Skoči na vsebino

Novi Forum - komentarji

Marsa

Recommended Posts

To temo sva namenila vasim komentarjem [i](pohvale nizajte v temo Pohvale x;)x)[/i] v zvezi z delovanjem, videzom, nastavitvami, ..., ... novega LN Foruma.

Prosiva vas tudi, da sem nizate tudi podatke o straneh, ki se ne odprejo, in vse druge napake; v tem primeru je koristno podati link in/ali skopirati text, ki 'razlaga' napako.

Prav tako naju prosim obvestite, ce najdete kakrsnokoli nepravilnost.
Napake v prevodu, lapsuse, ce katere funckije ali posamezni ukazi niso razlozeni oz. prevedeni...
Ce kaj ni dovolj jasno podano... Itd...
Pa: ali je OK, ce so samo tile smajliji, ali zelite, da vkljuciva tudi stare (vendar ne 'delajo' vsi)...

Vse taksno... prosiva pa za cimbolj konstruktivne ideje in pripombe...

Hvala.

:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="blue"]hja, če se že opazi enakost pri ikonah posameznikov...Jest os. sem raje, da so vse ikone različne :unsure:
Sej drgače pa je Marsa namenila nek link ,ki vsebuje polno ikon! :P [/color]

Hoj...
Ja, to je morda res tecno (tudi meni bolj pase solirat s svojo ;)) - a kaj cmo... ni sans, da jih narisem se 1000 :) :)
Saj itak so ikone za sneti free tudi na netu - saj eni so se ze znasli tako...
Ja, se bova dodala ikon, ziher - a nikakor ne toliko, da bi lahko vsak imel razlicno...
Te so tako, pac, moznost, ce je nimas.
Lahko pa bi folk dal kar svojo slikico... ;)

Ne vem pa, kateri link si mislil... :unsure:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[b][color="red"][url="http://www.gamespy.com/avatars/"]http://www.gamespy.com/avatars/[/url][/color][/b]

[i][color="blue"]Vidte´Lunatki, na tem linku si lahko izberete res na tisoče ikon, ker pestra izbira izbira neskončnost ;O.K.???[/color][/i]

:lol: :lol: :lol:

THX, Poki!
To je pa kul - prav kmalu bo tule vrvelo, zuborelo, civkalo, ... od najrazlicnejsih odstekanih podobic... :D

Picasso

Kodrlajsa - dbest! Hvala za tvoj komentar. :)
Ze takoj imas + tocke ;), ko sem videla, da imas meni najljubso ikono z LN ;)
Vceraj sem jo ze sama za hipec imela, potem pa si izbrala to - saj jih se kaj dodava...
Imas pa torej podoben okus kot jaz - tudi meni je ta smajlcek zakon :wub:
:)

Malo jih manjka, a smo imeli s temi smajliji ful tezav - da se lahko vidijo se stari oz. s starega foruma...
Tako da - brez skrbaj, to se bo se sproti dodajalo, kadarkoli pa si jih lahko spremenimo.

Picasso

:rolleyes: Novi forum se mi zdi dober. Pravzaprav mi je zelo vščeč, samo malo se bo treba privaditi, kot na vsako novost. B) Pa hitro se odpira[img]http://www.astrologija.org/forum/style_images/ln_basic/icon13.gif[/img]

Drugač pa Marsa, palec gor. ;)

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Kljuka! :) :)
Hvala za tvoj komentar! Ti tudi vedno komentiras, cestitas, pohvalis... to se mi zdi lepo in fajn (sploh, ker si sicer precej kriticen ;))
Ja, saj - navadit... Itak...

[i]Tole sicer nima zveze, a...
Ko se npr. nanovo pobarvam, so eni frendi navduseni in drugim ni vsec.
Ko se pobarvam z blond na rdece, slednji recejo: "Prej je bilo boljse"... torej - s tem so mislili, da je bilo blond boljse.
A hecno - ravno ISTI so imeli enake pripombe tudi, ko sem se pobarvala z rdecega na blond: "Prej je bilo boljse". :D
Kako zdaj? Ali je boljse blond ali rdece ali je finta samo v tem, da je bilo 'prej' boljse... kar seveda samo pomeni, da se morajo navaditi in zanimivo, da so prav ti, 'ki je bilo prej boljse', recimo Biki, Kozorogi etc...
Oni pa, ki rece, da je zdaj boljse, pa po defaultu pozdravlja ali vsaj smooth dozivlja spremembe. ;) ;) [/i]

Ja, ja - tako je s tem..

Aja! :D :D
Da pa ne govorim.... Eni so se itak prec pritozili o dizajnu - kar spet samo pomeni, da si sploh niso vsega ogledali, prebrali obvestila pa seveda sploh ne....
Ah, ja... Kdo in kako bi vsem ustregel.... ni variante...

Picasso

:huh: :)

marsa ...
kot zhe recheno, pa naj bo she enkrat...
d best design :D

hudichek (kje za vraga se she zmeri skrivash) ma vas rad
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O. O. :) :)

Aakhut - kuul! :)
Bobnar - itak. ;)

Jaz imam vsak dan drugacen dizajn, pa to je ze moja druga (oz. celo ze tretja) ikona... Ta - plesoci...

Aja, Aakhut - hudichek BO. Samo zdaj niso (se) smajliji na vrsti....
Saj jaz jih tudi pogresam [i](*saj predvsem zato pa tudi sploh bojo ;))[/i] - v bistvu ze zaradi barvnih kombinacij... tu so samo rumeni, jaz pa hocem se roza, zelenega, hidicka nujno (kajti ni samo 'aakhutov' - malo je tudi seveda moj ;)), pa z ocalcki mi manjka, pa sramezljivko pa... pa se kateri.

Picasso

Guest sanjalica
Verjetno ste vsi računalniški geniji...kajti jaz bom prej prelaufala 5 km kakor osvojila ta medij - forume namreč. Čista novinka (hvala Bogu se mi ni treba privajat na "novega" ker je zame tako ali tako "nov"). Vse mi je čudno, vse novo...za antitehnične-antiračunalniške tipe sploh ni tako enostavno, kot se vam zdi ,-)
Ampak - pomlad je tu...in k pomladi spada optimizem; tako da...
Se vidjamo...

:lol:

Ves, kje imas to... ;)
S prve strani foruma, ko so clani, kliknes na Seznam vseh clanov...
Ne vem, ce je se kje...
Ma, saj tudi jaz sem vcasih 'bukova' malo. :rolleyes:
Sem za novosti predvsem, ce jih sama uvajam. :wub:

Picasso

A si postekal, da sem ravnokar vkljucila stare smajlije? :zoro:

... in dodala ful novih dobrih? :kiss:

Picasso

[color="purple"]JAAAAA, TO,TO!
TO SO SMESKOTI so dodani..heeeeee.ocitno njihova popularnost je večna :lol:
marsa, menim, da ni razvidno pisemce, ki ponazori, kero temo še nism vidu na sveže!
premalo so razvidne, ker so majhne, bodo ble kdaj bolj drgačne farbe al pa mau gibljive :wOOt: [/color]

Jo - sem videla, Bobnar! x^x

Ves, kaj je, Poki... ja, vecji so, tisti pa manjsi - samo s tem se pa nic ne da..
Saj je morda res malo off... pa moti - ampak je samo varianta - skenslat ene ali druge potem.. pa se mi zdi vseeno boljse, da so vsi.
Sicer pa - treba malo videti, pa potem ev. jih skenslati kaj..

Tisto si vse sam nastavljas - Moj pomocnik etc... Pa zdaj je zoprno, ker je treba vsakic dati 'Prikazi vse', ker sicer nic ne pokaze, ker je novi forum dejaven sele tri dni - pa bi bilo ful malo tem...
Aja - mislis, pisemce.. ja, stekam, sorry... ja, seveda - to se da spremeniti. mordas imas prav. Bomo posredovali kompetentnejsim. ;)

x:Xx

Picasso

Evo, še jaz dodajam en link za ljubitelje smeškotov:
[url="http://www.smilies.nl/index2.htm"]http://www.smilies.nl/index2.htm[/url]

Komentirat pa še ne morem - še nisem "poštekala" vseh funkcij... Si moram vzet cajt in malo prekrižarit po novem forumu. Najprej pa moram najti tisto, s čimer lahko spremenim barvo foruma - tale bleda modra mi je dolgocajtna. Mi je bila bolj všeč tista oranžna in modra! x;)x :Oo:
Sej bo! Sam cajt rabim!

A ja, je pa SUPER, ker hitreje dela! (Mogoče se bo kaj zmanjšal račun za internet. x^x )

Tamara x:)x

[i][color="blue"]Aja - mislis, pisemce.. ja, stekam, sorry... ja, seveda - to se da spremeniti. mordas imas prav. Bomo posredovali kompetentnejsim. [/color][/i]
[color="blue"]........¸JAAA, TO JA! :Oo: [/color]

[quote name='Tamara' date='29. Mar 2003 ob 21:04']Komentirat pa še ne morem - še nisem "poštekala" vseh funkcij... Si moram vzet cajt in malo prekrižarit po novem forumu. Najprej pa moram najti tisto, s čimer lahko spremenim barvo foruma - tale bleda modra mi je dolgocajtna. Mi je bila bolj všeč tista oranžna in modra!  x;)x  :Oo:  
...
Tamara  x:)x[/quote]
Tamara - gres na Osebno stran.
Gres na levi strani po stolpcih in kliknes na Dizajn foruma - potem si najprej v novem oknu ogledas moznosti, pa tista, ki ti je vsec (ali pa tista, ki se ti zdi se kolikor toliko sprerjemljiva - potrdis z Nastavi (ali spremeni ali potrdi nastavitve ali kako je ze... :mezik:

Picasso

[color="green"]evo tuki morje hudičkow :madpro: [/color]

[color="red"]tole je podala prej tamara in klikni na tale Link ...pol pa na navigatorju leve strani, kliknesh ime [b]DUIVELS[/b] :vragec: [/color]

[url="http://www.smilies.nl/index2.htm"]http://www.smilies.nl/index2.htm[/url]

Tamara, hvala za link!
Nekaj je smeskotov ze tudi od tu gor (nekaj pa jih je bilo ocitno iz istega vira ze v bazi)...

Tako.
Zdaj lahko na LNF uporabljate reci pisi 84 smajlijev! :onfire: :fool: xmusicx xsuperx

Picasso

A ne, Kljuka? x8Dx

Zdaj bomo samo se smajlcke postali!

No, zdaj pa jih imamo - res vsemogoce emocije za orisat... kar smo ze na starem forumu hoteli... x^x

:mezik:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...