Skoči na vsebino

Babe v prometu!

Kljuka

Recommended Posts

strani eno nalepko al pa en papir na katerem bo pisalo in to samo zarad preventive pisal bo;˝opozarjam te,drži razdaljo!

(ne glede al se mi bojo smejal)!

Sem enkrat videl nalepko na zadku avta...z majhnimi crkami napisano:

"If you can read this you're driving too close"

Tako da...ne odkrivat tople vode x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 243
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

noja, kROKO...verjamem, da je že videna, sam sm se jo jest spomnu, iz svoje glave, ne da bi surfau okrog in prevajal.je pa zlo lepo slišat tut anglešk.sam v slo.bom napisau slovensko,da bo hitro prebrano x:o)x

ampak tudi mene razpizdijo babe in tudi mlade frklje, ki nimajo nobenega filinga o dolzini avtomobila, ki ga vozijo, ne znajo parkirat, ne znajo zamenjat pasu, vozijo 5 na uro, nimajo refleksov in NAJHUJSE, da jih je strah za volanom.Kogar je v avtu strah, po moje ne bi smel vozit, ker ogroza sebe in druge...
noja, sj to še ni najhuje, če se to zanalašč počne...Jest z vozniškm ne več glih nekak nou in, ko si bom nabavu nov avto, bom imel na zadnji strani eno nalepko al pa en papir na katerem bo pisalo in to samo zarad preventive pisal bo;˝opozarjam te,drži razdaljo!

(ne glede al se mi bojo smejal)!

evo to mene najbolj moti!

Ko je gužva v naši in nasprotni smeri pa ti kreten bode in bode v rit...

Jst bi imela pa tako boksarsko rokavico na vzmet zadaj pa samo sqwash.... bum tresk....

pa kreteni ki v škarje prehitevajo.... Pol se pa še sami seb dopadejo...

Je enkrat en takšen me glih v škarje prehiteval, pa tko ni imel kam it ?? Ko je kolona in pol glih komi nazaj sfura za mano.. pol mu pa prste in pesti pa da je idiot kažem, ko bi imela oba stolčene avte , on pa meni ljubčke pošilja, in me pol stegne ko me je lahko da je pedeset metrov pred mano lahko na pumpo zavil.. pa bi se splačalo?? :V: :vragec: Sem rekla pr seb da bi ga za jajce zagrabla ko bi iz stolčenga avta pršla... klofutanje ni nč, tam bi ga zagrabla in potegnila kolk bi se dalo, prasec egoistični, da bi imel škodo na tistem področju za cel življenje, tam kjer ga je preveč, kao.. skratka preveč krvi mu gre tja, kot pa tja ko bi blo treba, v zgornje možgane..

glede na to da mam celjsko registracijo.. x:Dx x:Dx

mene pa motijo SG, pa KR, pa LJ s področja Kamnika.... pa MB v kakih starih golfih..

na splošno pa stari djedi s klobukom na glavi, ne da ne žmigavca.. pa nč.. tko kot da so mal od kapi pa še kr na pedal tišijo.. pa kokrkol..

Mushi

Danes je malo manjkalo, da nisem enga tipa potegnila iz avta, pa eno na gobec! :angry:

Jaz lepo čez zelen semafor, on pa prleti v čisto rdečo! :eek:

Sem šla do avta, pa se je tipo hitro zaklenil v avto, verjetno sem imela tak look, da je vedel, kaj bi ga doletelo! :devil: Potem sem si pa zapisala registrsko in tip avtomobila, zdaj bo pa videl, s kom se je hecal! :fiju:  xideax

Contesa ne bit tako kruta.. x;)x

Morda pa je spregledal.., se zgodi se tako dobrim voznikom.. , potem ko si prisla do njega, se je pa ustrasil revcek.. :vragec: x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Danes je malo manjkalo, da nisem enga tipa potegnila iz avta, pa eno na gobec! :angry:

Jaz lepo čez zelen semafor, on pa prleti v čisto rdečo! :eek:

Sem šla do avta, pa se je tipo hitro zaklenil v avto, verjetno sem imela tak look, da je vedel, kaj bi ga doletelo! :devil: Potem sem si pa zapisala registrsko in tip avtomobila, zdaj bo pa videl, s kom se je hecal! :fiju:  xideax

bravo punca!

Samo zanima me, kaj misliš da boš dosegla zdaj, al pa če veš, ker meni se zdi da policaji ne reagirajo kej dost.... xrolleyesx

po dogodku pa sploh ne....

držim pa pesti in povej potem, da vemo če se splača registrske zapisovat! :vragec:

Mushi

...maščevalka... :vragec:

contesa, si dobila moj OS x?x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem šla do avta, pa se je tipo hitro zaklenil v avto, verjetno sem imela tak look, da je vedel, kaj bi ga doletelo! Potem sem si pa zapisala registrsko in tip avtomobila, zdaj bo pa videl, s kom se je hecal!
:inocent:

x^x :palec:

Sem šla do avta, pa se je tipo hitro zaklenil v avto, verjetno sem imela tak look, da je vedel, kaj bi ga doletelo! Potem sem si pa zapisala registrsko in tip avtomobila, zdaj bo pa videl, s kom se je hecal!

:inocent:

x^x :palec:

Pokowc a si bil to ti? x;)x x:Dx x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

hm, zanimiva tema. Sam se ne bi mogel odločiti, kdo je slabši voznik, ženske ali moški. Povsod najdeš kretene.......... najbolj me motijo (pre)počasni, vozniki, ki ne poznajo smerokaza, pa tiste pizde, ki ti ruknejo avto na parkirišču, potem pa spizdijo........ te bi pa namlatu...... :xx!:

sokrates

pa tiste pizde, ki ti ruknejo avto na parkirišču, potem pa spizdijo........ te bi pa namlatu...... :xx!:

a tist je biu tvoj avto? :vragec: škoda sem ga premal... tolk lučk je meu gor sm si mislu če eno sujem ni blema...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes je malo manjkalo, da nisem enga tipa potegnila iz avta, pa eno na gobec!  

Jaz lepo čez zelen semafor, on pa prleti v čisto rdečo!  

Sem šla do avta, pa se je tipo hitro zaklenil v avto, verjetno sem imela tak look, da je vedel, kaj bi ga doletelo!  Potem sem si pa zapisala registrsko in tip avtomobila, zdaj bo pa videl, s kom se je hecal!  

Contesa, tebi bi se pustil tepsti celi dan x:Dx x;)x :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pol pa ne vem v kakšnem stanju bi bil zvečer! x;)x  x:Dx

mislim da bi se pustil tepst sam do prvega udarca... pol pa there's a thin line between pleasure and pain.... tko da bi blo čist očitno na keri strani črte smo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pol pa ne vem v kakšnem stanju bi bil zvečer!  

Hehe... sej bi mi prizanesla tko, da bi še na tej strani ostala x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...

http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?...004052000530127

Avstrijci uvajajo privatne stacionarne radarje

Razbremenitev policijskega dela?

Privatno podjetje v Avstriji postavlja radarje in podatke posreduje policiji - Takšna praksa v prihodnosti morda čaka tudi slovenske voznike

Vozniki na avstrijskem koroškem so dobili novega "sovražnika" - že nekaj časa namreč policijskim radarjem pomaga tudi privatno podjetje, ki ponuja posameznim krajem in občinam najnovejše digitalne radarje, ki jih policija še nima. Privatna iniciativa je naletela na plodna tla, saj želijo mnogi kraji poostriti nadzor nad hitrostjo predvsem pred šolami, vrtci in drugimi ustanovami.

In medtem ko se policija in privatno podjetje branijo, češ da gre le za meritve, obdelavo in kaznovanje pa izvaja policija, je takšen način že izzval številne dvome, posebno med poznavalci in pravniki. Gre predvsem za vprašanje dostopa do podatkov, njihove obdelave, kaznovanja ter usposobljenosti podjetij, ki se ukvarjajo s tem, in seveda morebitnih zlorab. Pri podjetju, ki se s tem ukvarja, se branijo, da gre le za stacionarne radarje, ki samodejno pošiljajo podatke neposredno v policijsko postajo za nadaljnjo obdelavo. Podobno mnenje ima o tem tudi slovenska policija, ki se že nekaj časa trudi z uvedbo sistema tako imenovanih stacionarnih radarjev. Prvi bi na slovenskem avtocestnem omrežju naj začel delovati ob koncu letošnjega leta. Kot je povedal Miran Koren, predstavnik za stike z javnostmi pri policiji, gre za znano poslovanje, ki ni uveljavljeno le v Avstriji, pač pa tudi drugod. In ker gre le za zbiranje in posredovanje podatkov, je mogoče pričakovati, da bo tak sistem uveljavljen tudi pri nas. Tudi nadaljnja obdelava podatkov je namreč samodejna, sistem pa je zaščiten do take mere, da poseganje vanj ni mogoče. Na ta način se lahko policisti posvetijo nalogam, ki zahtevajo njihovo neposredno prisotnost.

Toda pri največji slovenski avtomobilistični organizaciji AMZS menijo drugače. "Varnost na cestah je treba nadzirati, vendar naj to področje ostane pri državnih organih. Nadzora in sankcij pač ne moremo privatizirati, kot lahko na primer preproste opozorilne radarje, ki so seveda ravno tako koristni," je dejal kratko Boris Kočevar, iz Službe za vzgojo in varnost pri AMZS.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x;)x Jaz pa mislim, da dobro vozim! x;)x Vsaj tako mi pravijo prijatelji. xDDx

Kdo je slabsi voznik? hmmm, stare zenske in stari moski so enaki - pocasni in smotani x;)x ,

zacetniki so spet enaki - neprevidni in nesigurni x;)x

Kaj pa vem. Tako zenske kot moski so dobri in slabi vozniki.

Vceraj sem se vozila po avtocesti in me prehiti en avto. OK, nic takega, a ne. Potem pa ta avto malo upocasni in ga prehitim jaz. Potem pa spet on mene, itd. Dobila sem malo adrenalina in tako sva se prehitevala in "preganjala" nekaj minut. Potem pa le pogledam kdo vozi - in bila je zenska. Torej, niso samo moski "divjaki", ne vozijo samo moski hitro..

Pravzaprav mislim, da so zenske malce boljse voznice - prav tako znajo voziti hitro, poleg tega so pa malo previdnejse ( to nam je v krvi x;)x ) kot moski. xDDx x;)x

rumena!

x;)x Jaz pa mislim, da dobro vozim! x;)x  Vsaj tako mi pravijo prijatelji. xDDx

Kdo je slabsi voznik? hmmm, stare zenske in stari moski so enaki - pocasni in smotani  x;)x ,

zacetniki so spet enaki - neprevidni in nesigurni  x;)x

Kaj pa vem. Tako zenske kot moski so dobri in slabi vozniki.

Vceraj sem se vozila po avtocesti in me prehiti en avto. OK, nic takega, a ne. Potem pa ta avto malo upocasni in ga prehitim jaz. Potem pa spet on mene, itd. Dobila sem malo adrenalina in tako sva se prehitevala in "preganjala" nekaj minut. Potem pa le pogledam kdo vozi - in bila je zenska. Torej, niso samo moski "divjaki", ne vozijo samo moski hitro..

Pravzaprav mislim, da so zenske malce boljse voznice - prav tako znajo voziti hitro, poleg tega so pa malo previdnejse ( to nam je v krvi x;)x ) kot moski.  xDDx  x;)x

Še dobro,da sem bil doma-na varnem x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

nasplosno zenske niso slabe, ce niso prevec negotove, ker so previdnejse...ne prenasam pa cincanj, ki zmedejo ostale, istotako ne prenasam ljudi, ki ne prizgejo smerokazov...halooooo!!! saj to delas za druge!! tebi je -upam-jasno, kam gres...?

kot v vseh odnosih, najvecji problem: slaba komunikacija x;)x

po moji izkusnji so poleg nedeljskih voznikov najnevarnesa kombinacija dve zenski v avtu...

klepet in gor in dol....vedno pozabita, da ena vozi... :o|o: :xx!:

sem se 11 let vozila redno po celi evropi in je to vedno najnevarnejse...razen pijanih soferjev, ki sem jih pa najvec srecala pri nas

:sori:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...