Kljuka 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Če kje velja rek:" Izjeme potrjujejo pravilo", velja tukaj. Ali ste že opazili, da, če daš prednost stari ali grdi babi , se ta ne bo nikoli zahvalila . Lepe in mlade ženske , se zmeraj zahvalijo . Moški se ti bo zmeraj zahvalil, poblendal, če so policaji ipd..... Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 tjah...baba pa cesta je paradoks,baba pa volan je paradoks,baba pa CPP je paradoks,baba pa hvalezhnost je tut paradoks, bemu tele babe ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Ful dobra tema, Kljuka.. Skoda, ker nimam casa se 'razpricati'... niti vstavljati smajlijev (saj to je zdaj ze cel projekt! ) Mene tudi moti, ko se nic ne reagira ali ocitno avtomaticno pricakuje, da je bilo itak logicno, da se jaz umikam.A sama pa ful blendam, spuscam etc - in VEDNO se zahvalim...Meni se tudi dostikrat (zahvalijo, reagirajo), pa me tudi spuscajo...Pa nisem ne mlada ne lepa , vsekakor pa sem zenska. Baba, takorekoc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Če kje velja rek:" Izjeme potrjujejo pravilo", velja tukaj. Ali ste že opazili, da, če daš prednost stari ali grdi babi , se ta ne bo nikoli zahvalila . Lepe in mlade ženske , se zmeraj zahvalijo . Moški se ti bo zmeraj zahvalil, poblendal, če so policaji ipd.....Kljuka, zdej pa ne vem:- al sem lepa in mlada, ker se zmeraj zahvalim,- al sem samo izjema. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Pa tudi zmeraj poblendam, da opozorim na policaje. In tudi meni je že marsikdo prihranil par tisoč tolarjev s tem, ko mi je poblendal! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Sem baba.Ne mlada.Ne lepa.Padla na radar.Omejitev 50, vozila 88...Noben preklet dedc mi ni poblendal!Izjema?Pravilo?Pa še pihala sem...Pa k sodniku za prekrške pojdem...Pa policaj je bil; ne policajka!In to se je dogajalo zjutraj ob 9. uri, na Gospodov dan. (btw. enkrat so me "ujeli" in takrat za "hasek").Se vidjamo... (pri sodniku za prekrške) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Izjema potrjuje pravilo.Jaz sem seveda izjema. Če pravilo sploh je, seveda. Pa se mi zdi, da ga ni.... Kako je že tisto? Ženske so iz Venere, moški pa iz Marsa.Definitivno pa ne na Veneri ne na Marsu ni avtomobilov, kar se obojima pozna tule na Zemlji.... Izjema seveda potrjuje pravilo.Jaz sem seveda izjema. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Jaz sem tudi klela!!!Celo skoraj v jok me je spravilo, tako sem bila zarocarana, ker dnevno blendam vsem (1/3 folka je brez luci), za kapse vedno blendnem, a meni pa noben les ni blendnil!!! Ustavili so me dvakrat v lajfu - lani 13. in 14. marca! 14. brez luci... Nisem mogla verjet.. Jaz imam vedno luc!!! kot se pripnem vedno... Je pa res, da tipi se veckrat zahvalijo, pa tudi veckrat spustijo... Ceprav to seveda ni nikakrsno pravilo... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 jah, jest sm še bel začetnik, ampak sem PROTI,da se ima luč odprta Polet x!x ..drgače pa zlo rad trobim,tistim osebkom,ki vozijo neprimerno,al pa nesigurno; spomnem jih da so na cesti ne pa v postli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 A tolk vas ustavljajo policaji? Zgleda, da imam jaz z njimi prav srečo! Pred kratkim sem pridrvela v en ovinek (meni zelo znan, saj peljem vsak dan po njem), takoj za ovinkom pa glej ga zlomka: policaji! Sem ga videla, kako se je pripravil, da bo stegnil "liziko", pa mu ni uspelo, ker sem prehitro peljala in je bil prepozen, da bi me z znakom (tisto njegovo "liziko") ustavil. Hja, slabi refleksi! Zelo redkokdaj me ustavijo, pa še takrat ko me, grem vedno skozi brez položnice. Pomaga moj nasmešek pa malo humorja , da se tudi policaji takoj omehčajo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 30. marec 2003 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2003 Sem baba.Ne mlada.Ne lepa.Padla na radar.Omejitev 50, vozila 88...Noben preklet dedc mi ni poblendal!Izjema?Pravilo?Pa še pihala sem...Pa k sodniku za prekrške pojdem...Pa policaj je bil; ne policajka!In to se je dogajalo zjutraj ob 9. uri, na Gospodov dan. (btw. enkrat so me "ujeli" in takrat za "hasek").Se vidjamo... (pri sodniku za prekrške) Kaj sem že rekel o o foušariji Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Hahaha Kljuka , ti ga pa pihaš. Ja imaš prav Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Dobra tema Jest sm mlada, lepota pa je v očeh opazovalca. Torej recimo, da spadam v kategorijo pravila, da se mlade pa lepe vedno zahvalijo, pa blendajo , pa spustijo,... Sm pa mnenja, da na splošno je pa cestna kultura v Sloveniji čist na psu :xx!: . Mene so dvakrat ustavl, enkrat sm šla malo prehitro , sam kaj čmo, če se pa po Dunajski, kadar je prazna ne da 50 al 60 pelat. Pa sej ni blo hudga, takrat je še očka položnice plačvau. Se mu je zdel tok smešno , da sm na radar padla, da je kr on plaču kazen (sej je bil njegov avto). Drugič pa ni blo nobene panike, sam policaju se je zdel, da tista stoenka ni več ravno v voznem stanju. Sam čez tehničnga je pa šla. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pupika 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Izjeme potrjuejo pravilo, evo mene. Imam se za dobro voznico , priazno okolici, ampak opažam, da je po okolica en k*** prijazna do mene :!!: Vedno blendam ko nora in bom dokler ne bodo pa mene ustavili zarad tega....pol pa gorje tistmu, kateremu sem!!!! Najbolj sovražim ženske, ki so prlimane na volan :!!: in vozijo ko kure......dobim kurjo polt Če naredimo črto, smo dobričine bolj redke. A ne fantje in punce? Pa BTW babe imajo en zob pa en jošk, zato prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Kljukeca ti všaltaš žmigavec, ko zavijaš? tipično za moške, da tega ne naredijo... dobro, da po luftu letam in me te stvari ne spravijo iz tira če pa že vozim avto, pa me nobene od teh stvari ne motijogre vendar za to, da vsi pridemo na željen cilj, ne pa da bi se ukvarjala s tem kdo se mi bo za dano prednost, pozornost zahvalil... če pa me kdo krega al pa vidim po ustnicah kletvicoti povem kljukec takrat pa se dam motit in z veseljem in nasmehom mu mečem poljubčke,da vidiš kako zadeto gledajo!! ful dobro Kaj šele, da bi takemu Kljukcu Tangice pokazala,mu prav polepšam dan... no dobra ideja bom začela še to uporabljat! Yes. ciao Kljuka, pa take teme, očitno si še ne..., daj poskrbi no... Vila Nagajiva Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 ej vetrushkaa jih bosh na shpegu obesla? ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 aakhutza tebe vse tangice na vsako okno po dve in še na registrsko ta rdeče -tak da me boš lažje spoznal Vila Burjana špegl ne, ker morm videt kaj oni šofer aakhut zadaj dela,kak bo v grabn zapelau !! Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Vedno blendam, vedno se zahvalim in včasih prepustim prednost - če jo hoče kdo izsiliti takrat pa ne.Smo pa v službi prišli do "pametne" ugotovitve, da so najslabši vozniki tisti starejši moški, ki imajo na glavi kapo. Spremljajte in bodite previdni, ko jih srečate x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 vilaprepih.. che jih bosh na okna natikala, bosh pred mano v grabnu lohk pa se zgodi, de se ustavm, pa pogledam.... ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 Kljukeca ti všaltaš žmigavec, ko zavijaš? tipično za moške, da tega ne naredijo... dobro, da po luftu letam in me te stvari ne spravijo iz tira če pa že vozim avto, pa me nobene od teh stvari ne motijogre vendar za to, da vsi pridemo na željen cilj, ne pa da bi se ukvarjala s tem kdo se mi bo za dano prednost, pozornost zahvalil... če pa me kdo krega al pa vidim po ustnicah kletvicoti povem kljukec takrat pa se dam motit in z veseljem in nasmehom mu mečem poljubčke,da vidiš kako zadeto gledajo!! ful dobro Kaj šele, da bi takemu Kljukcu Tangice pokazala,mu prav polepšam dan... no dobra ideja bom začela še to uporabljat! Yes. ciao Kljuka, pa take teme, očitno si še ne..., daj poskrbi no... Vila Nagajiva He, he, he x!x A misliš s tem povedati, da sodiš med tiste, ki se ne zahvalijo Kljuka vedno uporablja žmigavec (smerno(a) kazalo(a)). Pri zavijanju, menjavanju voznega pasu, pri ustavljanju, stanju in speljevanju ter vožnji vzvratno. Prav tako uporabljam vsa tri ogledala. Joj, koliko je tega :!: A si sploh vedela za to Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 no......vilaprepih pa tut prvo pomoch bi nudu, che je glih nuja ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 no......vilaprepih pa tut prvo pomoch bi nudu, che je glih nuja ma vas rad Vsekakor moraš biti vzoren voznik Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 "Babe" smo prav odlične voznice, odlične sopotnice in super kulturne v prometu. Moram rečt, da pa mnogo de'cev to ni; izsiljujejo, neumno prehitevajo, blendajo - ker mislijo da imajo vedno prav, nesramno trobijo, prehitro vozijo in velikokrat so vinjeni. Žal, folk, statistika t'ko kaže. :o|o: :o|o: Če policist ustavi "babo" se le-ta kulturno obnaša in kulturno pogovarja, če pa ustavi dedca, pa ta na veliko in široko razlaga, kako je policist neumen in sploh ne pozna CPP. Mislite, da pretiravam? Bog vam dej se vozit enkrat z mojim možem!! (pa pol še z mano!!) x!x x!x x!x See you... Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 Lizzy, kako pa je s potenco tvojega moža Imam občutek, da se mu ne dvigne Tebi pa ful Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Ja,ja, lahko nakladate, dokler nimate na monitorju ustnika od dregerja ...Potem je pa vse drugače; sem se tudi jaz skoraj dve desetletji režala "grešnikom" na cesti... Danes pa mi oči kar zavijajo na števec... Se bom pogodila s sodico za prekrške, če mi ne udari po žepu (okrog 80.000 sit...pikce mi lahk da) si bom dala v avto zmontirat temopmat. In potem izgubi pacientko. Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.