  x;)x

Kje je pomlad x?x x?x :eek: :blink: :blink:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Čakam na rožice...kresničke...in seveda na PIKE POKE x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...