Skoči na vsebino

Mars v Levu

joni

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Saj mas prav - Mars pri zenski pogosto nakaze arhetip spolnega ljubimca ki je privlaci, tisto vrsto energije, kot Venera pri moskem, no za bolj trdno partnerstvo pri zenski treba pogledat se Sonce in vladarja 7. hise, a pri moskem Luno in tudi vladarja 7. hise.

Pri meni pa to ne drži čisto Stardragon! Mars,Sonce in vladar sedme hiše je pri meni škorpijon, pa nisem z njimi imela nikoli globje veze(res pa je, da je večina prijateljev in prijateljic rojenih v tem znaku) Venero imam v Tehtnici.

Drugače pa me zelo privlačijo moški Vodnarji(pa tudi razumevanje je obojestransko) xDDx Kako pa naj tole razlagam? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pri meni pa to ne drži čisto Stardragon! Mars,Sonce in vladar sedme hiše je pri meni škorpijon, pa nisem z njimi imela nikoli globje veze(res pa je, da je večina prijateljev in prijateljic rojenih v tem znaku) Venero imam v Tehtnici. Drugače pa me zelo privlačijo moški Vodnarji(pa tudi razumevanje je obojestransko) xDDx  Kako pa naj tole razlagam? x:Dx

Saj se pogosto zgodi da so Skorpijoni v zvezami z Vodnarji - sama pa znam nekaj taksnih primerov v svoji okolici, in za moske Skorpijone, in za zenske. Meni se zdi da Skorpijonka prevec dobro pozna svoj znak, da bi sla v zvezo z sebi podobnim moskim xDDx xDDx Hec na stranu - ponavadi zenske izbirajo partnerja ki se sklada po energiji z njihovim Soncem in Marsom, ampak se lahko zgodi da si izberejo tudi taksnega, ki se sklada z njihovo Luno in Venero - sinastrija je ena kompleksna zadeva, ce je ze bila ta tema na forumu, lahko je mal osvezimo, samo je jaz ne najdem ?

Luno imam pa v Ribah,ja to je že bolj logično! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Luno imam pa v Ribah,ja to je že bolj logično! x;)x  x:Dx

Ne vem kateri si letnik, no mogoce je tvoj Uran v Skorpijonu in ima aspekt z Soncem ili Marsom ? Ce ti je Uran poudarjen v natalu, to bi tudi nakazovalo zakaj te privlacijo Vodnarji.

Uran-Tehtnica-6 hiša!

Imam pa samo Uran inkonjunkcija asc. x:Ix Lahko ti pošljem na os podatke, če se ti da pogledati? x;)x

HONORE DE BALZAC

• 9 months later...

citat: <Kdaj pa je bila še kakšna ženska napadalna ... >

Hehe, vsi tisti, ki pravijo, da jih je ženska nabutala, so torej čisti bleferji ... x:Dx

Se mi je zdelo, da to ni mogoče ... x:Ix

x;)x

(To je potem isto kot pri eni moji žlahtnici, ki je rekla, da ne ve, kaj bi s sinom, ker jo že sosedje postrani gledajo. Sin (pubertetnik, sicer pa brihten kot štirje) se namreč včasih udobno zlekne v naslonjač pa začne ""Av, mami ... Neee ... Av ... Sej ne bom več, mami ... Mami, ne me več ..." pa se smeji zraven, ona pa hitro okna zapirat ... :vragec: )

• 2 weeks later...

Evo, mene.Jst mam marsa v levu!

In moram priznat, res smo zahtevni taki osebki.Pa tudi vztrajni in vzdržljivi.

Teamsko delo pride v poštev le redko, mora bit že fajn duhovno postavljen cilj, da

pa je tudi team pripravljen slediti je še bolj pomembno.

JA, če je pa merkur dobro postavljen, je možnost tudi dobre diplomacije.

Uglavnem, res leaderski in tudi sposobni...

...malenkostno-lastna hvala...::))

<{POST_SNAPBACK}>citat: <Kdaj pa je bila še kakšna ženska napadalna ... >

Hehe, vsi tisti, ki pravijo, da jih je ženska nabutala, so torej čisti bleferji ...  x:Dx

Se mi je zdelo, da to ni mogoče ...  x:Ix

..  :vragec: )[/color]

no ja....sometimes x:Dx

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>Evo, mene.Jst mam marsa v levu!

In moram priznat, res smo zahtevni taki osebki.Pa tudi vztrajni in vzdržljivi.

Teamsko delo pride v poštev le redko, mora bit že fajn duhovno postavljen cilj, da

pa je tudi team pripravljen slediti je še bolj pomembno.

JA, če je pa merkur dobro postavljen, je možnost tudi dobre diplomacije.

Uglavnem, res leaderski in tudi sposobni...

Nimam Marsa temveč ascendent x:Dx pa tole kar drži. x;)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Še ena marsovka v levu :vragec: v družbi asc!

Timsko delo za leve je vredu, če so glavni - dajo vse od sebe.

Nevem če je moj merkur dobro postavljen ampak vseeno, imam ga v ovnu v trigonu z marsom. Diplomacija ni moje področje, ne znam jezika držat za zobmi, še posebno takrat ko je to nabolj potrebno. Ja no, znam najedat :inocent: , če se mi da x:Dx

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...