Kljuka 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Marsa I'm really horny [img]http://www.astrologija.org/forum/style_images/ln_basic/icon13.gif[/img] Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 hehe (tole jst?) marsa thx celo nepopisno olajshanje.... ma rad tebe pa useeeee ostale nepopisno tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2003 Aakhut - ja, seveda, itak! Ne morem imeti samo rumene barve - ze ce samo tako gledam.. NEKAJ PA VAS VSE SKUPAJ PROSIM; Morda ste nekateri opazili, da je pri nekaterih objavah prislo do napake, popachenja (predvsem se je to zgodilo pri Intruderjevih postih - se je pri prenasanju to zgodilo - ker je ful linkov, slikic etc..). Tako je bilo v temi Quaoar, Najvechja kometa... To sem danes sama popravila, vsak post posebej, Intruderju pa tudi poslala message, da se on to stori (ceprav ni on kriv, da se je to zgodilo pri prenasanju - vendar je logicno, da je vec napak lahko pri linkih, slikah, kot pa pri plain textu). Zdaj pa vas prosim, da me v tole temo (prosim, ce ne na mail) obvestite o vseh taksnih napakah, ko/ce jih boste seveda opazili (zraven je seveda koristno postniti link na stran s to temo). Oz. ce kdo v svojih objavah to opazi, lahko tudi sam popravi... najveckrat gre za napako, kot je napacen kodni zapis: npr. namesto pravilnega [url] takole <a href>, ali pa je pri obliki: url=" - tale zadnji znakec - " - podvojen. To je treba popraviti oz. izbrisati. Da ne brskam po vseh forumih po vseh straneh po vseh postih, kje so se te napake... Je pa motece. Hvala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 [color="orange"]jja, jest sm opazu, tut pri drugih Lunatkih, ki so kaki link spustili v eter [/color] .....SEC mi je tut zato,ker lahko odprem vse strani; vse teme od zacetka delovanja; torej da mam koj pregled .....hitrost(prikazi vse) Odpiranja še ne vidnih smeškotov najbolj pospešeno za0staja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2003 Avtor Prijavi Deli 3. april 2003 Hoj spet malo semle... Vsake toliko dobim kako vprasanje na mail ali se pojavi v kaki drugi temi, pa je najbolje odgovorit kar se sem, ker nekatera vprasanja ponavljajo... [color="purple"] [b]* Nekateri ste sprasevali, kako lahko postavimo text na sredino objave - kot je prej bilo mogoce. Kot kaze, se to zal ne da. Kaj cmo. * Uro si je treba nastaviti v nastavitvah - skratka, to ni stvar nastavitve admina - pac pa vsakdo dostopa od drugje, pa ima vsakdo nastiman tak cas, kot je pri njem aktualen in taksnen se mu tudi prikazuje. To pa je Mitja dodal tudi v rubriko Pomoc. * Vsake toliko se zgodi napaka - nekaksen error, ki pravi, da je prevec uporabnikov.... Vendar najveckrat ne gre za to, ampak se nekaj pobrka s povezavo. Najveckrat deluje ze 'refresh' ali 'reload'. * Nekatere bega, ko dobijo posto na svoj mail (se bojijo, da je naslov viden ostalim clanom), kljub temu, da tega ne zelijo - to si vsak sam nastavlja pri nastavitvah na Osebni strani - ce ne zeli, da mu clani posiljajo maile, to preprosto odznaci. Sicer pa e-mail naslov ni viden clanu, ki posilja e-mail. Posilja ga obrazec. * Smeskoti - ko jih uporabljate, upostevajte razmake med besedami... Zaradi razlicnih baz in kodnih zapisov so najveckrat sestavljeni iz ful znakcev, pa se lahko pomesa s textom - to ni primer, ce vedno damo razmak med besedami. * Ikone - ikono si lahko dajete kakrsnokoli, svojo slikico, lahko si jo zloudate z neta (vendar v tem primeru prosiva, da uporabite samo te, ki jih lahko) - sicer pa je tu nekaj moznosti. Morda niste opazili, vendar vas bi utegnilo zanimati, ker vidim, da ste imeli nekateri enake ikone, da je zdaj tudi pri 'starih' ikonah moznost izbire med vec barvami, prav tako pa sem dodala ze nekaj povsem novih ikon in jih bom tudi se dodajala - tako lahko vsake toliko chekirate, ce je kaj novega. Niso vse tipicno moje - divje - nekatere so tudi bolj... navadne... [/b] [/color] Tako. Ce pa je se kaj, pa kar vprasajte. Lahko tudi semle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Marsa, super je! Aja, hvala za informacijo, kako se spremeni dizajn foruma! Je že spremenjen v mojo najljubšo barvo - oranžno! Drugače je pa sedaj toliko možnosti, da jih je zame kar preveč! (Ma ja, saj: OD VIŠKA GLAVA NE BOLI!) Jaz sem bila zadovoljna že s prejšnjim forumom. Meni je pomembna vsebina, kar pa je itak ostalo enako. Na embalažo pa se počasi privajam, a mi ni težko. Nekaj novih možnosti sem že spoznala, ostale pa še bom, ko se mi bo dalo brskat... Hmm... kakšno primerno ikono si moram najdet... Ma skratka, Marsa in Mitja in vsi ostali: [color="orange"]ZLATI STE! [/color] Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 [b][i][color="purple"] Edina pripomba, ki jo imam, je, da bi bilo zelo zelo fajn, če bi bil tule naštiman TOČEN ČAS HElena [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Saj boste rekli da težim...vendar ta reklama za VICHY...edino če se res dobro plača...drugače pa moti...vedno se poveča, ko jo "najmanj potrebujem". Saj samo "namig".... Se vidjamo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 [quote name='Helena' date='4. Apr 2003 ob 07:59'][b][i][color="purple"] Edina pripomba, ki jo imam, je, da bi bilo zelo zelo fajn, če bi bil tule naštiman TOČEN ČAS HElena [/color][/i][/b] [quote][i]Marsa pravi 3. 4. ob 22:50[/i]: Uro si je treba nastaviti v nastavitvah - skratka, to ni stvar nastavitve admina - pac pa vsakdo dostopa od drugje, pa ima vsakdo nastiman tak cas, kot je pri njem aktualen in taksnen se mu tudi prikazuje. To pa je Mitja dodal tudi v rubriko Pomoc. ...[/quote] Odgovarjam oz. komentiram pa zato, da boste imeli cimvec infota za pomoc. Vcasih ocitno odgovorim, ze preden vprasate, zato si vseeno preberite opombe administratorjev v postih, ki so objavljeni v Novicah urednistva... Ravno zato sem vceraj zvecer napisala post - da tole vse razlozim in dam nekaj napotkov.[/quote] Edina pripomba, ki jo imam, je ta, da bi me zelo veselilo in mi prisparalo nekaj casa in energy, ce bi predno pripomnite kaj, prebrali navodila in poskrbeli za to, za kar lahko sami poskrbite. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 [quote name='sanjalica' date='4. Apr 2003 ob 08:10']Saj boste rekli da težim...vendar ta reklama za VICHY...edino če se res dobro plača...drugače pa moti...vedno se poveča, ko jo "najmanj potrebujem". Saj samo "namig".... Se vidjamo...[/quote] Ja - placa se. To je edino placilo, ki ga dobi Lunin net za vse svoje spletno delovanje. Hvala za razumevanje. p.s. Ne bo pa narobe celo, ce bo kdo kdaj kliknil nanj. Z misko se ne priblizujte bannerju - cim se ga 'dotaknete' z misko, se poveca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 [quote name='Tamara' date='3. Apr 2003 ob 23:29']Marsa, super je! Aja, hvala za informacijo, kako se spremeni dizajn foruma! Je že spremenjen v mojo najljubšo barvo - oranžno! Drugače je pa sedaj toliko možnosti, da jih je zame kar preveč! (Ma ja, saj: OD VIŠKA GLAVA NE BOLI!) Jaz sem bila zadovoljna že s prejšnjim forumom. Meni je pomembna vsebina, kar pa je itak ostalo enako. Na embalažo pa se počasi privajam, a mi ni težko. Nekaj novih možnosti sem že spoznala, ostale pa še bom, ko se mi bo dalo brskat... Hmm... kakšno primerno ikono si moram najdet... Ma skratka, Marsa in Mitja in vsi ostali: [color="orange"]ZLATI STE! [/color][/quote] Tamara - hvala za povratno informacijo. Ne bos verjela, ampak tudi sama sem taka, da "je zame vcasih kar prevec moznosti".. Seveda - saj se moram tudi jaz se navadit. Pa tudi seveda sama opaziva, da je imel stari forum nekatere funkcije, ki jih ta nima, pa vendar je ta toliko boljsi (predvsem pa profesionalnejsi), tako da je stari forum prakticno pozabljen. Poleg tega se nikjer na netu nisem zasledila, da bi (uspesno) preselili tako bazo. Navadno grejo na drugi naslov, kjer se zacne na novo, pusti pa se link - na stari forum. Mi pa imamo vse na broju. Mislim, da je to najvecji dosezek - kajti tole preselit ni bil macji kaselj. Saj veste - forum je bil en teden izkljucen, prej pa smo se ukvarjali z njim ze kaksen mesec, dva ali vec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 Se nekaj info: [color="purple"] * [u]Color in Size[/u] je drugace za nastavit kot na starem forumu - saj ste najbrz opazili, veckrat pa opazim, da ukaz ni zakljucen in potem popravim to - finta je v tem, da kliknes na 'Velikost' ali 'Barva' in ti postne prvi del ukaza, zakljucis pa samo s (/SIZE) in (/COLOR). [color="red"]<--- POZOR: tu pride oglati oklepaj oz. zaklepaj, vendar ga ne morem podati kot primer - ker potem od tu, kjer se size zakljuci in color, ni vec size in color. Tale text..[/color] Brez stevilk in barve - slednje si nastavljate samo pred objavo - pred tistim delom, ki ste ga hoteli oznaciti, na koncu pa samo tale ukaz, ki sem zgoraj podala. * [u]Velikost[/u] - sprasujete, zakaj so crke tako majhne, tako velike, tako neprimerne skratka... Ce je tu moznost 7 itd., preprosto zamenjajte stevilko in text si lahko ogledate tudi s pomocjo 'predogleda'. Nastavite recimo 4, na koncu pa zakljucite (/SIZE) [color="red"]<--- POZOR: tu pride oglati oklepaj oz. zaklepaj.[/color] * [u]Ikone[/u] - zdaj je na LN forumu 60 LN ikon. Vecina je teh, ki jih ze poznate, vendar je zdaj vec barvnih variant. Vceraj in danes pa sem dodala tudi okoli 20 (ali vec) novih - nekatere so v vec razlicicah... Nekatere so zelo prijazne in ljubke... Torej niso vse marsovsko crazy. Tako da imate lahko tudi povsem 'normalno faco'. [/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 evo she enkat vaju z mitjatom ful pohvalim ma vas rad tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Uf, uf, uf... Joooj, kaj naj recem... brez besed... kar nekaj casa me ni bilo gor, pa je taka sprememba.. Kot bi prisel k prijateljem, ki so si cisto na novo prebarvali in opremili stanovanje Pa da ne bo kake pomote... SUPER JE!!! Saj si se nisem vzela ravno veliko casa, sem samo tele komentarje prebrala, ampak mislim, da si bom kar par dni vzela in vse lepo pocas raziskala... Ja, skoraj prevec je vsega.. si bo treba kar cas vzet in prebrskat vse koticke.. Marsa, Mitja.. (zdajle iscem primernega smajlita...) Cestitam! Mora bit krasen obcutek, ko tako dolgo nekaj nacrtujes in delas in potem uspe. ah... saj sem brez besed... grem rajsi se mal stikat Lupcka vsem! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Avtor Prijavi Deli 4. april 2003 O, Aliana - sem te vesela! Sem enkrat opazila v 'Dnevniku', da si bila v Spaniji - pa sem potem tja ti postnila. Skratka - me veseli, in dbest, ko si tu. Mislim, sploh sem vseh vesela in tega, da ste se brez tezav (no, malo frkic je ze bilo ) vsi konektali. Sem pa dodala ful novih smeskotov in narisala ful ikon. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2003 Avtor Prijavi Deli 6. april 2003 Tako. Spet ful novih ikon. Danes sem jih dodala (mislim da) 18. Ni toliko razlicnih motivov, pac pa so razlicne variante - predvsem barvno. Prvic zato, ker nekdo se odloca tudi ali celo predvsem glede na barvo slikice, drugic pa zato, ker so razlicni dizajni in torej tudi barve forumov... pa da bo povsod (kolikor toliko) pasalo. Zdaj je na LN forumu 82 razlicnih LN ikon. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2003 Avtor Prijavi Deli 6. april 2003 82... ali koliko ze... sem ze dodala se kaksno novo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 Opazila sem, da nekateri smeskoti ne delajo oz. so se med sabo ti ukazi pomesali... :o|o: To se je zgodilo, ko sem jih prenasala iz desetih baz, pa se je nekaj pobrkalo - bom popravila, vendar ne ta hipec - hvala za razumevanje in sorry vsem, ki niso mogli objaviti teh smajlijev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 joj marsa nehi se no skos opravichvat, k tole cooool page je clo zadovoln tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2003 Avtor Prijavi Deli 11. april 2003 Mick! - zivjo in dobrodosel! Mislim, da se kar dobro ze znajdes, saj smo ze na hitrico malo podebatirali [i](in 'ugotovili', da si perfekcionist, vendar bolj lezerne sorte, ki rad uziva, vendar da nekaj na cast in uglajenost...)[/i]... Skratka - zelo me veseli, da si se tole semle postnil. Hvala za prijazen komentar. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.