zirosi 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 kino delo. obrača obrne Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 obrača obrne Jaz pa mislim " človek obrača, bog obrne" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanka 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Potrebno je gledati iz bolj racionalnega stališča časa.Če boš- ODPISANI - IMEL ČAS razmišljati o številkah in tebi nesluČajnih verjetnosti, boš iz rok spustil svoje lastno doživljanje življenja. Življenje samo ne boš dojemal kot realnost, kot odgovornega za svoje življenje, temveč te bodo vodile ne "skrite" možnosti vesolja.Če pa znaš tako dobro vse preračunati.....te bom vzela, ko/če bom kdaj imela firmo za svojega računovodjo ali managerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
numnum 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Hoj, odpisani in ostali. Ja, definitivno se to nekaterim ljudem dogaja, med drugim tudi meni. Najprej sploh nisem bil pozoren na to, potem pa...Definitivno ne gre za to, da bi "opazil" več svojih števil, ker če npr. 10 X na dan pogledam na uro, pa so 9X ali 10X gor ravno moje številke, potem tukaj sploh ne mislim razpravljat. Ja, kar se pa tiče hipoteze, da nekako "privlačiš" svoja števila- možno, ja. Lep pozdrav, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odpisani 13. april 2003 Avtor Prijavi Deli 13. april 2003 No...tako je s tem...definitivno številk ne iščem na uri! Se pač "zgodijo"...fajn pogosto in v najbolj zanimivih trenutkih (predvsem takih, ko sem extra up ali extra down!)...npr. zadnjič sem preko neta poslal zahtevo za geslo za dostop do pregleda stanja na GSMju...in v množici kombinacij, ki jih lahko dobiš (4 naključno izbrane številke) je "prišla" moja kombinacija! Ni pa zdaj, da sem jaz obseden s tem in da samo gledam številke in čakam! Podobne variante so z ABCjem na avtocesti! Sicer pa sem se neki "odločil"...niti nočem več izvedeti kaj bi to pomenilo. Jaz mislim, da vem in to mi je čisto dovolj! Pa še Zaspanka - ni da jaz preračunavam številke in sestavim ven kombinacijo....se "zgodi"....že sestavljeno! Hvala vsem za odgovore! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 13. april 2003 Prijavi Deli 13. april 2003 Hvala Marsa, za lepe želje! Na koledar sem pa res danes prvič kliknila, morda zato, ker je na forumu toliko zanimivega branja, da nibilo časa, ali pa nimam dovolj raziskovalne žilice. Nekaj pa bi vseeno rada vprašala našo urednico. Večkrat sem že razmišljala, kako se financira takle forum. Saj res nisem čisto zastonj na internetu, ampak položnico plačamo telekomu, nekaj od tega dobi "volja.net" kajne? Ali je res dovolj samo dobra volja, ki vem, da vam ne manjka, saj ne morem verjeti! Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2003 Prijavi Deli 13. april 2003 Zivjo, Emilija! Tvoj post me je razveselil iz dveh razlogov (celo treh, se zato, ker imas tole ikonico)...Prvic zato, ker si prijazna in si podala tudi odziv, drugic pa zato, ker opazis tudi tisto neopazno.Hvala ti za to.Ja - LN vkljucno z vsemi podportali se financira izkljucno iz najinega zepa... Prav tako je tudi z vsem delom na LN.Gre pa za dobro voljo, zdruzeno z nekoliko idealisticno filozofijo, ki sva jo zavzela - da namrec verjameva v taksne biznise in dogovore, kjer so vse stranke zadovoljne.Zakaj biti pohlepen, ce pa si lahko zadovoljen z malo manj, pa se kdo zraven...Ostalo pa je kot kepa, ki se vali... Edino, kar je 'dodatka', so bannerji. Pa se ti so za nekatere moteci (kar jasno stekava, samo, tudi midva pricakujeva nekoliko razumevanja)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Pozdravljeni vsi. Verjetno vas danes ni veliko na forumu. verjetno se večina žensk vrti v kuhinji. A ste že spekle potico? Meni se ravno zdajle peče. Saj bi jo kupila, ker vidim, da je v trgovini res velika ponudba, vendar potem v hiši ne diši tako prijetno, pa tudi uporabljam sadni sladkor v manjših količinah, ker ima mož sladkorno dieto, pa še "omega" jajca zaradi holesterola. Vidite, da je res vsako zlo za nekaj dobro, še malo pa bo pečena. Marsa ali potem lahko malo pomagamo, če kliknemo na reklamo? Če je to, to, ni problema, bom kar poskusila VSEM ŽELIM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Če se ti pojavlja datum tvojega rojstnega dneva ima to mogoče kaj opraviti s tvojo prvo čakro oziroma zakramentom Krsta. (iz knjige Caroline Myss) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 ODPISANI a pa si ti ODPISANI al IZBRISANI? -u je to vseendrek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Meni se tudi pojavljao številke mojega rojstnega dneva, pa seštevek le teh. Ugotovila sem tudi, da se veliko pojavlja številka 21 in pa 26. Ampak zares neverjetno. Tudi tablica je taprava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Živio. Jaz sem se rodila sicer na 12 - bil je snežen četrtek. Zdravniki pa so menili, da se bom NA PETEK 13. Pol se je pa moja MAMI zadrla - TO PA NE, ne to pa ne - sam na 13 petek pa nočem RODIT! In sem šla tako naprej. Pred PETKom 13-tega.Oh ja.Drugače pa sem imela vedno srečanja s številkami 13 in 9.Jah, še vedno ne vem kaj to pomeni. pa vedno se mi ponavlja- 11:11, velikokrat, da sem rekla, da bom samo še na kazalce gledala - tam lahko to spregledam... , pa tudo ko kaj napišem in shranm, je velikokrat ravno taka ura... Uf... Želim vam vse lepo. Simona-simsi Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Meni se zgodi, da večkrat pogledam na digitalno uro, takrat ko je 18:03 in prav 18. marca sem se rodila. Sedaj, ko vem, da se tudi drugim to dogaja, sem se umirila....očitno je normalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 dogaja dogaja tudi meni s ciframi precej, zadnje cajte pa se mi spet po nekajletnem premoru dogaja,da sanjam nekoga, ki npr.sploh nikoli ni odigral bistvene vloge v mojem lajfu,oziroma sem človeka poznala bolj bežno ...in sanjam ga in isti dan tega človeka srečam po ful letih. v zadnjem mesecu se mi je to kar nekajkrat zgodilo.in vsakič mi gre prav na smeh, smešno in zanimivo hkrati in pol gruntamo tem človeku še cel dan in se poskušam spominjati kakih dogodkov ipd...povezovati dogodke ali občutke.. pa itak še teh scen ...dogaja vglavnem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Oogle_anim.gif Anbilivibl! No, to se pa meni dogajahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ukid.gif. Sem namreč želela napisati, če se še komu dogaja:- da izmed vseh ljudi na cesti, avtobusni postaji ipd. ravno tebe najdejo in vprašajo, kje, kam, kako, ponavadi tujci in kdaj tudi več v enem dnevu- da se postaviš nekam, kjer ni gužve, četudi drugje okoli je. Recimo na tržnici na en prazen štant, in ko se obrneš, kar naenkrat ta najbolj poln štant - da na nekaj pomisli in se zgodi... Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. november 2013 Prijavi Deli 2. november 2013 to so igre možganov, recimo si kupimo novi avto ki prej recimo nismo slišali zanj nismo ga nikoli opazili ali pa zelo poredko, ampak ko si ga kupimo in se vozimo po cesti kar naekrat jih v celem dnevu lahko naštejemo 10.to so naši možgančki ki si sposobni več ko nas učijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. november 2013 Prijavi Deli 2. november 2013 poglej jaz nič ne vzemam za naključje, vse kar se nam dogaja je pač tok življenja, posledica nečesa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. november 2013 Prijavi Deli 2. november 2013 poglejta bejbi :če eden, dva, sto ljudi ... počne zadeve na enak način ... jim dogajajo precej podobne ali enake zadeve ... to seveda ni naključje ... je logika ...in kaj si zdaj povedal? Sori, sam sem te tako sprva razumela, ko praviš tam, da so to igre možganov. Ma, možgani so ful zakomplicirana zadeva, nadzavest pa še bolj. ja oprosti res sem to napisala sam pod to nisem mislila da so to naključja, ampak pač da naši možgani delujejo brez naše zavedanosti.So res zakomlicirani ampak zelo zelo zanimivi,jaz se zelo rada učim od njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.