pokowc 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 vrača se izgubljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ta trenutek.Samo danes je 12.april 2003 ob 12:58:05 (v našem časovnem pasu) in nikoli več x!x Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ta trenutek.Samo danes je 12.april 2003 ob 12:58:05 (v našem časovnem pasu) in nikoli več x!x Lep pozdrav,YokoTako smo se dogovorili. Ko mine večnost pride še več tega. ima rad uganke (čas je otrok, ki se igra s kamenčki - otrok na prestolu) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. april 2003 Avtor Prijavi Deli 17. april 2003 Unikatne so ženske ritke. Take breskvice ojoj, madona. Hammham Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. april 2003 Prijavi Deli 17. april 2003 Volk, ti si pa pravi sladokusec! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. april 2003 Prijavi Deli 17. april 2003 Kaj je za vas unikatno v neskončnem prostoru vesolja? Vesolje in mi z njim Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. april 2003 Avtor Prijavi Deli 20. april 2003 Helena Moj nasmeh je unikaten. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 jast mam tut kej unikatnga najprej not u mikrokozmos pa ven u makrokozmos, pa spet nazaj not, pa ven..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. april 2003 Avtor Prijavi Deli 20. april 2003 Ja, ja, ja pa not , pa ven, pa not pa ven. A tud pirhe daš notr Jaz sm jih enkrat mel, pa jih nisem mogel ven izvlečt . So bla pol rdeče pofarbana. Najbrž zarad tega ker sem jih tolk vleku ven. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 ehvolk tis tok nenasitn pa pozhreshn....deb use naenkat...................................same ochi so te.......hehe pa to lepo po vrsti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. april 2003 Avtor Prijavi Deli 22. april 2003 Ti bom predstavil svojo punco Desanko Šakič . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 volk za desanko je pa posebn recept: lepo se nanjo usedesh za ene pol ure......tko de ti fajn zaspi.....pol mash pa obchutk, de ti ga en drug obdeluje..... to opravilo prepushcha netechnim pichkam Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. april 2003 Avtor Prijavi Deli 24. april 2003 Ej hvala za nasvet, bom probu to narest. Upam da mi bo ratal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Ma to ste pravi unikati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.