contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj mas prav - Mars pri zenski pogosto nakaze arhetip spolnega ljubimca ki je privlaci, tisto vrsto energije, kot Venera pri moskem, no za bolj trdno partnerstvo pri zenski treba pogledat se Sonce in vladarja 7. hise, a pri moskem Luno in tudi vladarja 7. hise. Pri meni pa to ne drži čisto Stardragon! Mars,Sonce in vladar sedme hiše je pri meni škorpijon, pa nisem z njimi imela nikoli globje veze(res pa je, da je večina prijateljev in prijateljic rojenih v tem znaku) Venero imam v Tehtnici. Drugače pa me zelo privlačijo moški Vodnarji(pa tudi razumevanje je obojestransko) Kako pa naj tole razlagam? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>dvojna ljubosumnost torej :xx!: če je namenjeno meni...NE SODI ČE ME NE POZNAŠ Hja ... pa tudi ni vse astroligija.... Pozdravčak lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri meni pa to ne drži čisto Stardragon! Mars,Sonce in vladar sedme hiše je pri meni škorpijon, pa nisem z njimi imela nikoli globje veze(res pa je, da je večina prijateljev in prijateljic rojenih v tem znaku) Venero imam v Tehtnici. Drugače pa me zelo privlačijo moški Vodnarji(pa tudi razumevanje je obojestransko) Kako pa naj tole razlagam? Saj se pogosto zgodi da so Skorpijoni v zvezami z Vodnarji - sama pa znam nekaj taksnih primerov v svoji okolici, in za moske Skorpijone, in za zenske. Meni se zdi da Skorpijonka prevec dobro pozna svoj znak, da bi sla v zvezo z sebi podobnim moskim Hec na stranu - ponavadi zenske izbirajo partnerja ki se sklada po energiji z njihovim Soncem in Marsom, ampak se lahko zgodi da si izberejo tudi taksnega, ki se sklada z njihovo Luno in Venero - sinastrija je ena kompleksna zadeva, ce je ze bila ta tema na forumu, lahko je mal osvezimo, samo je jaz ne najdem ? Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Luno imam pa v Ribah,ja to je že bolj logično! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Luno imam pa v Ribah,ja to je že bolj logično! Ne vem kateri si letnik, no mogoce je tvoj Uran v Skorpijonu in ima aspekt z Soncem ili Marsom ? Ce ti je Uran poudarjen v natalu, to bi tudi nakazovalo zakaj te privlacijo Vodnarji. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Uran-Tehtnica-6 hiša!Imam pa samo Uran inkonjunkcija asc. Lahko ti pošljem na os podatke, če se ti da pogledati? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Uran-Tehtnica-6 hiša!Imam pa samo Uran inkonjunkcija asc. Lahko ti pošljem na os podatke, če se ti da pogledati? Zanimivo - posalji ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 citat: <Kdaj pa je bila še kakšna ženska napadalna ... > Hehe, vsi tisti, ki pravijo, da jih je ženska nabutala, so torej čisti bleferji ... Se mi je zdelo, da to ni mogoče ... (To je potem isto kot pri eni moji žlahtnici, ki je rekla, da ne ve, kaj bi s sinom, ker jo že sosedje postrani gledajo. Sin (pubertetnik, sicer pa brihten kot štirje) se namreč včasih udobno zlekne v naslonjač pa začne ""Av, mami ... Neee ... Av ... Sej ne bom več, mami ... Mami, ne me več ..." pa se smeji zraven, ona pa hitro okna zapirat ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Evo, mene.Jst mam marsa v levu! In moram priznat, res smo zahtevni taki osebki.Pa tudi vztrajni in vzdržljivi.Teamsko delo pride v poštev le redko, mora bit že fajn duhovno postavljen cilj, da pa je tudi team pripravljen slediti je še bolj pomembno. JA, če je pa merkur dobro postavljen, je možnost tudi dobre diplomacije.Uglavnem, res leaderski in tudi sposobni... ...malenkostno-lastna hvala...:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>citat: <Kdaj pa je bila še kakšna ženska napadalna ... > Hehe, vsi tisti, ki pravijo, da jih je ženska nabutala, so torej čisti bleferji ... Se mi je zdelo, da to ni mogoče ... .. )[/color] no ja....sometimes LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, mene.Jst mam marsa v levu! In moram priznat, res smo zahtevni taki osebki.Pa tudi vztrajni in vzdržljivi.Teamsko delo pride v poštev le redko, mora bit že fajn duhovno postavljen cilj, da pa je tudi team pripravljen slediti je še bolj pomembno. JA, če je pa merkur dobro postavljen, je možnost tudi dobre diplomacije.Uglavnem, res leaderski in tudi sposobni... Nimam Marsa temveč ascendent pa tole kar drži. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Še ena marsovka v levu v družbi asc! Timsko delo za leve je vredu, če so glavni - dajo vse od sebe. Nevem če je moj merkur dobro postavljen ampak vseeno, imam ga v ovnu v trigonu z marsom. Diplomacija ni moje področje, ne znam jezika držat za zobmi, še posebno takrat ko je to nabolj potrebno. Ja no, znam najedat , če se mi da Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.