odpisani 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Pozdravljeni! Zanima me ali ima kdo podobno izkušnjo ali pa je vsaj slišal za koga s podobnimi izkušnjami. V bistvu bi potreboval nekoga, ki bi mi uspel razložiti to, kar se meni dogaja! Ok...redno se mi pojavljajo številke mojega rojtsnega dneva. Na registrskih tablicah, na računih, na tekmah, po TVju,...kjerkoli! Predvsem se mi zdi, da je teh pojavljan več, v trenutkih ko sem v kakih extremnih situacijah - kot da bi mi "nekdo" rad povedal, da nisem sam. Ima še kdo podobne izkušnje? Ima kdo kakšno pametno razlago? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 VSE JE ENO! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Hoj, Odpisani! Vse najboljse! (*ocitno nisi takoj letel gledat v temo cestitke ) Seveda - jasno, da se nam mnogim dogaja to... To smo ze razpravljali v nekaterih temah (tretje tisocletje, petek 13...).Sama imam ful tega - sem petek 13., tako moja osebna izkaznica kot tudi voznisko dovoljenje se zacneta s 13. Foro imam tudi s stevilom 9 (no, to je tudi vsota mojega rojstnega datuma - 27)... Tega imam tudi ogromno...Tesno sem sodelovala z bendom 2227 - kar je tako 13 kot 9.Forum je 'rojen' 1.3., tale pa preseljen 27. 3............. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odpisani 28. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2003 Hvala...za čestitke In kako si ti to razlagaš? Mislim..to, da se ti to pojavlja? Ker kolikor jaz vem...vsaj tisto nekaj ljudi, ki jih jaz poznam..se nobenemu ne dogaja nič takega..ali pa niso pozorni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Hoj! Ma - v glavnem si nic kaj vec tega ne razlagam, ker se mi zdi normalno, predvsem jemljem to kot nekaksno potrditev, da sem v skladnosti, da se mi je kaj poklopilo... Nekaksna znamenja so to, seveda. Ja - to je. Nepozornost. V glavnem. Kdor lahko gleda, naj vidi.Kdor lahko vidi, naj opazi.(Esej o slepoti) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 ODLICNO! Hvala Administrator. he Moj Datum je 01.06... Vceraj sem dobil 5.000 SIT za placat, ker nisem bil privezan.. 6-1 = 5 * 1000... JE 5000... Ejj tudi meni se zdi, da povsod dobivam moje stevilke ven.. :o Ce pa ne bom placal, kar se mi zdi, da ne bom, pa bom potem dobil 10.000 SIT Potem pa ni treba nic racunat.. 10.000 = 1 Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 ja novi forum je v znamenju cifre 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 hihi... obstajajo pa tudi institucije kjer to zdravijo... hudichek (kje le si?) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Holjali Pomladnik OvenVse naj za tvoj dan!! veš kaj, tud meni se večkrat to dogaja, npr. izrečem besedo Salzburg in čez sekundo na radiu omenijo Salzburg in Mozarta.... ha, aha... To je tisto, da je v določenem trenutku podobna energija in podobne misli... Pri tvojem primeru je to, da o tem razmišljaš in tako Tvoje številke še bolj pritegneš k sebi oz. jih prej najdeš v svoji okolici kot bi jih sicer. Razmisli o svojem odnosu do tega in ne pusti, da se te take situacije dotaknejo. Raje pusti, da plovejo mimo tebe in ne zmotijo tvoje akcije. Svoboden si! Nobena številka, veter, pesem, reka luči ni pomembno, temveč ti si Sonce, volja in osebna moč ognjenega Ovna! PoljubčekVila Pomladi Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 a zato jst zadne cjate po lublan same mariborske registracije vidm hudichek ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 hudichek (kje le si?) ma vas rad Najdla sm enga hudička zate http://www.gamespy.com/avatars/av/AT/at358.gif LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odpisani 28. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2003 Sej meni je cool to, ko "vidim"...ker imam občutek, da nisem sam...mene to ne omejuje...bi pa rad izvedel "kdo" je to...ali "kaj" je to...In zakaj se to dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Sej pravim to si Ti in to je normalno, da se ti dogaja, sploh zato, ker razmišljaš o tem in take številke privabiš k sebi .... moja teorija, to pač tako razumemVila Pomladi Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 ... nekje, davno od tega in onega sem prebral; da nas tut številke vodijo; se pravi,da nam polagajo skrit´geometrijski scenarij usode. Gre se zato, da so ponavljajoče cifre ,namreč nepredelana poglavja trenutnega, realnega´ stanja človeka.Če bi poznali natančen jezik teh števil, bi se morda znali pravočasno umaknit, nepravilnemu morda podajanju na pot, sprejemanju novih želja., odobravanju novic...poizkusov...sej je že sama struktura človekova narejena iz samih skrivnostnih in natančnih števil, meritev in raznih kombinatorskih logičnih povezav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Haj, hoj! Prvič objavljam v novem forumu - upam, da mi bo uspelo! Odpisani, jaz mislim, da gre pri takih stvareh, kot se tebi dogajajo, le za pozornost, ki jo ljudje posvečamo določenim stvarem... Poglej n.pr.:- noseča ženska vedno opazi ful nosečnic okoli sebe (če pa ni noseča, pa nosečnic skoraj ne opazi)- kdor kupi novega Megana, opazi ful Meganov na cestah (ostali pa jih ne opazimo)...itd...Menim, da je tudi s tvojimi številkami tako. Pač opaziš tiste, ki so povezane s tvojim datumom rojstva, tistih drugih, ki pa niso povezane..., pa jih ne opaziš - ti ne padejo v uč. Tudi jaz sem mahnjena na cifre. Ne vem zakaj, ampak vedno, ko vozim za kakim avtom ali čakam v koloni, seštevam cifre na registrski tablici avta pred mano... Tamara Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 UFF, KAM VLAGAŠ ENERGIJO, HEEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Haj, hoj! Prvič objavljam v novem forumu - upam, da mi bo uspelo! Odpisani, jaz mislim, da gre pri takih stvareh, kot se tebi dogajajo, le za pozornost, ki jo ljudje posvečamo določenim stvarem... Poglej n.pr.:- noseča ženska vedno opazi ful nosečnic okoli sebe (če pa ni noseča, pa nosečnic skoraj ne opazi)- kdor kupi novega Megana, opazi ful Meganov na cestah (ostali pa jih ne opazimo)...itd... Tamara, to si zelo dobro zapisala, se kar strinjam s tabo, a samo do določene mere. Pa povem še svoj primer: Ko sem odslužil vojsko - ko sem stopil ven iz kasarrne je bil petek 13. ob 13. uri po 13. mesecu služenja (do dneva točno). Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Ej "odpisani"! Da ti še jest odgovorim. Mogoče pa to ni slučajnost. Nekatere stvari niti ni potrebno razumeti. So preveč izven meja našega razuma. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odpisani 29. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2003 Ej "odpisani"! Da ti še jest odgovorim. Mogoče pa to ni slučajnost. Nekatere stvari niti ni potrebno razumeti. So preveč izven meja našega razuma.Jep..se strinjam! Mogoče je "bolje", da ne vem...si pač predstavljam po svoje... Hvala vse za odgovore! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2003 Prijavi Deli 29. marec 2003 Hoj...Tam sem samo omenila tele teme, zdaj pa jih se nizam tule...Morda pa bo kdo vseeno kaj prebral oz. morda bo koga vseeno zanimalo, kaj smo o tej in podobnih temah ze govorili.Konec koncev, da imamo to na kupu in vse povezano. Tretje tisocletjePetek 13Cudezi in neverjetna nakljucja Verjetno (itak) pa smo to omenjali se v stevilnih drugih temah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Živio! Saj je to tudi naključje, da sem jaz rojena 1. aprila, kakor moj ded, ena sestra na Božič, druga na Miklavža, tretja pa na bivši dan vstaje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Kaj pa nisi vpisala v koledar, da bi ti lahko cestitali... Pa se ti morda se fejst nemarno kaj zlagali... Vseeno se ni prepozno - vse najboljse! Saj to si zdaj v elementu - 3 dni gor al' pa dol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 V glavnem odpisani don't worry, be happy. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Če znaš malo bolje računati lahko prideš do katerekoli številke (če pa malo slabše imaš še vedno kar nekaj možnosti, da se rodiš 1., vse poti pa vodijo do 1, do 0 ali pa v minus-če gre za denar). ma pa 666 rad Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 narobe si obrnu ma rad 999 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.